Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Balszerencsés napok – ezeken a napokon VIGYÁZZ!

Dátum: 12.07.2018

Júliust az áldás havának tartják, ezért nem csoda, hogy ebben a hónapban kevés a  balszerencsés nap. Ezt a néhány balszerencsés napot azonban jó, ha feljegyzed, ugyanis ilyenkor akár nagy baj is leselkedhet rád.

Furcsa és egyben érdekes jelenség, hogy augusztus pont ugyanannyi napos, mint július, ennek okát pedig Augusztusz császár hiúságában kereshetjük. Augusztusz ugyanis pontosan ugyanannyi napot akart a róla elnevezett hónapban, mint amennyi a Julius Caesarról elnevezett hónapban van. Ezért augusztust a hiúság havának tartják, így ebben az időszakban több a balszerencsés nap, és sokkal jobban kell figyelned arra, hogy mikor mit teszel.

 

Július 20-án, Illés napján, jobban teszed, ha otthon maradsz. Balszerencsés napnak számít. Régen ezen a napon tilos volt a mezőn dolgozni, mert úgy tartották, aki ezen a napon kimerészkedik a mezőre, abba biztosan belecsap a villám.

Ha a villám nem is, de mindenféle más balszerencse érhet ezen a napon. Ha nem teheted meg, hogy otthon maradj, kérj egy védelmet erre a napra Megmondótól a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy semmi baj ne érjen!

Ha ártottak neked, akkor most a sors igazságot szolgáltat! Tudj meg többet ITT

 

Július 22-én, Mária Magdolna ünnepén, szintén óvatosnak kell lenned. A hagyomány szerint Mária Magdolna ezen a napon tért meg, és mivel bűnös életét siratja, minden angyal őrá figyel. Lehet, hogy az őrangyalaid sincsenek éppen melletted. Légy résen, és ezen a napon ne tegyél semmilyen rendkívülit. Haladj a szokásos utadon és tedd a megszokott dolgaidat. Mindenképpen kérj egy angyali védelmet és védelmi mantrát Ágnestől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Augusztus 1-jét balszerencsés napnak tartják, vigyáznod kell, ugyanis Vasas Szent Péter napján sokféle baj leselkedhet rád!

Ezen a napon, régi népszokás szerint, elűzik a patkányokat. Ez alatt ma már negatív energiák elűzését értjük. Ilyenkor jobb otthon maradni, hogy a hirtelen felszabaduló sok negatív energia, ami ilyenkor bárhol lehet, nehogy rád tapadjon jöttödben-mentedben.

Kérj erős védelmet Sárától a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akkor is, ha ezen a napon nem kell elhagynod az otthonod biztonságát!

 

IDE kattintva kérheted az őrangyalod segítségét is! 

 

Augusztus 10-én, Újhold és Lőrinc napján, tartózkodj mindenféle kommunikációtól, mert ezen a napon bármit mondasz, az ellened fordítható. A legjobb barátok is ellenségekké válhatnak ezen a napon. Ezért a legjobb, ha kikapcsolod a telefonod és tartasz egy nap „kommunikációs csendet“, amikor nem szólsz senkihez, csak meditálsz és zenét hallgatsz. Kérj angyali segítséget hogy a „szilenciumot“ be tudd tartani. Xalen segíthet ebben a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

 

Mihály arkangyal megvéd a bajtól. ITT megtudod, hogyan hívd őt, ha bajban vagy!

Jósaink segítenek, hogy a szerencsejátékban is nagyobb szerencséd legyen!

Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján ne fürödj se álló, se folyó vízben, mert a babona szerint nagy bajt hozhat rád ez a fürdőzés. Ha éppen nyaralásod töltöd, és nem teheted meg, hogy ne mártózz meg a tengerben vagy a Balatonban, akkor kérj erős Boldogasszony napi védelmet Aurethieltől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy semmilyen bajod ne származzon a fürdőzésből!

 

Nincs szerencséd semmiben? Akármihez is kezdesz, nem sikerül semmi sem? Lehet, hogy negatív energia sújt, amelyet, ha nem távolítanak el rólad, akkor nagy problémákat is okozhat! Kérd Aurethiel vagy Xalen segítségét a tisztításban, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*