Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

betegségek

Betegségek lelki okai – I. rész

Dátum: 02.06.2016

Ha egy betegség sokáig húzódik, vagy folyamatosan visszatér, el kell gondolkodnunk azon, hogy mi az oka, el kell kezdenünk keresni a betegségek lelki okát, legbelül saját magunkban, a múltunkban. A betegség a fizikai megnyilvánulása lelkünk üzenetének, mert a lélek megfoghatatlan, láthatatlan, ezért a szellemi test a fizikai testet használja arra, hogy üzenjen nekünk, és jelezze, hogy gond van.

A legtöbb betegségnek lelki oka van, ezért sorozatot készítünk mindazoknak, akik betegséggel küzdenek.

Tanácsadóink között az ország legjobb léleklátói, parapszichológusai, életvezetési tanácsadói találhatók meg, segíteni tudnak mindazoknak, akik betegségekkel küzdenek, lelki problémáik vannak.

 

Ha gyógyulni vagy gyógyítani szeretnél, higgy, érezd magadban az erőt, és kattints IDE!

 

CROHN betegség:

A csípőbél (vékonybél utolsó szakasza) nem fertőzéses gyulladását nevezzük CROHN betegségnek. Nagyon erős fájdalmakkal jár. A betegség a bűntudatérzés és az önbecsülés hiánya miatt alakulhat ki. Lelki háttere, hogy a beteg személy folyamatosan azzal szembesül, hogy nem elég jó a környezetének, nem tud megfelelni semmiben, anyagi helyzete és érzelmi kapcsolatai nem tartoznak az uralma alá. Különböző új élethelyzetek kialakítása javasolt.

A tanácsadód: Tündér Lili a 354-es kódról.

betegségek

Itt a nyár! Lássuk ITT, mely gyógynövények segítenek nekünk ebben az időszakban a betegségek legyőzésében.

 

Fog – fogfájás:

A fog problémák a döntésekhez kapcsolódnak, főleg, ha a fogfájásról beszélünk, mint betegségről. Az illető fél a döntéseinek a kimenetelétől, görcsöl azon, hogy melyik út lenne a hasznosabb. Javasolt olyan módszerek beiktatása, ahol a kreativitás kap főszerepet. Tanulhatóak ezek a technikák, hogy döntés helyzetben ne betegedjünk le.

A tanácsadód: Ágnes a 313-as kódról.

betegségek

Fül problémák:

Füleimmel és szemeimmel érzékelem és tapasztalom meg a környezetből áramló harmóniát, vagy éppen diszharmóniát. Fül problémák akkor keletkeznek, ha nem vagyok képes, vagy nem akarom feldolgozni azokat a hatásokat, melyek a környezetemből érnek. Lelki háttér tehát a bezárkózás, elzárkózás. Javasolt terápia elfogadni magamat a környezetemben és beilleszkedni, vagy változtatni.

A tanácsadód: Xalen a 453-as kódról.

betegségek

Szerezd be a saját gyógyító kövedet, hordd magadnál, hogy megvédjen a betegségtől! Kattints IDE!

 

Gerinc problémák általában:

A gerinc problémákat, gerinc elváltozást általában az okozza, hogy a beteg nem szeretné teljes erőbedobással élni az életét. A gerinc jelképezi a tartást, megtartom magam az életben. Javasolt terápia kézbe venni saját életünk irányítását és nem hagyni, hogy eluralkodjon rajtunk a környezetünk.

A tanácsadód: Igazgyöngy a 383-as kódról.

betegségek

Gyerekbetegségek – általában

 

A rubeóla, a kanyaró, a rózsahimlő, a szamárköhögés, a mumusz, a skarlát, a bárányhimlő, illetve minden, inkább a gyermekkorra jellemző betegség a gyermek fejlődését szolgálják. Mindegyik egy fordulópont a gyerek életében. A betegségek leginkább akkor alakulnak ki, amikor a gyereket nehézség terheli, lehet az iskolai, vagy családi probléma.

Javasolt terápia a pihenés, gyengédség és szeretet. Biztosítsunk több figyelmet számára, főleg, ha a felsoroltak közül több probléma is jelentkezik 1 éven belül.

A tanácsadód: Szandra a 387-es kódról.

betegségek

Ha betegséggel küszködsz, de úgy érzed, hogy valami lelki háttere van a betegségednek, vagy nem tudod az okát, hogy pontosan miért vagy beteg, akkor kérd fent említett szakembereink segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy kiderítsék, és átsegíthessenek a lelki okán! Ne késlekedj!

Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*