Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

bolondos merleg

Bolondos horoszkóp: Mérleg

Dátum: 18.11.2014

Nagy igényeim nincsenek, sosem voltak, mindig csak annyi kell, ami éppen szükséges az élethez. Lemaradni azért nem akarok, így sokszor kénytelen vagyok egy kis luxusról álmodni, hiszen ez ma már, jobb esetben, mindennapjaink része lehet. Ezért kedvelem nagyon a szépet, szeretnék egy kerti medencét, vagy éppen egy kényelmesebb autót, hiszen a korral haladnunk kell. Mindezért persze keményen megdolgozom, csak a főnököm ne lenne. Őt nem szeretem, sőt, nem is tudom létezik-e ember a földön aki szereti a főnökét. Na jó, talán a Zodiákusból a Halak, de ő mindenkit szeret, tehát nem jó példa. Az a baj, hogy én okosabb vagyok a főnökömnél, már ez abból is látható, hogy én nem vagyok főnök, mert volt annyi eszem, hogy ne csináljak magamból hülyét mások előtt, egy kis plusz alamizsnáért. Már ebből is látszik, hogy milyen ember is, de sokat nem szeretnék róla beszélni, mert még meghallja, sajnos jók a fülei.

Marcus Mágus, Marcus Mágus kód 993, jós, legjobb jós

Szóval ott tartottam, hogy helyzetem bizonyítja géniuszom, hiszen kiválóan tudok helyezkedni, mindig képes vagyok a beilleszkedni, ellentétben a főnökömmel… – Jaj, bocsánat, ígérem, többet nem említem meg, hiszen ő egy szent! Dolgozni nagyon szeretek, de csak is a saját tempómban és rendszerem szerint, ami miatt gyakorta keveredem konfliktusba másokkal. Akik képesek értékelni a munkám és felfogják azt, hogy mit is viszek én véghez önállóan, azok felismerik bennem az értéket és mindent megtesznek azért, hogy velem dolgozhassanak. Igazi csapatjátékos vagyok, igaz, nem tartok a tömeggel, de mint a csapat esze, szürke eminenciása nagyon is fontos szerepet töltök be. Az emberek is kedvelnek, mert nagyon szórakoztató jelenség vagyok és nem utolsó sorban értelmes társaság, akivel bármiről lehet beszélgetni.

bolondos horoszkóp, asztro show, asztrológia, mérleg

Nagyon tapintatos vagyok, ami sajnos egyre kevesebb emberről mondható el. Kedvelnek, mert tettre kész vagyok, mert mindig találok valamilyen furfangos megoldást a gondokra és nem ijedek meg az árnyékomtól. A bátorságom miatt szívesen lennék tűzoltó, vagy katona, mert képes vagyok nagy tetteket véghez vinni. A Zodiákusban én vagyok a legbátrabb, bár sokan az Oroszlánt gondolják annak, mert ő ész nélkül esik neki mindennek, miközben én gondolkodom is, mielőtt cselekszem. Sajnos sokszor a kamikaze Oroszlán látványosabb dolgokat visz véghez és helyettem aratja le a dicsőséget, még szerencse, hogy mindig képes vagyok túljárni a cicuska eszén.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Még nem is mondtam, hogy milyen jó szerető vagyok, tökéletes társ és szülő, illetve barát, nem csak munkatárs. Társam odavan értem, igaz, hogy nagyon sokáig tartott, mire szóba tudtam vele elegyedni, míg szívébe férkőztem magam, de nem lehet semmit sem elkapkodni. Mondták is sokan, félénk vagyok, vagy azt, hogy sosem tudom meg milyen a házas élet, mert nem lesz merszem senkivel se szóba elegyedni, akihez vonzódom. Aztán egyszer csak, rájöttek, hogy tévedtek, mert igen is megtaláltam az igazit, de hát elkapkodni semmit sem szabad. Még hogy én félénk és bátortalan a szerelemben… Mit is tud más a szerelemről, én taníthatnám annak titkait, mert értem rajong a társam. Lehet azért is, mert borzasztóan nagyvonalú tudok lenni az emberekkel, barátokkal és ez a szerelemben sincs másképpen. Tőlem szinte csak kapni lehet, én egy csoda vagyok!

bolondos horoszkóp, asztrológia, mérleg, asztro show

Ha már így kérdezed, érdekel az egészségem, köszönöm, nagyon jól vagyok. Túlsúlyom miatt pedig ne mosolyogjon senki, nekem erős a csontozatom és a munka miatt kevés időm van építeni a testem, mert valamikor azért aludni is kell. A párom tudja, hogy nagyon szeretek mozogni, a minap is évfordulót ünnepeltünk és egy hat hónapos konditerem bérletet kaptam tőle ajándékba. Látszik mennyire ismer, tudja, hogy lételemem a mozgás, de sajnos időm alig van a sportra ezért nem hiszem, hogy ki tudom majd használni. Mindenesetre azért szép ajándék volt, ebből is látszik, hogy párom mennyire ismer, illetve tudja, hogy az erős csontozatomnak legjobb mozgásforma a konditerem.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Állítólag, vigyáznom kell az étkezéssel, de én meg azt hallottam, hogy azt kell enni, amit kívánunk. Én bizony szeretem a jó magyaros ételeket és a finom tortákat, amelyekből nem vagyok képes eltelni. Persze a mérleg az mindig csal, illetve az orvos is téved, hiszen a vérnyomásom a stressz miatt rossz, amit elsősorban a főnököm okozhat, míg a cukorbetegség, na az szerintem tőlem távol áll, nagyon is szeretem a cukrot, hogy lennék már tőle beteg? Alapjába véve egészségem vasból van, nem érhet semmi baj, ha ér is, az biztosan nem miattam van, mert én tudom mi nekem a jó. A Zodiákusban úgy vélem egyedül én használom az eszem és én vagyok az, aki megvan elégedve önmagával.

Bolondos horoszkóp – Kos

Bolondos horoszkóp – Bika

Bolondos horoszkóp – Ikrek

Bolondos horoszkóp – Rák

Bolondos horoszkóp: Oroszlán

Bolondos horoszkóp: Szűz

Hagyj hozzászólást

*