Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Balszerencsés napok – ezeken a napokon VIGYÁZZ! (december 15 – január 15)

Dátum: 14.12.2018

December 21.

A balszerencse bizony a közeledben lehet a leghosszabb éjszaka napján. Ilyenkor aztán igazán aktívak a gonosz erők! Éppen ezért hagyomány, hogy ezen az éjszakán a mágusok, ezoterikus szakemberek kint a szabad ég alatt virrasztanak. A virrasztó tüzek őrzik azok álmát, akiknek a neve a tűznél elhangzik. A kívánság mágiákra is kiváló időszak ez az éjszaka, hiszen, aki kívánságát valaki bedobja egy ilyen tűzbe, annak nagy eséllyel járnak majd kedvében az égiek.  

 

szerencseszam_rtl_cikkbe

 

Most még nem késő megtudnod csillagjegyed szerencseszámait ITT!

 

 

December 27.

A karácsony utáni napok gyakran kedveznek a balszerencsének. Éppen ezért ezen a napon légy óvatosabb, mert valahogy semmi sem akar igazán működni. Az emberek figyelmetlenek, véget ért egy ünnep és közeleg egy másik, miközben sokakban rengeteg negatív energia ébred fel, hiszen nem úgy telt az ünnepe, ahogy szerette volna.

 

Ebben a cikkben rejlik a szerencséd! Hatalmas szerencse érhet, ha ezt most elolvasod ITT!

 

December 31.

 

A Szilveszter napja sosem tartozott a szerencsés napok közzé. Ez a nap az ördögé, tartja a hagyomány, és nem véletlenül. Miközben sokan buliznak, jól érzik magukat, az éjszakában olyan negatív misztikus erők élednek fel, amely ellen nem árt a védelem! Éppen ezért nem árt óvatosnak lenned Szilveszter napján! Kérd a védelmet Tündér Lilitől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

 

Az ünnepi időszakban kinél ne lenne otthon gyertya? Használd fel szerencsevonzás érdekében, tudd meg ITT, hogyan!

 

 

Január 4.

 

A Merkúr évének első balszerencsés napja. Ezen a napon sajnos olyan csillagállás van, amikor bizonyos csillagjegyeknek jobban kell figyelniük. Ez a zodiákus első hat csillagjegyére vonatkozik. Ezért, ha Bak vagy, vagy éppen Ikrek, akkor sem árt vigyáznod, különösen, ha síkosak az utak, vagy éppen esik a hó!  

 

Január 13.

 

Ugyan nem péntekre, hanem vasárnapra esik az év első 13. napja, de azért nem árt óvatosnak lenned. Különösen erősen hathat rád a balszerencse a déli órákban. Érdemes valamilyen amulettel védekezned a balszerencse ellen, ha úgy érzed, fogékony vagy rá. Nem szabad semmit sem a véletlenre bíznod ezen a napon, mert az most bárki ellen dolgozhat, hiszen ez a vasárnap előreláthatólag egy balszerencsés vasárnap lesz!

 

Balszerencse? Balsors? Nem tartasz ezektől a napoktól, mert úgy gondolod, ennél rosszabb már úgysem jöhet, mint amilyen élethelyzetben vagy? Ha rosszabb nem is, de sok jó még jöhet, csak iratkozz fel a 2019-es nagyszerencse mágiára Aurethielnél vagy Violánál a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*