Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Balszerencsés napok – ezeken a napokon VIGYÁZZ! (január 15 – február 15)

Dátum: 16.01.2019
  • Január 21.

Egy teljesen átlagos napnak tűnik, mégis balszerencsés napnak jósolható. Ezen a napon különösen figyelni kell a kisebb balesetekre, főleg, ha az időjárás is csapadékos, jeges! Nem csak a balesetekkel van gond, hanem azzal is, hogy ezen a napon lesz a fekete mágiával foglalkozó emberek egyik találkozója, ahol különleges rontásokat küldenek azokra, akik a listájukon szerepelnek. Ilyen lista több is van az országban. Nem titok, sokan a rontásokat pénzért adják, akinek, ha rosszakaróid fizetnek, bármikor rátesz a fekete mágusok listájára. Éppen ezért erre a napra érdemes külön védelmet kérned! Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd a rontások elleni védelmet!

 

Nézz utána az év legszerencsésebb napjainak is ITT!

  • Január 31.

Látszólag ebben a napban sincs semmi rossz, mégsem lesz ez a csütörtök egy szerencsés csütörtök. Különösen nagy veszély fenyegeti a műszaki cikkeket, vagy a gépjárműved bármikor meghibásodhat. A balszerencse bizony inkább a körülötted lévő dolgokra lesz hatással, ezáltal rád. Ezen a napon megviccelhet az ébresztőóra, miatta késve érkezel valahová. A vonatod késhet, a buszod, vagy éppen dugóba kerülsz a közlekedésben. Egy nehéz, zsúfolt nap lesz, pedig maga a csillagállás szerencsés lenne, hiszen a Szaturnusz–Neptunusz szextil lesz, ami az álmokra lehet pozitív hatással.

 

Gondoskodj arról, hogy az egészségedet ne érje baj! ITT megtudod, mire kell figyelned!

 

Valamint olvasd el ITT, hogyan tudsz a leghatékonyabban védekezni a negatív energiák ellen!

 

  • Február 8.

Február 8. az ártó szellemek napja lesz itt a Kárpátok gyűrűjében. Mielőtt a naptárad kezdenéd nézegetni, ez nem egy évforduló, ez sajnos a csillagállás miatt alakul így. Leginkább az éjszaka az, amikor vigyáznod kell, mert a szellemek nagyobb erővel hatnak rád, vagy bárkire, aki fontos neked. Több ponton is megnyílhat ezen az éjszakán a túlvilág kapuja, és bármi átjöhet rajta. Maradni viszont csak akkor maradhat itt a gonosz lélek, ha van aki „befogadja” őt. Természetesen senki sem akarja a gonoszt otthonába fogadni, de sajnos ez nem ilyen egyszerű. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hogy mit nem szabad tenned február nyolcadikán, ha nem akarsz egy gonosz szellemet lakótársadnak! Ha ezután a nap után balszerencsés leszel, akkor tárcsázz mindenképpen, mert bizony az azt jelenti, hogy egy rossz, ártó szellem költözött az otthonodba február nyolcadika sötét éjszakáján!

“A baj nem jár egyedül” – mondják.
Ha a következő napokon baj ér, balszerencse jellemezheti az egész évedet. Kérj védelmet Aurethieltől vagy Gabitól a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), még nem késő!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*