Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

bolondosbak

Bolondos horoszkóp – Bak

Dátum: 28.06.2015

Méghogy a Bakok rendmániásak és mindent racionalizálnak! Nem én vagyok rendszerezett, hanem a világ kaotikus, és az összes többi ember is az. Túl kaotikusak ahhoz, hogy megértsék, rendszer nélkül összeomlik minden, ha nem lenne rend, például a közlekedésben, akkor mindenki a falnak menne, vagy egymásnak. Ha nem lenne jog, akkor egymás haját tépnétek az utcán, hogy érvényesítsétek a vélt jogaitokat. Természetesen csak Ti, vagyis az összes többi jegy, mert mi, Bakok, biztosan klubot alapítanánk, ahova csak az léphet be, aki betartja a szabályokat. És most nevetsz, ugye? Szabályok? Rend? Felelősség? De nem nevetnél, ha az összes Nyilas kitúrna a sorból, amikor a péksütidre vársz, és az összes Mérleg  kávé helyett teát szolgálna fel, mondván, hogy mire az asztalodhoz ért, elfelejtette, mit kértél, és nem nagy ügy, ne hisztizz!

Tündér Lili, kód 954, legjobb jós, jósnő, médium, tisztánlátó

Igen, kicsit flepnis vagyok, ha a szabályok betartásáról van szó, de azért mégsem lettem rendőr, sem ügyvéd, pedig lehetnék, mert minden képességem meg van hozzá és még mindig iskolába járok. Már sok iskolát és tanfolyamot elvégeztem, mert a tudás az nagy érték ebben az egyre butuló világban. Hogy mire használom? Például arra, hogy felvilágosítsalak az ókori római jogrendszerről, miközben ebédelsz. Ja, hogy Téged ez nem érdekel? Azt sajnos nem veszem észre, mert azzal vagyok elfoglalva, hogy minél több információt adjak át, amíg le nem nyeled a falatod, és közbe nem vágsz, hogy hagyjam abba. Hogy miért nem lettem tanár, ha már ennyire szeretek magyarázni? Lehettem volna, de a tanárok unalmasak, nekem meg rendkívül érdekes személyiségem van, amelyet kár lenne palackba zárni, hát még egy osztályterem négy fala közé!

bolond, bolondos, bolondos horoszkóp, horoszkóp, bolondos bak, bak

Az egész világnak hallania kell, amit mondani akarok. Hogy akkor miért nem leszek közéleti személyiség? Mert azt meghagyom az Oroszlánoknak. Nekik fontos, hogy folyton rájuk figyeljenek és meghallgassák őket, vagy legalábbis hallgassák, mert én soha nem figyelek oda, ha egy Oroszlán szónokol. Dögunalom minden megnyilvánulásuk. Tanulhatnának tőlem, én nagyon jó előadó vagyok, de sajnos sok más tehetségem mellett ezt nincs időm kamatoztatni. Az idő semmire nem elég, mert rengeteg fontos feladatom van, például meg kell szerveznem mások életét is, mert erre senki nem képes a környezetemben. Miután mindenkinek elmondtam, hogy mit kéne csinálni és főleg hogyan, elolvasom a híreket, hogy villogni tudjak a tájékozottságommal a délelőtti értekezlet végén, ami után mindenkit letoltam, hogy miért nincsenek kész a jelentések, és különben is micsoda kupleráj van az irodában? Azért vettem nyolcféle színű post it-et, hogy rendszerezésre használják, és ne poénos üzeneteket ragasztgassanak a hátam közepére.

asztrológia, asztrológiai elemzés, anyagiak, párkapcsolat, egészség, bak

A horoszkópokban azt írják rólam, hogy felelősségteljes vagyok. Ezzel egyetértek, és sajnálom, hogy egyre kevesebben vagyunk, mert egyesekből teljesen kihalt a felelősségérzet, és a Föld jövője rajtam kívül már csak keveseket érdekel. Állandóan mindenki után lekapcsolom a villanyt, és szétválasztom a hulladékot. A szomszédét is persze, mert így látom, miket dobott ki a kukába és hogy megint görbe éjszakája volt. Nem mintha érdekelne mások magánélete, de az üvegeket megint a vegyes szemétbe dobták, ami a bolygó azonnali pusztulását is jelentheti! Nem vagyok paranoiás sem, bár sokan ezzel bélyegeznek meg, főleg azok, akik tudják, hogy a pincében 100 liter ásványvizet tartalékolok. De ha kitör a világjárvány, vagy a háború, akik most nevetnek rajtam, mind eltűnnek, én meg majd továbbviszem a kultúrát és a civilizációt. Egy olyan világot teremtek, ahol mindennek meglesz a helye, és megfogadják a sok felhalmozott tudásból adódó nélkülözhetetlen tanácsaimat.

bolond, bolondos, bolondos horoszkóp, horoszkóp, bolondos bak, bak

Megjósolták Nekem, hogy egyszer sok ember sorsa függ majd tőlem, és mivel az aszcendensem Vízöntő, fontos dolgokat fogok feltalálni, ami előre viszi az emberiséget. Természetesen az ezotériához is értek, magasröptű ezoterikus értekezéseket olvasok, és néha még bolondos horoszkópot is. Bár, amit rólam írnak egyáltalán nem találom viccesnek, pedig igen jó a humorérzékem. Nemrég azt olvastam, hogy keményfejű vagyok, mert amit a fejembe veszek, azt véghez is viszem.

Igen, ez így van, mindent megvalósítok, amit szeretnék, de ha nem boldogulok, nem szégyellek segítséget kérni! Persze nem a család és barátok tanácsát kérem, hanem a jósokhoz, asztrológusokhoz fordulok. Például Tamara és Xalen sokat segítettek már nekem a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Őket eléred még 4 országból: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Bak vagy, de a fenti leírás mégsem illik Rád? Lehet, hogy az aszcendensed teljesen más jegyben van. Azt tudnod kell, hogy 30 éves kor után a holdjegyed  háttérbe szorul és a napjegyed, vagyis az aszcendensed befolyásolja az életed. Ha nem tudod még, mi az aszcendensed, kattints IDE és kiszámítjuk Neked.

 

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

Hagyj hozzászólást

*