Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Bak nap és a 12 aszcendens

Bak nap és a 12 aszcendens

Dátum: 17.10.2015

Kos aszcensdens

 

Erőt ad a Baknak a Kos aszcendens, így képes vagy a céljaidat hathatósan valóra váltani. Növeli benned a versenyszellemet, ezért képes vagy arra, hogy többet kockáztass. Konzervatív éned gyakran ütközik össze a tüzes Kos lelkületeddel, ezért van, hogy döntéshelyzetben megremegsz, pedig, ha ösztöneidre hallgatsz, akkor szinte mindig sikert érsz el. Érdemes hívnod Ágnest a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki visszaigazolja terveidet és segít abban, hogy előre tudj haladni. Szerelmi életedet a Kos aszcendens szenvedélyessé és színessé teszi, minden korban igényled az érzelmek áradását és a fizikai szerelmet is!

 

Bika aszcensdens

 

Két erős Föld jegy nagyon stabil személyiségre utal. Mindig képes vagy előre tervezni, tudod azt, hogy hol a határ, és van benned egy képesség arra, hogy elviseld magad körül a világ butaságát és minden viszontagságát. Türelmes vagy, de ha valamit el akarsz érni, hatalmas erőket tudsz magadban mozgósítani. A makacsság az egyetlen negatív oldalad, itt jó, ha időnként felülvizsgálod a gondolataid, mert a múlt sebei korlátokat eredményezhetnek életedben. Hívd Norbertet a 0690633991 számon (485 Ft/perc), ha úgy érzed, hogy most sem ott vagy, ahol lenned kellene, például anyagilag, mert kollégám nagyon erős blokkoldással segítheti a haladásodat! Szerelem terén a párosításod a horoszkópban passzívvá tesz, de egyben odaadóvá is, ezért partneredet képes vagy a tenyereden hordozni.

 

Ikrek aszcensdens

 

Jó párosítás, mert az Ikrek ad egy kis pozitív életszemléletet a Bak énednek, ráadásul nyitottá tesz a kapcsolatok terén. Sok barátod lesz emiatt, igaz, nem mind közeli, de mind számít rád. Kapcsolatok terén viszont a szerelmi életed megnehezítheti, mert könnyen vihet tévutakra, kettős játékba. Egyszerűen nem bírsz ellenállni a kíváncsiságodnak, és ezért nyugtalanság lehet a gondod. Hívd Tündér Lilit a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki szerelmi jóslást végez neked, hogy megtudd, kit érdemes választanod ilyen helyzetben! Anyagi szempontból viszont komoly szerencsét hozhat be a Bak szülötteinek az Ikrek aszcendens, mert a gyakorlatias éned pozitív ráérzéssel egészíti ki.

 

Rák aszcensdens

 

Mély érzésűvé teszi a Rák a Bakot, ezért sokkal színesebb lesz az egyéniséged. Mintha minden színt élénkebben látnál, minden hangot jobban élveznél, és minden érzést erősebben tapintanál. A belső érzékenység azonban nem töri le a kemény Bak vonásaid, inkább csak érzékivé tesz, empatikusabbá, és kellemesebb személyiséggé. Az egyetlen hátulütője a párosításnak, hogy nehezen teszed túl magad a múlt sebein. Főleg a szerelmi bánat az, amibe teljesen beleragadhatsz, mert nagyon erősen tudsz kötődni párodhoz. El sem tudod képzelni, hogyan hagyhat el bárki, mert annyira alapnak tekinted a hűséget és az összetartozást. Ha mégis szerelmi bánat ér, csak hívd Nerot a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki segít lezárni a múlt árnyait és megtisztítani a lelked, hogy újra működhessen életedben a vonzás törvénye!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

 

Oroszlán aszcensdens

 

Az Oroszlán olyan kreativitással gazdagítja a személyiséget, és olyan nemessé teszi a lelkületed, hogy mindenki élvezi a társaságod a környezetedben. Szinte csak mosolyogni lehet melletted, mert optimista éned jó humoroddal testesül meg. Képes vagy nagyot álmodni, de nem viseled el, ha igazságtalanul bánnak veled. Sajnos pedig a világ gyakran igazságtalan, és ha beleesel a szomorúság, akár a depresszió csapdájába, csak is segítséggel tudsz onnan kijönni. Amennyiben úgy érzed, hogy nem úgy haladsz az életben, ahogy megérdemled, szükséged lehet egy felszabadító mágiára. Kérd ezt Marcustól a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki a legnagyobb mágus az Asztro Centerben!

 

Szűz aszcensdens

 

El kell hinned, hogy Te egy csodálatos ember vagy, teli különleges képességekkel! Sajnos a Szűz aszcendensed miatt önbizalmad nagyon alacsonyan lehet, ezért időnként előtérbe kerülhet morgós, pesszimista éned is. Ez a jegy kritikai érzéked erősíti, így fontos tudatosan ráirányítani a tekinteted a világ szépségeire. Erre a legjobban egy társ képes, akit elfogadsz és szeretsz, de itt is lehetnek gondjaid a feloldódással. Ha úgy érzed, képtelen vagy elengedni magad társaságban, pedig már van kiszemelted, de egyszerűen nem tudsz hozzá közeledni, mert nem hiszel magadban, hívd Virágot a 0690633991 számon (485 Ft/perc), és kérj egy szerelmi mágiát. Sokat segíthet, ha feltöltődsz egy meglévő párkapcsolatban is, mert időnként vissza kell nyerned személyes szabadságodat, felszínre kell hozd egyéniséged!

