Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerencse

Balszerencsés napok – ezeken a napokon VIGYÁZZ!

Dátum: 18.02.2019
  • Február 19.

A Vízöntő jegy utolsó napja sok balszerencsét hordoz magában. Ilyenkor jobban fognak az átkok, éppen ezért érdemes vigyáznod, hogy spirituálisan ne légy sebezhető. Jó, ha erre a napra van valamilyen védelmi mágiád a negatív erőkkel szemben! Nem csak, hogy jobban fognak az átkok ezen a napon, de képesek azok felfedni magukat. Amennyiben kifejezetten szerencsétlen napnak éled meg a február 19-ét, akkor bizony okod lehet gyanakodni arra, hogy valamilyen átok vagy rontás van a fejeden!

Tényleg úgy érzed, rontás van rajtad? Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj rontást levételt a legjobbtól, ha sikertelen az életed!

Ezekkel a tárgyakkal ITT, kivédheted a téged érő rossz hatásokat!

 

  • Február 24.

Egy nap, amely nem lesz éppen a kedvenc napjaid között. A szellemvilág erőt kap, így akár körülötted is történhet sok furcsaság. A kisebb balesetek esélye megnövekszik, különösen igaz ez a Kos, Szűz, Halak jegyekre! Érdemes nyitott szemmel járnod február utolsó balszerencsés napján! A véletlenre semmit se bízz, az autót is lezárva hagyd ott, de vigyázz, mert sokan éppen egy ilyen napon zárják be a kulcsot!

 

ITT további védelmi praktikákat olvashatsz!

ITT szintén!

 

 

  • Március 3.

Egy szép vasárnapi nap is lehetne, de azért légy óvatos, mert fokozottan jelen lehet a balszerencse! Leginkább a figyelmetlenségből eredő bajokkal kell vigyáznod. Nem szabad megfeledkezned semmiről! Különösen igaz ez a konyhára, hiszen számtalan égve felejtett gáz okozott már bajt. A sütőben is könnyebben éghet oda bármi, mint máskor. Érdemes könnyebb ételeket fogyasztanod ezen a napon, mert szervezeted is kicsit terheltebb lesz, mint a jobb napokon, amikor kevésbé erős a balszerencse.

  • Március 11.

Egy olyan nap, amikor nem érdemes szerencsejátékkal foglalkoznod. Kerüld, mert könnyen lehet veszteséged! A komolyabb üzleti tárgyalásokat, állásinterjúkat is inkább egy másik napra tervezd! Ez a hétfő nem lesz olyan lendületes, mint a többi. Valahogy kevésbé lesznek tárgyalóképesek az emberek, ami mindenre rányomja majd a bélyegét. Minden pénzügyi dolgot, amit elhalaszthatsz, tedd át más napra. Ami viszont jól fog működni ezen a napon, az a jóslás, a jövő könnyebben árulja majd el titkait, így pontosabb és részletesebb jóslást kaphatsz.

Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást ezen a napon, amikor jobban látható a jövőd!  

 

Már most megtudhatod, hogy márciusban melyek lesznek azok a napok, amikor nem tanácsos semmilyen fontos döntést meghoznod! Valamint azt is, hogy melyik napok lesznek a legalkalmasabbak nagy pénz bevonzására! Hívd Edit Jósnőt vagy Kamillát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*