Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Így jósolj magadnak férjet Szent András napján!

Betegségek lelki okai – III. rész

Dátum: 24.08.2016

A betegségek lelki okainak feltárása abban segít az egyénnek, hogy önmaga is elindulhasson a gyógyulás útján, akár gyógyszerek nélkül. Lelkünk rendbetétele nem kis feladat, de elengedhetetlen ahhoz, hogy testünk is rendben legyen. Ismét 5 betegség lelki okait tárjuk fel, és biztos vagyok abban, hogy sok olvasó küzd az alábbiak közül valamelyikkel, vagy van hozzátartozója, ismerőse, akinek a cikkben leírtak alapján majd segíteni tud.

 

A Grabovoj számsor is segíthet neked, ha valamilyen betegséggel küszködsz. Nézd meg ITT, hogyan!

Csontritkulás

Leginkább 50 év felett jelentkezik, és a betegség lelki okai arra vezethetők vissza, hogy az egyénnek nincsenek konkrét céljai a jövőt illetően, valószínű, hogy nem tartja már magát fontosnak, hasznosnak. Az emberek egy része, ha felnevelte gyermekét, úgy érzi, teljesítette életfeladatát, és úgy érzi, életének ebben a korszakában már nem fontos új álmokat megcélozni, olyan dolgokat keresni, melyekben örömét leli. Sokan céltalannak tartják az életüket már ekkor, úgymond, meggyengül a tartásuk, és elgyengülnek a csontok.

Sokat tehetsz állapotod javulásáért, ha 50 felett sem félsz vágyaid szerint élni, kihasználni lehetőségeidet, és megbékélni önmagaddal. Ha ezzel a betegséggel küzdesz, a te tanácsadód Virág  a 389-es kódról!

betegségek lelki okai

Ha még nem részesültél gyógyító energiában, itt az ideje pár dolgot megtudnod róla! Kattints IDE

 

Epilepszia

A betegség lelki okai leginkább, hogy az egyén úgy érzi, nem kap kellő figyelmet, valamint még nagyon fontos az is, hogy az édesanya hogyan reagált arra, mikor megtudta, hogy teherbe esett. Sokszor a kismamák szinte csak magukra számíthatnak, főleg, ha egyedül kell a gyermeket nevelniük, és olyan lelkiállapot is bekövetkezhet, mikor azt kívánják, bárcsak ne estek volna teherbe.

Ha megoldást szeretnél e betegségre, meg kell tanulnod kiélni a feszültségeket, beszélni a problémákról, és olyanokkal venni magad körbe, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy, és akik igazán törődnek veled. Személyre szabott megoldásokat kínálhat még neked Xalen a 453-as kódról!

betegségek lelki okai

Orrvérzés

Legtöbbször kamaszkorban fordul elő, és leginkább fiúknál. A lelki okai nem is túl bonyolultak. Felnőtteknél is jelentkezhet, és legfőbb oka a tünetnek az, hogy az egyén nem meri felvállalni érzéseit, valamilyen szinten saját magát, és fél a kudarcoktól. Kamaszkorban az elfojtott nemi vágy is közrejátszik, az ellenkező neműek visszautasításától való félelem.

A megoldás az, hogy felvállaljuk önmagunkat, önbizalmat merítünk, elfogadjuk a kudarcokat és továbblépünk. Ha tartósan fennáll a probléma, és szűnni nem akar, a te tanácsadód Ágnes a 313-as kódról!

betegségek lelki okai

A vízerek is károsan hatnak az egészségre. Olvass erről bővebben ITT!

 

Szívinfarktus

Többek között olyan érzelmi állapotot jelöl, melyben rádöbbenünk, hogy valójában nem is szeretünk valakit, vagy melyben kiderül, minket nem szeret valaki, akit mi viszont igen. Önmagunkat se szeretjük és fogadjuk el, ahogy azt érdemes lenne. Nem érezzük azt, hogy fontosak vagyunk azoknak, akik nekünk azok. A szívinfarktus következtében öntudatlanul is felhívjuk magunkra azok figyelmét, akikét eddig máshogy nem tudtuk.

Beszélj az érzéseidről, kövesd azt, amit a szíved diktál. Adj feltétel nélküli szeretet azoknak, akik megérdemlik, és azokkal az emberekkel, akikkel nem érdemes foglalkoznod, szakítsd meg a kapcsolatot. Találd meg a lelki békédet, engedd el a haragot, lelki fájdalmakat. Ha egyedül nem megy, segíteni fog neked Tündér Lili a 954-es kódról!

betegségek lelki okai

Vérszegénység

E betegség lelki okai az élethez való „rossz” hozzáállás, a kevés életerő, esetleg beilleszkedési nehézségek. Az egyén képtelen ellátni feladatait, szinte semmihez sincs ereje, vagy éppen ellenkezőleg, többet vállal magára, mint amennyit elbír, és emiatt jellemző rá az állandó fáradtság és levertség. Színtelennek látja a világot, örömét nem sok mindenben leli, vagy talán szinte semmiben sem. Nem mutat érdeklődést az új és jó dolgok iránt, szinte semmilyen lehetőséget nem ragad meg.

Mérséklődhet állapotod, ha általános pesszimizmusodat legalább realitássá formálod, ha optimistává nem is tudsz válni. Életszemléleted kell váltanod, és kitörni saját korlátaid közül. Ha akadályok nélkül szeretnél átlendülni a kezdeti nehéz időszakon, ami a tested és lelked gyógyulását szolgálja, akkor keresd bizalommal Aurethielt az 530-as kódról!

betegségek lelki okai

Kérj gyógyító energiát a legjobb szakembereinktől, akiknek a segítségével akár régi betegségeidnek is búcsút inthetsz! Aurethiel és Amarita tanácsadóink sok embernek segítettek már, hogy a betegségek lelki okainak feltárásával a hozzájuk fordulók elindulhassanak a gyógyulás útján! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*