 

Mérleg aszcensdens

 

Egy olyan kapcsolat ez a horoszkópodban, amivel nyitottá válsz mások számára. Kedvességet, együttérzést és kreativitást ültet beléd a Mérleg, ha Bak jegyében születtél. Ilyen esetben az olyan foglalkozások jók a számodra, ahol másokkal foglalkozhatsz, vagy információt adhatsz tovább. Ilyen lehet akár egy spirituális tanító, de akár férfiasabb foglalkozás is szóba jöhet számodra, mint például az autóvezető tanár. Párkapcsolat terén odaadó vagy, bár ez a Bakok többségére jellemző, de Te igényled azt, hogy kedvesed mindig kimutassa az érzéseit, és ha ez nem történik meg, akkor féltékenység lehet úrrá rajtad. Ilyen esetben jobb, ha nem rontasz ajtóstól a házba, hívd Lunczer Juditot a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki horoszkópodból megnézi, hogy van-e okod aggodalomra!

 

Skorpió aszcensdens

 

Két erős aspektus, az egyik a fizikai síkon, a másik pedig az asztrál síkon. Benned, kedves Olvasó, aktív egy kapu, amit akkor nyitsz ki, amikor csak akarsz. Ez a kapu a szellemvilágra nyílik, de jobb, ha ezt nem használod, csak ha kellő tudással rendelkezel. Ha olyasmiket látsz, amit nem tudsz hova tenni, akkor hívd  Happyt a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki rontás- és szellemszakértő, és megnézi, hogy mi a helyzet nálad. Kapcsolatok terén az aszcendensed szenvedélyessé tesz, de egyben a tiltott gyümölcsöt is megszeretteti veled. Pároddal a gyönyör minden módját megismerhetitek, de ezekről a dolgokról csak ti ketten fogtok tudni, senki más!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

 Nyilas aszcensdens

 

Nagyon jót tesz a Nyilas a Baknak, mert olyan távlatokat ad a személyiségedhez, amivel kellően mozgékony, rugalmas és optimista leszel. Kicsit a szétszórtságod okozhat gondot, és az, ha túl sokat kockáztatsz. Ám a nagy szerencse is körülötted lehet, amit nagyon könnyen el is érhetsz, ha elengeded kicsit a Bakra jellemző anyagiasságot, és hagyod érvényesülni az ösztöneidet. Amennyiben mégis elkerül a szerencse, mindig mellé találsz, hívd Igazgyöngyöt a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki elvégez neked egy sorsfordítást! Lehet erre van szükséged! Szerelmi életedben kiemeli a szellemi értékeket és a barátságot, hangsúlyt fektetve a beszélgetésre. Alapvetően független lelki alkatú vagy, de értékeled a jó társaságot, és szereted a jó vitákat.

 

Bak aszcensdens

 

A dupla Bak erőteljesen kiemeli e jegy vonásait, ami elsősorban a precizitás, előrelátás, a jó humorérzék és a megbízhatóság. Ezen kívül van azonban egy negatív oldala is a csillagjegynek, mégpedig a pesszimizmusra és cinizmusra való hajlam. Ha úgy érzed, hogy semmiben sem találsz örömet, hívd Xalent a 0690633991 számon (485 Ft/perc), és kérj egy csakratisztítást, mert kell, hogy legyenek álmaid! Párkapcsolat terén a kettős Bak mély érzésűvé és hagyománytisztelővé tesz téged. Nem vagy kimondottan szenvedélyes típus, viszont hűséges, és egyedül pároddal alakítasz ki olyan mély és természetes kötődést, amelyben nem uralkodik rajtad diplomatikus álarcod.

 

Vízöntő aszcensdens

 

Érdekes elegye ez a Földnek és a Víznek a horoszkópodban. A Bak és a Vízöntő ugyanis a létezés két végletét testesíti meg, mert előbbi a konvenciók, szabályok és rendszerek szimbóluma, utóbbi pedig a lázadásé, a felfedezésé és a felszabadulásé. Nagyon gyakran kerülhetsz belső dilemmába, hogy mi is lenne a helyes döntés, milyen utat is válassz, például munkában, vagy szerelemben, ezért fontos tudnod, hogy melyik jegy van horoszkópodban erőben. Hívd Ezót a 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki elkészíti neked teljes képleted, és segít eligazítani az élet nagy kérdéseiben. Szerelem terén például abban, hogy le mered-e kötni magad egy stabil kapcsolatban, vagy őrizd-e meg a függetlenséged.

 

Halak aszcensdens

 

Spirituális töltéssel egészíti ki a Halak aszcendens a Bak Napot, ezért érzelmeid áradóak lehetnek. Empatikus képességed felszínre hozza benned az álmok és az előző életek tudását, ami időnként összezavarhatja kissé racionális éned. A szkepticizmus és a hit közt ingadozol? Hívd Rycardóta 0690633991 számon (485 Ft/perc), aki felfedi számodra a valódi mágiát! A kapcsolatok terén aszcendensed szintén támogató lehet, de miatta félénk is lehetsz, gyakori esetedben a plátói szerelem. Ahhoz, hogy képes légy elhatározásra jutni és bátran ki merd mutatni az érzéseidet, szintén szükséged lehet egy kis megerősítésre, amit vonalunkon kollégámtól szintén megkaphatsz!

 

Ha szeretnéd tudni, hogy mely csillagjegy illik a legjobban hozzád, vagy mely csillagjegy az, aki az életed társa lehet, akkor kérd kollégáim segítségét, akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*