Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Balesetek, hirtelen halálesetek karmikus okai!

Dátum: 21.06.2018

Balesetek az ember életében akkor következnek be, amikor az élete rossz irányba halad, és ezt ő nem képes időben észrevenni, vagy pedig időben lereagálni.

Fontos még az is, hogy az előző életekből hozott karmánkat, illetve múltbéli sérelmeinket miként tudjuk feldolgozni és letenni ezeket a terheket, milyen blokkok, hatások érnek minket. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy-egy ilyen terhet meddig és miként cipelünk.

Észrevesszük-e az intő jeleket, figyelünk-e a külső figyelmeztetésekre, vagy arra a bizonyos belső hangra.

 

Az angyalok segítenek, hívd Őrangyalod! ITT megtudod, hogyan kell!

Sajnos sok féleképpen tud az életünk rossz irányt venni: egy rossz döntés, egy tévesen választott „barát” vagy társ. Mindig nyitott szemmel kell járnunk és figyelnünk kell a rezgéseket, a hatásokat.

Ehhez a témához nagyon közel áll a betegségek lelki okai és okozói, ugyanis épp, ahogyan a betegség valamilyen lelki gond hatására előjön, ugyanúgy történnek a balesetek is.

A balesetek egyben figyelmeztető jelek is, és kódolt üzeneteket hordoznak magukban. Most nem halálos kimenetelű balesetről beszélünk, hanem figyelmeztető balesetről.

 

2018  – Mindent, amit tudnod kell erről az évedről, ITT találod! 

 

Fontos tudni, hogy a sérülés – legyen az egy kisebb ütés például – melyik oldalunkat érintette.

A jobb oldalunk ugyanis a jövőt jelképezi, a bal oldalunk pedig a múltat.

 

Ha a bal oldalt éri nagyobb sérülés, akkor egyértelmű, hogy az egyénnek a múltban kell keresnie a kiváltó okot. Ez lehet egy múltbéli teher, egy kapcsolat, amit nem tudott letenni, vagy nem tud tőle elszakadni. És amikor már túl rég óta cipeli, baleset következik be, mert az idő lejár.

 

Történt már veled kisebb-nagyobb baleset, esetleg több is? Sürgősen érdemes megtudnod, mi a pontos oka és mit kell változtatnod az életeden vagy hozzáállásodon! Hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), ő a legjobb karma elemző!

 

Ha a jobb oldalt éri nagyobb sérülés, akkor egyértelműen egy jövőbeli dolog, egy nem meglépett, vagy egy nem meghozott döntés az, ami energetikailag visszarántja a baleset szenvedőjét.

rtl_leszokas

JÓSLÁS születési dátumod alapján ITT!

 

Nagyon fontos az, hogy egy balesetet sosem szabad úgy megélni, hogy magunkba fordulunk, sajnáltatjuk magunkat és elkeseredünk. Ez nagyon nehéz, mert egy nem várt esemény, egy baleset kibillent minket, és érzelmileg megvisel. Viszont egy ilyen helyzetben az okot kell megtalálni, megoldani, és letenni azt, legyen az akár egy karmikus teher, vagy bármilyen más teher.

 

A változás nem következik be azonnal, de fontos, hogy mi azonnal álljunk másként a dolgokhoz, kezdjünk el megoldásokon gondolkodni.

 

Ha a karmádban benne van a balszerencse és a sikertelenség, önerőből nem tudsz tenni ellene. Viszont segítséget kérhetsz! Kérj mielőbb karma oldást Edittől vagy Sárától a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*