Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Balszerencsés napok – ezeken a napokon VIGYÁZZ!

Dátum: 14.06.2018

Sajnos balszerencsés napok ebben az időszakban is várhatóak. Mint ahogy már korábban említettem, egyes napok rezgése túl alacsony. Természetesen ezek a rezgések, és az energiák változása nem hatnak egyformán az emberekre.

Az emberek rezgése, energiája is befolyással van arra, hogy ki, mikor lesz balszerencsés, vagy pl. arra is, hogy ki mikor nyerheti meg a lottó ötöst.

Nagyon fontos, hogy egy adott időszakra felkészüljünk. Ez pont olyan, mint ahogyan az időjárást figyeljük. Ugyanúgy kell figyelnünk a szerencsehoroszkópot is, a balszerencsés időszakokat, és amennyiben szükséges, szerezzünk be szerencsehozó tárgyat.

Ebben segítségedre lehetnek látó vagy asztrológus kollégáink. Születési dátumod alapján mondják el, hogy melyik napok hozhatnak balszerencsét neked, melyik napokon kell balesetveszélyes helyzeteket elkerülnöd. Hívd őket bátran a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Elkészítettük neked ingyenesen Szent Mihály Arkangyal Imáját! Kattints IDE érte!

 

 

A június 15-től július 15-ig terjedő időszakban a következő napokra érdemes általánosságban figyelni:

Június harmadik vasárnapja az Apák napja – Ennek a napnak egy boldog, családi ünnepnek kell lennie, viszont, ha van a környezetedben olyan család – vagy te magad vagy érintett -, ahol a szülők között nincs meg a harmónia, vagy válnak, elváltak, akkor érdemes energiaszint emelést és párkapcsolati harmonizálást kérned. Fontos, hogy egy ilyen ünnepen az emberek sértettsége, az egymásra irányuló rossz energiák balszerencsés időszakot idézhetnek elő!

 

Figyelj! A karma nem játék! Ezt olvasd el ITT!

 

Nagyon fontos időszak június 22-től, a nyári Napfordulótól a június 28-ig tartó időszak. A napfordulónak tisztulást kell hoznia, ami a teliholdra kiteljesedhet. Ezeken a napokon légy résen, milyen energiákat vonzol be, mert sok minden forog kockán! Nem mindegy, hogy a mérleg merre billen. Keresd Megmondót  a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és segít szerencse bevonzó tárggyal, vagy védelmi medált is kérhetsz tőle!

 

Fordulj Őrangyalodhoz, és ő segít neked! Tudd meg ITT, hogyan!

Július 13. – PÉNTEK 13 – Ne gondold, hogy ez egy babona. Megmagyarázhatatlan, tragikus, szerencsétlen események történnek ezeken a napokon. Ha hiszed, ha nem, egy védelem sosem árt.

A döntés a te kezedben van.

 

FONTOS: Nem kell, hogy jelentősebb rossz dolog történjen veled ahhoz, hogy az életedbe tartós problémák jöjjenek. Elég a kisebb is! Hívd Xalent vagy Violát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik látóként megnézik neked, mi az pontosan, amit mindenképp el kell kerülöd az előtted álló időszakban!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*