Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Betegségek lelki okai – II. rész

Dátum: 15.07.2016

Már írtunk több alkalommal is a betegségek lelki okairól. Minden részben 5 betegség lelki eredetét tárjuk fel, és ennek fényében megtudhatjuk, mit kell megváltoztatnunk magunkban, hogy a lelkünk, és ez által a testünk is gyógyulásnak induljon.

Az első részt ITT olvashatod.

 

Lássunk most 5 olyan betegséget, ami napjainkban rengeteg személyt érint:

 

Cukorbetegség

E betegség lelki okai a szeretethiányra vezethetők vissza. Mind felnőtteknél, mind gyermekeknél. Akik ezzel a betegséggel küzdenek, nem biztos, hogy nem kapnak szeretet, de ők mégis úgy érzik. Idősebb korban a megváltozott hormonszint, lelkiállapot és pszichikai háttér a kiváltó okok.

A gyermeknél igyekezzünk kiegyensúlyozott táplálkozást kialakítani, egészséges étrendet. Adjunk neki rengeteg szeretetet. Vegyük magunkat körbe olyan emberekkel, akiknek társaságában jól érezzük magunkat, akik nem a hibáinkat keresik, hanem elfogadnak olyannak, amilyenek vagyunk, és fogadjuk el önmagunkat úgy, ahogy vagyunk, testi hibáinkkal együtt.

Tanácsadód: Aurethiel az 530-as kódról.

betegségek lelki okai

 

Vannak gyógynövények, melyek Neked is segíthetnek. Tudd meg ITT, melyiket válaszd!

 

Fóbia

A fóbia olyan félelemérzet, ami az egyént egy védekezési mechanizmusra készteti. Leginkább alaptalan félelem egy élethelyzettől, tárgytól vagy állattól. Rettegés uralkodik el rajtunk, amikor félelmünk tárgyával találjuk szemben magunkat, erős szívdobogás és verejtékezés kíséretében. Ide tartozik a halálfélelem és a pánikbetegség is. Ezen betegségek lelki okai a gyermekkora vezethetők vissza, ahol a családban nyomasztó légkör uralkodott, rossz volt a gyermek-szülő viszony, vagy a szülők kapcsolata.

Fontos tisztázni magunkban, mióta tart és mi váltotta ki pontosan. Ha rettegünk valamitől már szinte születésünk óta, akkor előző életekre vezethető vissza a probléma gyökere, és reinkarnációs terápia javasolt.

Tanácsadód: Lunczer Judit a 830-as kódról.

ljudit_starjos_ashow

ITT olvashatsz bővebben a GYÓGYÍTÓ energiákról!

 

Magas vérnyomás

Nem is lesz meglepő a lelki oka: nagy a nyomás azon, aki vérnyomás problémákkal küzd. Nehezen engedi el magát, a világ összes terhét hajlamos a vállaira venni. A megfelelési kényszer is közrejátszik, erején felül próbál segíteni másoknak.

Az egyénnek meg kell tanulnia lazítani, le kell lépnie a saját maga számára rég kijelölt ösvényről. Vonja ki magát kicsit a hétköznapok megszokott menetéből, ne törekedjen mások elismerésére. Meg kell értenie, hogy attól még, hogy nem érkezik magasztalás mások felől, ő nem felesleges ember.

Tanácsadód: Virág a 935-ös kódról.

betegségek lelki okai

Meddőség

Meddővé akkor válhat egy nő, ha túl nagy elvárásnak van kitéve párja vagy a család részéről, miközben ő nincs felkészülve a gyermekvállalásra. A betegség lelki okai még, hogy párját esetleg nem találja megfelelőnek az apai szerepre, illetve, ha ő maga igazából nem is szeretne gyereket. Másfelől pedig, megesik, hogy a nő annyira görcsösen szeretne teherbe esni és mielőbb, hogy ez által blokkolja önmagát és a gyermek érkezését.

A megoldás, hogy pároddal közösen jussatok elhatározásra, nem elég, ha csak az egyik fél szeretne szülő lenni. Akkor vállaljatok babát, ha mindketten őszintén akarjátok és fel vagytok készülve, kizárva minden külső nyomást, elvárást.

Tanácsadód: Xalen a 453-as kódról.

betegségek lelki okai

Rák

A rákos betegségek lelki okai egy régóta tartó, labilis lelkiállapotra vezethetők vissza. Az egyén mintha kicsit a múltban élne, gyakran tekint vissza az ott átélt fájdalmakra. Igen érzékeny, bátortalan és nem száll szembe másokkal. Évekig, akár évtizedig cipeli a fájdalmait és nehezen beszél róluk. Arra törekszik, hogy mindenki jónak lássa, önfeláldozó és tényleg jó ember. Megfeledkezik a saját céljairól, vágyairól, miközben azon fáradozik, hogy másokkal teljes mértékben elfogadtassa magát.

A felépülés reménysugarát adja az, ha innentől kezdve úgy élünk, ahogy nekünk jó. Feledkezzünk meg másokról, és kezdjük el megvalósítani a terveinket, keressünk olyan időtöltést, ami feledtet mindent és jól érezzük magunkat közben. Ugyanúgy vegyünk körbe magunkat azokkal az emberekkel, akik igazán szeretnek és nem várnak el tőlünk semmit. Tanuljunk meg nemet mondani, kiállni magunkért.

Tanácsadód: Ágnes a 313-as kódról.

betegségek lelki okai

Eleged van mindenből és úgy érzed, hogy már soha nem leszel egészséges? Sokan járnak ebben a cipőben! Azonban van megoldás! Kérj gyógyító energiát olyan szakemberektől vonalunkon, akik tudásukkal már sok emberen segítettek! Tégy a saját egészségedért! Hívd a 06 90 633 991-es telefonszámot (485 Ft/perc), és válassz a fenti tanácsadók közül!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*