Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Balszerencsés napok- ezeken a napokon vigyázz! (május 15. – június 15.)

Dátum: 15.05.2019

Május 21.

 

A balszerencse nem csak a rossz napokon találhat meg téged. A Hold és a Jupiter ezen a napon különleges fényszöget alkot. Nem mindenki számára szerencsés ez a nap. Sokan nagyon komoly lépéseket tehetnek a szerencse segítségével, viszont ez azokra nem lesz igaz, akikre valamilyen negatív energia is hatással van. Különösen rossz napod lesz akkor, ha már volt, vagy éppen van rajtad valamilyen rontás. Figyeld meg, milyen napod van, mert ha rossz, akkor minden okod megvan arra, hogy azt gondold, valamilyen rontás vagy ártó erő van rajtad. Ezen a napon a szellemek is felfedhetik magukat, amennyiben éppen körülötted settenkednek!

Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/ perc), kérj rontásvizsgálatot és levételt, ha rossz napod volt május huszonegyedikén!

 

EZ a 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb az évben!

 

 

 

Próbálkozz EZEKKEL a számokkal, ha szeretnél nyerni!

 

 

Június 4.

 

A balszerencse ezen a napon leginkább a veszteségekben mutatkozhat meg. Könnyen elveszítheted azt, ami a tiéd, vigyázz fokozottan minden értékedre! Sokan hozhatnak veled szemben igazságtalan döntéseket, amelyek akár a munkádra is rányomhatják bélyegüket. Légy figyelmes, kerüld a döntéshozatalt, és ne hordj magadnál sok értéket. Lehetőleg ne hozz ezen a napon üzleti döntéseket és szerződéseket sem ajánlatos aláírnod. Ha mégis komoly döntésekre kényszerülsz, alaposan át kell gondolnod mindent. Érdemes tisztítást végezned ezen a balszerencsés napon!

Hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, döntéseid hogyan hatnak a jövődre!  

 

EZEK a 2019-es szerencseszámaid!

 

 

szerencseszam_rtl_cikkbe

 

Június 13.  

 

A balszerencsés napok listáján a 13-as szám mindig is előkelő helyet foglal el. Ezen a napon figyelned kell a balszerencsés jeleket. Bármilyen babona, rossz ómen intő lehet. Önmagukban a babonák nem okoznak gondot, de valami alapjuk azért mégis van. Vannak napok, amikor a rossz ómenek valóban azok, amik! Bármit is tapasztalsz, menjen csak át előtted egy fekete macska, érdemes magad tisztítanod utána. Jobb, ha tudod, nem csak törött tükör hozhat a fejedre negatív eseményeket, hanem a törött üveg is! Ez nap kifejezetten jó rontó nap lesz, éppen ezért neked is figyelned kell arra, hogy senkinek se kívánj rosszat, hiszen az átok visszafelé is hat!

 

Szeretnél elkerülni bármiféle negatív eseményt, ami bekövetkezhet a következő egy hónapban? Akkor kérj védelmet a negatív energiák ellen! Keresd Norbertet vagy Happyt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*