Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Balszerencsés napok – ezeken a napokon VIGYÁZZ! (november 15 – december 15)

Dátum: 15.11.2018

A balszerencsés napokat nagyon nehéz elkerülni, főleg akkor, ha nem tudod, hogy mikor is számíts rájuk. Novembert Szent András havának is nevezik, hiszen a hónap derekán Szent Andrásról emlékezünk, ezért alapvetően egy pozitív, szerencsés hónap a november. Fontos azonban, hogy tudd, mely napokon kell óvatosnak lenned, hogy elkerüld a bajt és a balszerencsét.

 

November 16-án lepünk be a növő Holdba, ezért ezen a napon semmilyen döntést nem szabad hoznod. Balszerencse érhet ezen a napon, ha elhamarkodott párkapcsolati vagy anyagi helyzetedet érintő döntést hozol. Figyelj meg mindent, de maradj csöndben, beszélj keveset. Döntést halassz 19-re, hétfőre. Kollégánk speciális védelmet ad neked erre a napra. Hívd érte Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

 

Kattints IDE, mert egy megfelelő színű gyertyán nagyon sok múlhat! Akár a milliós lottó nyereményed is!

November 19-én, Árpád házi Szent Erzsébet napján, ha el akarod kerülni  a balszerencsét, adakoznod kell. A legenda szerint Szent Erzsébet is adakozott, kenyeret adott a szegényeknek.

Ha te is adsz valakinek ennivalót, vagy ennivalóra való pénzt, akkor Szent Erzsébet napja nem balszerencsét, hanem szerencsét hoz a számodra.

 

November 25-én csak akkor kell balszerencsétől tartanod, ha hideg, jeges az időjárás. Ez ugyanis nem csak azt jelenti, hogy karácsony locsogni fog (enyhe idő várható), hanem azt is, hogy rengeteg baleset lehet az utakon a hirtelen jég miatt. Ha teheted, ne menj sehova gépkocsival és figyelj a gyalogos közlekedésre is ezen a napon!

 

Ezt a követ szerezd be azonnal, hogy pénz álljon a házhoz! Kattints IDE!

szerencseszam_rtl_cikkbe

December 4-én, Szent Borbála napján, ahogyan a legenda szerint Borbálát, téged is sok megpróbáltatás érhet. Állj ki a jogaidért és ne engedd, hogy azt, amiben hiszel, sárba tiporják, de légy óvatos! Ne keveredj veszekedésbe senkivel, és ha teheted, ezen a napon ne adj ki pénzt, mert sokat veszíthetsz. Kérj védelmet a kollégáinktól, hogy senki se bánthasson téged ezen a napon!

 

A baj nem jár egyedül, és ha sorsodba a balszerencse van belekódolva, ki sem kerülheted. Legalábbis eddig, mert vonalukon a pár perces sorsfordítás képes lehet a legnagyobb szerencsét is behívni az életedbe! Hívd Tündér Lilit vagy Imolát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), kérj te is sorsfordítást!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*