Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Bolondos horoszkóp - KOS

Bolondos horoszkóp – KOS

Dátum: 30.04.2014

Úgy gondolják, hogy kicsit önző vagyok, csak azért mert képes vagyok harciasan védeni világomat? Hát téved mindenki!

Neked, kedves érdeklődő, tudnod kell, hogy én ösztönösen védem területem és jaj annak, aki illetéktelen módon téved oda. Lehet néha hibázom, és egy-két ártatlan áldozat is becsúszik. De hát tehetek én róla, ha már előtte felbőszítettek? Tudod, szerelmes vagyok, igazán engem csak is Ő érthet meg. Te lehet sosem fogsz, hiszen kiismerhetetlen vagyok az emberek számára, igazán csak egyvalakinek nyílok meg.

Nekem nagyon fontos a tűz, szeretem magamban érezni a ritmust, a pezsgést. Ne úgy tekints rám, mint egy igás állatra, vagy távoli rokonomra, a Bakra, aki komoly mentális betegségekben szenved. Csak neked súgom meg: munkamániás szegény. Titkon azt gondolja ő a zodiákus vezéregyénisége, akárcsak az Oroszlán, de  nagyot téved, elől mindig én megyek. Emlékezz csak a történelem órákra, a faltörő kost sem véletlen rólam nevezték el, hiszen a legkeményebb akadályokon is képes vagyok keresztül gyűrni magam. Hogy is, hangzana, faltörő oroszlán, vagy éppen faltörő bak.

Tudtommal az Oroszlánról semmit sem neveztek el, igaz jelképként gyakran használják, míg a Bakról… Hát tudod, azon fát szoktak vágni, vagy adnak bakot, ha valaki fel akar mászni valahová. Ennyire vitték szegény párák… Bezzeg én, győzelemre vezetek mindenkit, a legnagyobb akadályokon segítem át az emberiséget. Létem nélkül, sosem jövünk le a fáról. Biztos vagyok abban, hogy először én vetettem meg lábaim a szilárd talajon.

Sőt, biztos vagyok abban, hogy Prométheusz is Kos volt, ki tűzet lopott az emberiségnek. Annyira szenvedélyesen szeretni a tűzet, hogy el is lopja, csak is egy magamfajta képes. Heves vagyok, pezsgő, magamnak valónak tartanak, miközben csak egyvalaki élek teljes és vadító szenvedéllyel. Nekem a szerelem nagyon fontos, téged is hamar elfelejtelek, mert igazán csak egyvalakire vagyok képes gondolni. Ha valaki nem elég életvidám, nincs benne tűz, szenvedély, akkor hamar kiábrándulok és faképnél hagyom.

Nekem lételemem a mozgás, nem tudok olyan kimért és rideg lenni, mint egy vaskalapos Szűz… Hát igen, a Szűz, csak megsúgom, a Bika szerint már egy jó ideje nem szűz, de hát változnak az idők, senki sem szent. Attól még a viselkedése rendkívül fellengzős marad. Bezzeg egy Kos, mindig önmagát adja, nem tud másmilyen lenni. Bennem örökké szól a zene, ahogy soraimban itt vannak a leghíresebb zeneszerzők, zenészek, mint például Bach, Bartók Béla vagy éppen Elton John. Nem szeretem a csendet, vagy a monoton dolgokat. Igénylem, az állandó mozgást, szabadságot, amit ha nem kapok meg, akár bele is betegedhetem.

Nekem céljaim vannak a Földön, nem véletlen vagyok az első zodiákusban, talán én vagyok ott az egyetlen igazi és élő jegy, aki legkevésbé sem önző.

Hívja a KOS horoszkóp szakértőjét, Íbisz Madarat a 975-ös kódon!

Ibisz Madár, 975 kód, spiritiszta, ezotéria, jósnő

Ön BIKA? A saját bolondos horoszkópjáért kattintson ide!

Ön IKREK? Az Ön vicces horoszkópját itt találhatja!

Hagyj hozzászólást

*