Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

napfogyatkozas

Az utolsó napfogyatkozás

Dátum: 19.03.2015

Az Északi sarkon, 500 000 évenként van napfogyatkozás. Most, március 20.-án, egy ilyen kivételes alkalomban lesz része, az egész emberiségnek. Az olvadó jégsapkák miatt, valószínűleg ez lesz az utolsó ilyen napfogyatkozás. A jelenségre nem csak a tudósok kíváncsiak, hanem rengeteg más érdeklődő is van. Az ezotéria világa már egy jó ideje készül erre a napra, hiszen minden tekintetben kivételes és megismételhetetlen napról van szó, amelyen bizonyos rituálék, kiemelt hatékonysággal működnek.

 Bőség és szerencse, vagy attól is több

 

Itt már nem csak bőségről és szerencséről van szó, valami több a pénznél is, hiszen egy egyszeri alkalom ez, tehát egész generációk kaphatnak itt áldást, több nemzedéken át. Biztosan mindenki szeretné azt, hogy rontás sem őt, sem a családját soha többet ne érje el. Itt nem csak a jelenről van szó, hanem sokkal többről, hiszen egy olyan alkalom ez, ahol eltűnik a fény, egy olyan helyen, ahol talán a legtöbb energia összpontosul a földön. Aki ilyenkor egy szakember által elvégzett titkos rituáléban részesül, az biztos lehet abban, hogy egész életében, sőt, még dédunokáinak a dédunokái életében is jelen lesz a szerencse, átok őket el nem éri.

Arra kell gondolni, hogy milyen hatalmas itt az idő, hiszen 500 000 évről van szó, tehát emberi mértékkel aligha értelmezhető ez. Gondoljon csak az iskolára, 4 000 év történelmét elég megtanulni. Anyagi gondjai vannak, nincs szerencséje, akkor ragadja meg az alkalmat és kérjen egy rituálét. Ha nincs ismerőse aki avatott mágus lenne, akkor hívjon minket, mert korlátozott számban, bizonyos mennyiségű hívónak, el fogunk végezni a rituáléból. Csak is kevesek lesznek kiválasztva, ezért ne habozzon, minél előbb jelentkezni, akár többször is, hiszen számít az, ki mennyire akarja ezt.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

 

Csodás gyógyulások következhetnek be

 

Aki ezen a napon kér ráhatást az egészségére, sokszoros energiában részesülhet. Mindenki hallott már arról, hogy az orvosok is tévednek. Nem fog kiszűnni a derékfájás mondják, aztán a beteg el megy szent helyre és megtörténik a csoda, többet nem fáj a dereka. Ettől komolyabb betegségek is jöttek már helyre a csodás energiáktól. Amennyiben egészségével van gond, energetizálnia kell magát a Nap erejével. Szüksége van valakire, aki Ön és a Nap között közvetít majd, kell egy avatott mágus, aki képes ezeket az energiákat az égiek segítségével önnek leközvetíteni.

Ha van ismerőse, nincs semmi baj. Kér egy ráhatást, ha ismerősének engedélyezik az égiek, meg is fog történni. Viszont az ilyen jeles napokon minden avatott mágus, csak korlátozott számban végezhet rituálét, mert működik, sőt, nagyon működik! Bármilyen baja van, jelentkezzen, mert ártani nem árthat. Legközelebb ezt csak 500 000 év múlva teheti meg. Egyszeri és megismételhetetlen, garantált csoda azoknak, akiknek elvégzi egy avatott szakember, azt a rituálét, ami sehol sincs leírva.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák

 

Mi is az oka, hogy nem mindenki kaphat rituálét?

 

Az ok, ahogy leírtam az, hogy működik. El kell képzelni, mi lesz akkor a gazdasággal, ha mindenki gazdag. Senki sem akarna dolgozni, sőt, boldog sem lenne, tehát minden összeomolna. A lottó nyeremény semmit sem ér, ha van ezer nyertes. Annak olyan formában kell maradnia, hogy nyertes ne csak magán, hanem másokon is tudjon segíteni. Ezen a napon működnek a rituálék, akinek elvégzik, az biztosan nyer, biztos jobb lesz az élete, de a gazdaságot, a világ egyensúlyát nem szabad veszélyeztetni, hiszen annak beláthatatlan következményei vannak.

Annyit tudok mondani, hogy nálunk, csak nálunk minden második hívó nyerni fog. Fontos, hogy ez a szám változhat, mivel sokan jelentkeztek már erre a napra, pedig még nincs is nyilvánosságra hozva, hogy végzünk-e ekkor bármilyen rituálét. Változhat minden harmadik hívóra, de akár ötödikre is, ezért érdemes többször jelentkezni. Amit most írok, le sem kellene írnom, de meg kell említenem. Minden tanácsadónak van egy kvótája, ami három főt jelent. Minden tanácsadó a sorsoláson kívül, három embernek végezheti el a rituálét. Tehát ha Ön, gondjait elmondja tanácsadójának, elmondja hogy mit szeretne és együtt érez Önnel, lehet megajándékozza egy olyan rituáléval, amit még Magyarországon, napjainkban, soha nem végeztek el.

Biztos, hogy működik, érdemes megragadni az alkalmat, hiszen nincs 500 000 éve arra, hogy helyre jöjjenek anyagi gondjai!

 

Hagyj hozzászólást

*