Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

halakbolondos

Bolondos horoszkóp – Halak

Dátum: 05.07.2015

Halak vagyok és igen, mindig kicsúszom mindenki kezéből, és átsiklom minden érdektelen helyzeten és számomra jelentéktelen szituáción, de attól még nem vagyok felületes. Nincs érintés fóbiám, csak egyszerűen nem szeretem, ha idegenek tapogatnak. Úgy gondolom, hogy az érintés egy intim dolog, és az idegenekkel való érintkezést szeretem egy kézfogásra redukálni.

Tudom én, hogy jószívű vagyok, de ne nézzenek baleknak, nem teljesítem senki kívánságát , illetve csak azét, akit igazán szeretek. De neki lehet háromnál több kívánsága is addig, amíg a tenyerén hordoz.

Kiismerhetetlen lennék? Sokan ezt mondják, de csak azok, akik nem ismernek igazán és nem is fognak, már csak azért sem, hogy némi alapot adjak az előítéletüknek.

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák, anyagi segítség

Nem vagyok hiú csak azért, mert tisztában vagyok az értékeimmel és a képességeimmel. Szeretem, ha dicsérnek, ez igaz, de az összes többi csillagjegy is így van ezzel, csak nem merik bevallani. Nem azért vannak a Halak vezető pozícióban, mert össze lettek válogatva csillagjegyük szerint, hanem mert ügyesek, kitartók, könnyen alkalmazkodnak és a diplomáciai érzékük kiváló.

Szeretjük a békét és ezért hajlandóak vagyunk kompromisszumokra, de egyáltalán nem vagyunk megalkuvók. Egy igazi Halak kiáll az elvei mellett még akkor is, ha ezzel maga ellen haragítja az egész világot.

Nem én foglalkozom túl sokat a külsőmmel, hanem azok, akik állandóan megjegyzést tesznek rá. Én csak egyszerűen igényes vagyok a megjelenésemre, ami nem mondható el az összes többi jegyről. Hogy miért nem megyek ki smink nélkül az utcára még akkor sem, ha csak kutyát sétáltatok? A válasz egyszerű. Ha kilépek az utcára, olyan, mintha fotózásra mennék. Mindenki, aki rám pillant, készít rólam egy mentális fényképet, és én szeretnék tökéletes lenni ezen a képen.

Sajnos van egy negatív tulajdonságom is. Hadilábon állok a határidőkkel, de az új, általam kitalált határidőre mindig elkészülök a feladatokkal.

Sokan mondják, hogy túl vidám vagyok. Nem én nevetek túl sokat, hanem a többiek nevetnek keveset. Szerintem a világ egy hatalmas színház, ahol lehetsz néző, takarító személyzet vagy főszereplő. Én az utóbbit választom, mert az a legizgalmasabb szerepkör. Pontosan olyan kihívás, amire szükségem van ahhoz, hogy a személyiségem megőrizze lendületességét és frissességét.

Sokan elkerülnek, főleg a Kos és Skorpió jegyűek, de jobban is teszik, mert én sem kedvelem őket túlságosan.

Ha az aszcendensem is Halak lenne, akkor biztosan valamilyen művészi pályát választanék, így be kell érnem a művészet csodálatával és a műgyűjteményem gyarapításával.

asztrológia, asztrológiai elemzés, anyagiak, párkapcsolat, egészség, jóslás

Sokan rám néznek és már tudják, hogy Halak vagyok. Lehet, hogy csak jó a megérzésük. Nem szeretem az általános horoszkópokat, kivéve a bolondos horoszkópot! Nem hiszem, hogy az összes Halaknak ugyanazt mutatják a csillagok. Ezért, ha tehetem, személyre szabott asztrológiai képletet készíttetek magamnak, asztrológusok tanácsát kérem egy-egy komolyabb üzleti tárgyalás előtt.

A Halak egy igazán kifürkészhetetlen személyiség, akit elég gyakran váltakozó hangulat jellemez! Ha a csillagjegyed mélyrehatóbb elemzését szeretnéd kérni, akkor hívd Tamara jósnőt, aki segít ebben Neked a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Akár külföldről is eléred: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Esetleg a párod született a Halak jegyében? Tudni szeretnéd, mit gondol rólad és hogy passzoltok-e egymáshoz a csillagjegyetek szerint? Tamara ebben is a segítségedre lesz, valamint mágiái egyikével abban is segít Neked, hogy szerelmi életed jobbá váljon!

Hagyj hozzászólást

*