Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Bálint napi szerelmi mágia

Bálint napi szerelmi mágia

Dátum: 14.02.2016

A Bálint nap, vagy ahogyan sokan hívjuk, Valentin nap, kiváló alkalom arra, hogy megerősítsük a szerelmet a megfelelő társsal, vagy egy új kapcsolatot vonzzunk be az életünkbe.

Természetesen ebben az esetben sem fekete mágiára vagy szerelmi kötésre gondolunk, hiszen a szeretett személyt elvarázsolhatjuk egy Bálint napi szerelmes üzenettel, egy szerelmes levéllel is, amiknek nincs és soha nem is lesz negatív hatása. Akár ez a levél, vagy az ajándék is tartalmazhatja magát a mágiát, összekötjük a kellemest a hasznossal.

Legelőször is nem árt tisztázni, hogy vajon Ő-e az igazi, két cikket is ajánlok figyelmedbe ezzel kapcsolatosan, ITT és ITT olvashatod el őket.

Ha pedig még nem találtál társra, javaslom, hogy az újhold erejét kérd, ide kattintva.

 

Ha már minden tisztázódott, íme 3 mágikus tipp Bálint napra:

 

Mágia virágokkal – Fogd meg a kedvenc virágodat, és menj ki a természetbe. Amikor már teljesen magával ragad a természet varázsa, kérd az Univerzumot, hogy legyen melletted és támogasson utadon, a virág a közvetítő közted és az Univerzum között. Légy óvatos, pontosan és konkrétan kell fogalmaznod!

 

Mágia kártyával, papírral – Ez akár egy üdvözlő kártya is lehet a szeretett személynek. Olyan szavakat és mondatokat írjunk rá, miért szeretjük, mi az, amit a legjobban szeretünk benne, mik a legjobb tulajdonságai. Aki szeretné, természetesen az ajándék mellé teheti ezt a kártyát, ezzel erősítve a pozitív pilléreket. Fontos: semmilyen negatív dolog sem szerepelhet a kártyán!

 

Mágia gyertyával – Ehhez mindenképp szakember segítségét kell kérned, ez a leghatékonyabb módszer, de ha egy kicsi hiba is becsúszik, végzetes lehet! Ha igazán erős mágiát szeretnél, vagy már csak ez a megoldás maradt, fordulj Ágneshez és ő segít a párkapcsolat harmonizálásában, pontosan elmondja Neked, hogyan kerülheted el a fekete mágiát!

Még nem találtad meg a nagy Ő-t, vagy párkapcsolatban élsz, de nem vagy biztos benne, hogy Ő az igazi? Edit és Eliza jósnőink a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) feltárják párkapcsolatod és lelked legmélyebb titkait, hozzásegítenek a duálság megéléséhez, a legnagyobb szerelem bevonzásához! Külföldről is hívhatok őket: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*