Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Bika - A csillagjegyek és az álmok

Bika – A csillagjegyek és az álmok

Dátum: 21.11.2011

A  Bika  csillagjegy stabil és praktikus, alegjobban akkor boldogul amikor a saját rutinja körében cselekszik. Érzelgősek az anyagi kérdésekben és erős a hozzáállásuk a pénzzel kapcsolatban.

AZ ÁLMAIK TÉMÁJA: A leggyakoribb álmok a bika álmai közül a régi és az új, a stabil és a bizonytalan közötti ellentéte. Szintén gyakran jelentkezik a szimmetria és a harmónia ábrázolása az álmok folyamán, például különböző tárgyakban és emberekben tükröződve amelyek szemben vannak egymással, vagy sorba vannak állítva.

 

A bika csillagjegy álmainak jelképei

JELKÉPEI: Hasonló dolgok, mint például, két pohár, négy épület, stb., a fák, a kövek és minden ami a természettel kapcsolatos, a pénz, a széf, láncok, falak, stb.

RÉMÁLMAIK: A rémálmaik a bizonytalansággal kapcsolatosak, amit a bika kifejezetten nem szeret. Gyakran elveszettek egy helységben, utcában vagy erdőben és nem találják a kiutat, messze vannak az otthonuktól vagy elveszítik a fontos tárgyikat, de lehetnek ábrázolva a halálon keresztül is, mint a változás jelképe ként, amitől a bika retteg.

 

Utoljára módosítva 2013.12.17.

Hozzászólások lezárva