Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Bolondos horoszkóp - Bika

Bolondos horoszkóp – BIKA

Dátum: 28.05.2014

Tőlem erősebb jegy nincs a zodiákusban, sőt, véleményem szerint, kitartóbb sem, bár a Kos, annak vallja magát, velem szemben. Szerintem ő nem kitartó, inkább törtető, stréber. Én bezzeg eltűrök mindent annak érdekében, hogy vigyem valamire az életben. Fát lehetne vágni a hátamon, ha a megélhetésemről, az anyagi biztonságromról van szó. Nekem ez a legfontosabb, bár sok más dolog is érdekel a világban. Kitartó természetem és hatalmas türelmem miatt, kevesen ismernek ki igazán, ami valljuk meg, olykor nagy szerencse, hiszen tudok meglepetéseket okozni. Erőm miatt gyakorta tévesen ítélnek meg, nem látják törékeny lelkem szépségét, nem fedezik fel bennem a művészt, az örök táncost, akinek mozgása kecses, akárcsak egy hattyúnak. Nem hiába én vagyok a legjobb szerető, igaz olykor belefásulok az életbe, ilyenkor egy kicsit szerelmemnek kell felráznia. De hát ki is várná el tőlem azt, hogy tökéletes legyek, hiszen annyi jó tulajdonság lakik bennem, hogy egy kevés hibával szemben elnézőnek kell lennem.

Távol álljon tőlem az önzés, de a zodiákusban bennem testesül meg az ész és az erő egyszerre, erre senki sem képes. A Szűz és a Skorpió tartják magukat a legintelligensebbeknek, de hát mit az ész, ha nincs mögötte kellő tűz és erő. Én megállok a szilárd talajon, sőt, számomra fontos ez a talaj, mert elrugaszkodni csak innen vagyok képes. Bizony, ha otthonom és partnerem nem tartja bennem a lelket, akkor nem vagyok képes nagy dolgokat elérni, hiszen mindenem a biztonság. Most ne nevess, mert igen is, a biztonság nagyon fontos! Azt gondolnád, én aztán fejjel megyek a falnak, fel sem tételezed azt, hogy mielőtt bárminek is neki megyek, gondolkozok, igaz, néha csak keveset, talán túlzottan is keveset.

Azért azt elmondhatom, hogy igyekszem mindig megtalálni a stabil jövedelem forrást, amiért gyakorta képes vagyok áldozatot is hozni. Ennek ellenére, mindenhol feltalálom magam, igyekszem az élre törni, ha csak nem túl veszélyes az előrelépés. Te is tanuld meg, mindig el kell kerülni a felesleges kockázatot, ahogy a felesleges munkavégzést is kerülni kell nagy ívben! Ha gondolod figyelj rám, egy Bika szülöttől sokat tanulhatsz, már ha ésszel feléred géniuszom mindennapi cselekedeteit.  Megesik, talán nem is olyan ritkán, hogy a saját fejem után megyek és saját ösvényt taposok magamnak, szembenézve minden veszéllyel. El ne hidd, hogy előtte nem gondolkodom,  egy Bika szülött legyen mindig megfontolt és alapos. Sportban is, kétszer meggondolom, mielőtt belekezdek, igaz, az étkezés előtt, sokat nem gondolkozom. Nem mond el senkinek, főlen ne annak szószátyár, vészmadár Vízöntőnek, aki folyton az egészséges életmódról tart nekem előadást! A gyengém, az étkezés, egyszerűen nem vagyok képes ellenállni a jó ételeknek. Tudom, csinos vagyok és karcsú, ez cseppet sem látszik rajtam, esetleg egy kicsit az erős csontozatom. A hasam az izomzat miatt nagyobb, mert folyton konditeremben vagyok. Én nagyon is sokat teszek az egészségemért, bárki mást mer állítani, az nem mond igazat.

Most, hogy mesélek neked magamról, egészen elérzékenyültem, kicsit szipogok is a meghatottság miatt. Érzékeny lelkem van, igazi romantikus típus vagyok, ami segít abban, hogy mindig jól, ízlésesen jelenjek meg. Szeretem a zenét is, sőt, még a legférfiasabb Bikák is, képzeletükben táncolnak és engedik magukat ringatózni az érzelmek tengerén. De itt már sok lesz a titokból, többet nem árulok el magamról, mert még azt fogod hinni, hogy a legnőiesebb jegy vagyok, miközben bennem van a legtöbb erő, kitartás, ész és szerénység az egész zodiákusban!

Hívja a BIKA horoszkóp szakértőjét, Lunczer Juditot a 935-ös kódon!

Lunczer Judit, 935 kód, asztrológus, asztrológia, legjobb jós, jósnő

Ön KOS? A saját bolondos horoszkópjáért kattintson ide!

Ön IKREK? Az Ön vicces horoszkópját itt találhatja!

 

Hagyj hozzászólást

*