Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Betegségek lelki okai

Betegségek lelki okai – IV. rész

Dátum: 22.09.2016

Fontos feltárnunk betegségeink lelki okait, mert így akár orvosi beavatkozás, vagy gyógyszeres kezelés nélkül is újra egészségessé és tünetmentessé válhatunk. Belső harmóniánk, lelki egyensúlyunk megteremtése nem egyszerű dolog, de az elegendő akarat és kitartás meghozza a gyümölcsét. Újabb 5 betegség lelki okait tárjuk fel, hogy Neked vagy egy szerettednek segíteni tudjunk azáltal, hogy felismerd, min kellene változtatnod.

 

AGYVÉRZÉS

E betegség során az agyban vagy akörül megreped egy ér, és vér szivárog az agyba. Az agyvérzés az életünkkel, a változásokkal szembeni ellenállás következménye. Ha a nehéz élet helyett inkább a végzetet választjuk, akkor  örökké menekülni fogunk a nehézségek elől.

Ne válasszuk a könnyebbik megoldást, küzdjünk, hallgassunk az intuícióinkra és harcoljunk. Bízzunk magunkban, az életben, és abban, hogy feladatunk van a földön, ami nem a menekülés a gondok elől!

 

Szeretnél részesülni a csodálatos gyógyító energiában? Kattints IDE!

betegségek lelki okai

SZÉDÜLÉS

Az  szédülés  oka  sokszor a  vércukor  rendkívül  alacsony  értéke.  Átvitt értelemben: kevés az „édes  dolog”  az életünkben.  Az  egyensúlyvesztés  egyfajta meghátrálás egy olyan állapotból vagy társas kapcsolatból, amelynek üteme túl gyors számunkra. Olyankor alakul ki, amikor rájövünk, hogy rosszul ítéltünk meg egy kialakult helyzetet, amikor fény derül a valóságra. Elkezdünk szédülni, és azt érezzük, nem vagyunk egyensúlyban magunkkal. Akkor is kialakulhat, ha úgy érezzük, játszanak velünk, bábuként rángatnak. Adjunk időt magunknak megízlelni az élet örömeit, az élet jó és rossz oldalát egyaránt.

 

PATTANÁSOK

A pattanások bárhol megjelenhetnek a testünkön. Sok ember, nem csak a fiatal korosztály szenved a különböző pattanásoktól. Ennek a betegségnek a lelki hátterében a türelmetlenségünk áll. Gyorsan szeretnénk mindent elérni, nem akarunk várakozni. Ha mindez gennyképződéssel is jár, akkor nem csak elégedetlenség, de düh és erős indulatok is társulnak a türelmetlen állapothoz. Szomorúság, aggódás, levertség, elkeseredés – ezek a belső negatív érzések a piros domborulatok okozói.

Léteznek olyan gyógyító kövek, amelyeket, ha ráhelyezel a pattanásos területre, rövid idő elteltével bámulatos változásra számíthatsz.

 

Hiszel a csillagokban és a növények erejében? EZT ne szalaszd el!

 

 

CSONTRITKULÁS

E betegség lelki oka a belső élni akarás hiánya. Érdektelenség és motiváció hiányában alakul ki.

Egyfajta elkeseredettség, kiüresedés az állandó harcok és küzdelem miatt. Fel kell tennünk a kérdést, hogy vajon olyan dolgokhoz ragaszkodunk-e, amelyek építenek, szolgálnak minket. Amennyiben nem engedjük el a rosszat, úgy a kilátástalanság egyre nagyobb lesz és ezzel erősíteni fogjuk a betegség kialakulását. Felül kell emelkedned a haszontalanság érzésén. El kell hinned azt, hogy fontos vagy, és célokat kell keresned. Bízz magadban!

 

Most lehull a lepel a vízerekről! Kattints IDE, hogy megtudd az igazságot!

 

JÁRÁSKÉPTELENSÉG

Ennél a betegségnél az egyén mozgatórendszerével, izomzatával nincs gond, de nehezen tud járni, vagy egyáltalán nem tud.

Többnyire egy sokkhatás, vagy tartós félelemérzet miatt alakul ki, aminek következtében megdermedünk, mozdulni sem tudunk. E betegség lelki oka még olyan bűntudat, amely az életünkben való előrehaladással van összefüggésben.

Találjuk meg a bizonytalanság forrását, és legyünk magabiztosabbak. A saját magunkba vetett hit erősítésével tudjuk kezelni ezt a betegséget. Bízzunk a Teremtőben, és abban, hogy van megoldás a legnehezebb helyzetekben is.

 

A mai napon az egészségügyi gondjaidnak is búcsút inthetsz, ha tudod, hogy hogyan kell kérned a segítséget. Aurethiel vagy Fortuna jósok kiváló szakembereink, akik nem csak az egészségügyi állapotodban tudnak segíteni! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*