Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Betegségek lelki okai – V. rész

Dátum: 28.10.2016

Sorozatunk korábbi részeiből már kiderült, hogy minden betegség hátterében valamilyen pszichés kiváltó ok húzódik és a betegség lelki okainak a felfedezése és helyes kezelése a gyógyulást eredményezhet.

Minden egyes betegség esetén más és más lelki okokról beszélhetünk. Olvasd el a rád vonatkozó részt, ha az alábbiakban felsorolt bármelyik betegség bármely tünetét tapasztalod, hogy tudd, mire kell odafigyelned ahhoz, hogy eltávolítsd a betegség lelki kiváltó okait és ezzel akár a gyógyulás útjára léphess.

Nem árt, ha emellett alkalmazol más, gyógyulást elősegítő praktikákat, mágiákat, vagy csak egyszerűn Grabovoj számsorait használod az egészségért. Kattints IDE!

Allergia: Minden allergiás tünet túlérzékenységről árulkodik és egyben egy lázadás, a lélek lázadása a küvilág ellen. Ha a lelkünknek már túl sok a “szennyeződés”, akkor keress egy közeget, ahol levezetheti a felgyülemlett negativitást és ennek a levezetésének a leggyakoribb formája, hogy a testünk bőrkiütések formájában vezeti le a számára már feldolgozhatatlan lelki stresszt és feszültséget.

betegségek lelki okai

Természetesen az allergia számtalan más formája is ismert, a szénanáthától kezdve az állatszőr allergián át rengeteg megjelenési formája van. Ha allergiás vagy valamire, akkor gondolkozz el azon, hogy mi az, amiből eleged van és szabadulj meg ettől a lelki tehertől. A betegségek lelki okai sokszor nem bonyolultak, és egy egyszerű meditáció során kiderítheted, mi lappang a tüneteid hátterében.

Ágybavizelés: Az ágybavizelés nem csak gyerekkorban jelentkezhet, és bár gyerekkorban gyakoribb, akár felnőtt, akár gyerek ágybavizeléséről van szó, jól tapintható lelki okok húzódnak a háttérben.

Ha csak egyszer-kétszer fordul elő, akkor az természetesen lehet véletlen, ez esetben nem betegségről van szó, ha viszont havonta több, mint egyszer arra ébred valaki, hogy nedves a lepedő, akkor nem szabad az esti folyadékbevitelre fogni a dolgot, hanem mélyebbre kell ásni, és megkeresni a kiváltó okot.

A legáltalánosabb kiváltó ok a magas elvárások, teljesítési kényszer és állandó készenléti állapot, amely bárki idegrendszerét megviselné. Ilyenkor a szervezet kontra reakciója, hogy alvás közben elengedi magát, ellensúlyozva a napközbeni teljes készültségi állapotot. A gyerekek esetében működik a “figyelj rám, kisbaba vagyok” tudatalatti törekvés, ha úgy érzik, nem kapnak elég figyelmet a környezetüktől. Kistestvér születésekor gyakran megfigyelhető, hogy a nagyobb gyerek, aki addig soha nem pisilt be éjszaka, nem tudja visszatartani a vizeletét. Ha már felderítetted a betegséged lelki okait, akkor a gyógyulás karnyújtásnyira van.

Candidiázis: Napjaink igen elterjedt betegségét egy candida nevű gomba okozza, amely normál esetben is jelen van a szervezetünkben, de túlszaporodás esetén komoly gondot okozhat, olyan tüneteket produkálva, mint például ekcéma, hajhullás, puffadás vagy migrénes fejfájás.

A gomba elszaporodását a rendszertelen és helytelen táplálkozás okozza. A betegség lelki gyökere pedig éppen a táplálkozásban és a táplálkozáshoz való viszonyban keresendő. Gyerekkori traumák sejthetők a candidiázis kialakulásának hátterében. Ha elemezni kezdjük táplálkozási szokásainkat, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy minél problémamentesebb volt valakinek a gyerekkora, annál rendszeresebb és rendezettebb az étrendje, ezért csökken az esélye a a candidiázis fellépésének is. Próbáld elengedni a gyerekkori szorongásaidat, és ha nem sikerül, kérd kollégáink segítségét ebben.

Az emésztési problémáid, ekcémád hátterében az is állhat, hogy elsavasodott a szervezeted.

betegségek lelki okai

Olvasd el a legtutibb lúgosítási tippeket ITT!

Depresszió: Nagyon könnyen mondjuk a hétköznapokban, hogy “tiszta depressziós vagyok”, olyankor, amikor csak rossz a kedvünk, vagy azt akarjuk a környezetünkkel tudatni, hogy egy kis törődésre van szükségünk. Annyira elcsépelt ma már ez a betegség, hogy lassan nem is betegségnek, hanem egy olyan állapotnak tekintjük, amit többé-kevésbé mindenki tapasztal életének valamelyik szakaszában.

Az igazi depresszió szerencsére nem olyan gyakori és nem is fordul elő mindenkinél, de sajnos nem mindig egyértelmű, ezért sokan nem is tudják, hogy igazából depressziótól szenvednek.

A túlsúly is okozhat depressziót, ezért, ha fogyni szeretnél és ennek ellenére akkor is eszel, amikor nem vagy éhes, akkor olvass utána, mi lapul az állandó és csillapíthatatlan étvágyad hátterében. Kattints IDE

A depresszió legfontosabb tünete, amire mindenképpen oda kell figyelned: ha azt érzed, nincs értelme az életednek. Ha ilyen érzés megfogalmazódik benned, akár egy pillanatra is, akkor a nagyon mély lelki háttér feltárásához kérd kollégáink segítségét!

Ha több egészségügyi problémával is küzdesz, és nem tudsz rájönni, melyek a betegségeid lelki okai, akkor hívd fel Megmondó vagy Rycardó jósokat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segíthetnek az egészségügyi állapotod javításában, és egy boldogabb és egészségesebb életet élhetsz!

Szakembereink külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*