Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Bolondos horoszkóp - Nyilas

Bolondos horoszkóp – Nyilas

Dátum: 29.05.2015

Nem mindegy! Nem mindegy, pedig egy cseppet sem vagyok válogatós. Nem igénytelen, puritán, hanem egyszerű és tökéletességre törekvő. Most gondolj bele, kedves olvasóm, ha csak úgy elfogadnám a világot, ahogy az van. Csak úgy, kék lenne az ég, vagy csak úgy, végtelen a világűr. Ettől minden lényegesen összetettebb, amit én tökéletesen értek, azaz kisugárzásom alapján ezt fogod gondolni. Olykor az eget figyelem, különösen akkor, ha valamilyen unalmas, de fontos feladatom van. Olyankor az ég is érdekesebb, csak a főnök ne vegye észre.

Nem érzem jól magam akármilyen gúnyában. Szívesen vezetlek téged, mondom meg, hogy mit csinálj, igaz nagyon sokan csapnivaló vezetőnek gondolnak. Sajnos nagyon sok irigyem van, folyton arra fáj a foguk, ami nekem természetemből fakad. Még szerencse, hogy az intelligencia nem elvehető, hiszen már oly sokan próbálkoztak.. Éles látásom van, mint a penge. Előre látok dolgokat, igaz ebben ritkán jelentkező cinizmusom is segítségemre van. Azt mondják, elsiklom a részletek felett, miatta nagyon sokat hibázom. Ez nem igaz, én csak nagy vonalakban gondolkodom. Nézd meg a piramisokat, messziről nem látszik, hogy kocka kövekből épülnek fel. Egy hatalmas piramis az egész, közelről észlelhetőek a kövek. A Nyilas álmodhatta meg őket, míg az összes többi jegy arra lehetett jó, hogy felépítse e mesterművet.

Lunczer Judit, 935 kód, diplomás asztrológus, asztrológia, legjobb jós, jósnő

Nem arra születtem, hogy apróságokkal foglalkozzam, nekem nagy dolgokat kell véghez vinnem, amelyek nyomot hagynak a földön. Álmaim, terveim megmutatják mindenkinek a célt, amiért küzdenie kell. Természetesen én segítek mindenkinek, ha kérdése van hozzám, még akkor is, ha azzal vádol, hogy már megint helyettem dolgozik. Nagyon szeretek irodában dolgozni, de sajnos a főnököm, aki erre teljesen alkalmatlan, ül ott helyettem. Pedig szeretem a szép asztalt, a könyvespolcot, mindent, ami a környezetben megmutatja, hogy milyen is vagyok igazán. Olvasott vagyok, munkámra túlművelt, tehát mindenki örülhet annak, ha én szóba állok vele.

Jó sportoló vagyok, talán tőlem jobb nincs is, hiszen én tiszta szívből űzöm azt, mert bennem van küzdeni akarás. A sport számomra kötelező, mert egy vezéregyéniségnek kell, hogy éles legyen az elméje, ápolt a külsője és edzett a teste. Nagyon kellemes jelenség vagyok, gyakran kerülök olyan helyzetbe, hogy beszédet kell tartanom társaimnak. A szakszervezetek és egyéb civilszervezetek nekem vannak kitalálva. Lehet egyszer szakmát váltok, elindulok a politika rögös útján. Úgy érzem, hogy helyem van a hatalomban, úgy érzem, ebben az országban csak én tudom, mi is lenne jó másoknak.

De félre ne érts, kedves olvasóm! Nem vagyok hatalomvágyó, de valóban észreveszem a visszásságokat a világban. Látok én mindent és tenni is akarok ellene, láng lelkem nem bírja a tehetetlenséget sem, igaz azt sem, ha túl sok a tennivaló. Mikor az eget nézem, nem munkából lógok, hanem átgondolom a jövőt. Érdekel a jóslás. Kiváló jós vagyok, ha kell, még aszcendenst is számítok. Na jó, ez nem pont így van. Megérzéseim is vannak, csak ezt el ne mondd senkinek!

szerencse, nyeremény, lottó, főnyeremény, szerencsejáték, mágiák

A szerelemben is jeleskedem, hiszen nem csak tökéletes szerető vagyok, hanem barát is, akivel komoly eszmecseréket lehet folytatni. Mellettem bizony nem unatkozik senki, mert mindig van valamilyen ötletem, amivel fel lehet dobni a hangulatot. Képes vagyok lenyűgözni szerelmem, képes vagyok őt az egekbe emelni, teljesen önzetlen módon. Így van, jól gondolod, kedves olvasóm, ha párt keresnél, egy Nyilassal jársz a legjobban. Tőle jobb parti nincs az egész zodiákusban. Nem úgy, mint a Bak csillagjegy, akiről le sem szakad a munkásruha, folyton koszos, még akkor is, ha irodában dolgozik. Én igényes vagyok, párom szereti az illatom, és ha kell, egy nap többször is átöltözöm, mert csak is a tiszta ruhát szeretem. Ahogy azt mondtam, bennem ezer és ezer értékes gondolat tündököl, így ha egy igazi Nyilast választasz párodnak, biztos lehetsz abban, hogy a kapcsolatotok képes lesz megújulni.

Nagyon egészséges vagyok, tudom, mikor és mit szabad ennem a horoszkóp szerint. Mármint a bolondos horoszkópom szerint. Látod, most is kolbászt eszem, de ezt nekem szabad, most ebben a pillanatban. Ahogy szabad hétvégente egy kis bor vagy sör, de csak is mértékkel, a finom sült hús mellé. Én figyelek magamra! Szüksége van a szervezetemnek időnként szénhidrátra is, mivel az agyam máshogy működik, sokkal jobban dolgozik az átlagnál, így több csokit kell ennem. Nagy áldozat ez, hiszen nem olcsó a csokoládé, vagy a fagyi, esetleg a sütemény. De nélkülük sajnos nem jön a világot megváltó ötlet, ezért kedves olvasóm, ha elolvastad e sorokat, lepd majd meg Nyilas ismerősödet egy tábla csokival! Nem nagy ár ez, hiszen lehet ezzel a világot mented meg!

 

A Nyilas a legtüzesebb csillagjegy, aki temperamentumával és szenvedélyességével a legbolondosabb csillagjegyek egyike! Hívja tanácsadóinkat, Lunczer Juditot a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc), ha szeretné aszcendense mélyrehatóbb kielemzését!

 

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

 

 

Hagyj hozzászólást

*