Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az utóbbi 10 év leghidegebb nyara fenyeget minket?!

Dátum: 14.06.2017

Az elmúlt időben egyre gyakrabban tudósítanak a szélsőséges időjárásról, a éghajlat-változásról, globális felmelegedésről.

Szakemberek szerint közel vagyunk ahhoz, hogy a globális felmelegedés ne egy nehezen észrevehető, hanem akár rövid időn belül is kimutatható változás legyen. Vajon tudatában vagyunk annak, hogy milyen közel állunk ahhoz, hogy az emberi tevékenység okozta éghajlatváltozás megsemmisítse mindazt, amit ma magunk körül ismerünk, és az otthonunknak nevezünk.

 

ITT megtudhatod, mi a Te személyes jóslatod!

 

A globális felmelegedés a Föld felszínéhez közeli légrétegek és az óceánok átlaghőmérsékletének emelkedése az elmúlt időszakban, és annak várható folytatódása. A Föld globális átlaghőmérséklete 0,7-0,8 fokkal nőtt az utóbbi évszázadban. A XX. század közepe óta feljegyzett globális átlaghőmérséklet emelkedés jelentős hányada az üvegházhatású gázoknak tudható be, ami az emberi termelés következménye.

 

A 2017-es év nyara extrém meleget fog hozni egyes időjárás jelentések szerint, ám más szakemberek szerint ez lesz az elmúlt időszak leghidegebb nyara.

időjárás

 

Szeretnél végre nyaralni, de nincs elég pénzed? Kérd a fehér mágia segítségét ITT, hogy könnyen pénzhez juss!

 

A megfigyelések alapján a felmelegedés nem áll meg az elkövetkezendő időszakban, mivel folyamatban van a globális felmelegedés, és további természetes folyamatoknak köszönhetően, mint például az egyre emelkedő hőmérsékletű tengerek és óceánok. Már nagyon régóta nem volt olyan meleg a bolygó, mint az elmúlt évtizedekben, és az éghajlati rekordok csak tovább dőlnek majd!

Viszont úgy tűnik, hogy nem az idei évben! Sok helyen drasztikusan, néhol pedig kevésbe, de szintén érezhető hatása lesz annak a természetes hideg óceáni áramlatnak, ami elképesztő változást fog eredményezni a nyár időjárásában.

 

Úgy érzed, a negatív energia rossz hatással van az anyagi helyzetedre? Most ITT megtudhatod, mennyi pénzt jósolnak neked a csillagok!

 

 

Aki nem rajong a nagy hőségekért, annak viszonylag jó hír, hogy az idei nyár 27 fokos átlagos hőmérséklettel kecsegtet az időjárás jelentések szerint, ami azonban ennél hidegebb is lehet! A nyár első hónapja csak 23 fokos napi átlaggal indít, ami hasonló érték az átlagos szeptemberi időjárás számaihoz. Ezt követően fogja eléri azt a 27 körüli napi átlaghőmérsékletet, ami azonban nem tart majd sokáig.

A kellemes nyári meleg esték szerelmeseinek idén kevesebb ilyen nappal kell beérniük.

időjárás

Nem annyira az időjárás, inkább az foglalkoztat, hogy a nyár végre elhozza-e számodra azt a társat, aki mellett boldog lehetsz végre? Akkor hívd Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), segít jókor lenni, jó helyen!

 

Van azonban olyan szakemberi vélemény is, mely szerint extrém meleg nyárra kell számítani és a kánikula kitarthat egészen 3 hónapig is. Az idei év több csapadékot hoz magával, mint a tavalyi, főleg a nyár lesz tele záporokkal, zivatarokkal, de úgy tűnik, ennek ellenére is a legmelegebb év lesz 2017., a magánmeteorológus mérései szerint.

Szóval ne várjuk nagyon a nyarat, mert lehet, hogy helyette csak tavasz jön, vagy pedig elképesztő hőség.

Szeretnél menni nyaralni? Itt az ideje, hogy kikérd Zeusz vagy Kamilla jósok tanácsát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy mely időpontok a legalkalmasabbak, hogy egy igazán napos, pihentető és stressz mentes nyaralás elé nézhess!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*