Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

bolondos_horoszkop_ikrek

Bolondos horoszkóp – Ikrek

Dátum: 12.06.2014

Ne gondold azt egy percre sem, hogy skizofrén vagyok, csupán azért, mert rendkívül változatos és színes az egyéniségem! A sok irigy rám aggat kígyót-békát, mert én képes vagyok arra, amire más nem. Én tudok kommunikálni, nagyon szépen és tagoltan, sőt, stílusosan vagyok képes előadni közlendőmet a világgal. Emiatt, vagy valami egészen más miatt, gyakran szerepelek a tévében, kimondottan tehetséges vagyok. A legjobb üzleteket is velem kötheted, még akkor is, ha azt hiszed két arcom van és csalfa vagyok, előbb vagy utóbb be fogod látni, hogy az én ajánlatom az egyetlen elfogadható lehetőség számodra. Kiváló üzletember vagyok, nem úgy mint a Halak, aki még egy gombostűt sem képes eladni, ezért inkább adakozik úton-útfélen, ami jó, de hát te is tudod, „Krisztus koporsóját sem adták ingyen”. Legyen gépjármű, ingatlan vagy éppen telek, esetleg egy jó biztosítást szeretnél, nálam mindezt megoldhatod, hiszen jeleskedem az üzleti életben.

Lehetek jó barátod is, már ha megfelelsz elvárásaimnak és nem kell túl sokat érzelgősködni, mivel azt nagyon nem szeretem. Meghallgatlak ha bajod van és nagyon sokat fogok beszélni a gondodról, a megoldásról, talán többet is a kelleténél, amit nem biztos, hogy értesz majd. Sajnos nagyon magas az intelligencia szintem, így kevesen értik magasröptű gondolataimat. Úgy gondolom, a zodiákusban én vagyok az, akit a legtöbb ésszel áldottak meg a csillagok. A Skorpió emiatt, mindig megpróbál belém marni, de hát hol ér fel ő hozzám? Őt csak az érzelmei vezérlik, miközben én mindig uralkodok azokon, hagyom, hogy a józan eszem vezessen.

Szerelemben is így gondolkodom, általában jól házasodom. Na ne hidd, hogy hozományvadász vagyok, csak a gazdag partit tartom jó partinak, mert ez nem lenne teljesen igaz. Úgy gondolom, ha már valaki velem kezd intim, szerelmes viszonyt, az adjon magára és legyen éppen olyan intelligens, mint én. Szeretem ha ész és tettrekészség ott van a partneremben. Tudod, vonzódom kicsit az Oroszlánhoz, de egy kicsivel lehetne több esze, akkor talán nem csak vonzalom lenne az egészből. Ennyire fontos nekem, hogy valaki elvárásaimnak tökéletesen megfeleljen, akár saját szívemmel is szembeszállok, mert ugye az ész az, ami megmutatja a helyes utat.  A szív már oly sok embert tévútra csalt, hogy ebbe a csapdába én nem sétálok bele.

Olykor megesik, hogy harcolok önmagammal, de ezt általában már gyermekkorban kinövöm. Én törődök az egészségemmel, engem soha semmilyen baj nem ér, kivéve a tüdőm gyenge egy kicsit.  Szívós vagyok és kitartó, szerintem hosszú életet élek majd, amit, mint minden mást, az eszemnek köszönhetek. Nem is nagyon kell figyelnem arra, hogy mit eszek, hogyan, mert nem vagyok hajlamos az elhízásra. Az orvosom szerint, önfejű vagyok, de igazán ő nem ismer. Megtudtam róla, hogy ő valójában Rák, ezek után, már nem is csodálkoztam, hogy téved diagnózisa miatt. Még hogy nekem, rossz szokásaim vannak! Ilyet állítani rólam… Szerencsére, hamar ott hagytam.

Elmentem inkább futni egyet, ugyanis én nem ülök a babérjaimon. Szeretek futni, szeretek egyedül sportolni. A csapat játékokat nem bírom, sajnos ott nem értik meg a géniuszom, gyorsan átlátok a csapattársakon ezért megunom a kiszámítható játékot. Így inkább marad a futás, a természet és a szikrázó napsütés, amit imádok… Már csak az kellene, hogy megértő orvosom legyen, aki nem szembesít folyton rossz szokásaimmal, amelyek nincsenek is, hiszen nekem semmi sem árthat.

Hívja az IKREK horoszkóp szakértőjét, Szergejt a 547-es kódon!

Szergej, 547 kód, jós, kártyajós

Ön KOS? A saját bolondos horoszkópjáért kattintson ide!

Ön BIKA? Az Ön vicces horoszkópját itt találhatja!

Hagyj hozzászólást

*