Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Balszerencsés napok – ezeken a napokon VIGYÁZZ!

Dátum: 14.09.2018

Az első a balszerencsés napok listájában, a szeptember 15. napja. Ez a nap, a napéjegyenlőség előtti utolsó szombat, amikor a sötét mágusok megtartják az utolsó olyan boszorkányszombatot, amikor még hosszabb a nappal, mint az éjszaka. A következő szombaton  már nem tartanak Szombatot, hiszen vasárnapra esik a Napéjegyenlőség. Ezen a szombaton átkokat szóró ismerőseink sokkal erősebben átkozhatnak, mert a sötétség már kitárja kapuit hívei előtt. A szerencse ezen a napon csak külön talizmánnal tud jól működni, ami véd a sötét erőkkel szemben.

Ha meg vagy átkozva, ezt a balszerencsés napok idején hatványozottan érzékelheted! Kérd a legnagyobb mester védelmét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Marcus Mágus már sok emberről oldotta fel a legrosszabb átkokat!  

 

 

 

Szeptember 24. az a nap, amikor elkezdődik az ősz, mikor már rövidebb lesz az éjszaka, mint a nappal, és elkezdődik erősödni a sötét mágiák hatalma. Ez a hétfő a fekete mágusok ünnepe, ilyenkor komoly rituálékat végeznek megbízóiknak, hogy sötét céljaikat elérjék. Ilyenkor akár a szerencsehozó tárgyak is elveszíthetik erejüket. Ez a nap a balszerencsés napok listájában az egyik legerősebb!

 

  • Vajon szerencsés lehetsz még az idén? Attól függ, csillagjegyed ott van-e a négy között! ITT megtudhatod!

 

Szeptember 29.- Mihály arkangyal napja. Amennyiben ezen a napon balszerencsés vagy, nincs rajtad Isteni védelem. Elfordultak tőled az égiek, sajnos valamilyen sötét mágia áldozata lehetsz. Éppen ezért lépned kell, hogy felszabaduljon életedben a szerencse! Érdemes ismerned a szerencsehoroszkóp sorait, hogy tudd, nem a csillagzat rossz-e számodra. Ha nem, akkor biztos, hogy valamilyen gonosz erő hat rád!

Van neked is szerencséd? Tudd meg a szerencsehoroszkóp soraiból, amelyet Lunczer Judit készít el neked! Hívd őt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérd a személyes szerencsehoroszkópod!  

 

Október 6. az Aradi Vértanúk napja, tulajdonképpen egy nemzeti gyásznap. Ez a nap az egész Kárpát-medencére rányomja bélyegét, hiszen az események, amelyek ekkor történtek, hatalmas igazságtalanságot és fájdalmat hoztak az itt élő népre. A mai napig él a köztudatban az igazságtalanság és árulás lenyomata, ami ezt a napot nem a kimondottan szerencsés napok közé sorolja. Éppen ezért, légy óvatos és kerüld a balszerencsés helyzeteket!

 

 

  • Meg van a csillagjegyed saját szerencseszáma is, amelyet jó, ha ismersz! Kattints IDE!

 

Október 13. – Egy nagyon erős negatív erőkkel töltött szombat. Ilyenkor a gonosz szellemek szinte bárkire felfigyelhetnek, különösen, ha éjjel nem vagy otthon. Éppen ezért érdemes védelmet kérned, vagy tisztítást, ha éppen úgy érzed, hogy rád tapadt valami ezen a napon!

 

Folyamatosan balszerencsés dolgok történnek az életedben? Akkor nagy az esélye annak, hogy valaki megátkozott téged, vagy akár TE saját magadat! Kérj átok-, rontásvizsgálatot és levételt, Marcus Mágustól vagy Zeusztól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*