Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

bolondos horoszkóp

Bolondos horoszkóp: Oroszlán

Dátum: 20.08.2014

Tetszem, igaz? Erősnek és magabiztosnak látsz, miközben méltóságteljesen elsétálok előtted.  Nem mindennapi látvány vagyok, hiszen igazán sikeres győzelemre termett személyiség alig akad a világban. Bennem egyesül az ész, erő és elegancia, amelyek így együttesen képesek mindenkit elvarázsolni, így megnyílnak előttem a zárt ajtók. Rendkívül kreatív vagyok, kiváló szervező és jó szónok, szinte sosem sülök bele a mondandómba, de ha egy kicsit bele is pirulok, akkor az is jól áll nekem.

Marcus Mágus, kód 993, kártyajós, sorselemzés

Természetesen értékeim csak is ott vagyok képes megvillantani, ahol ezekre szükség is van, tehát nagyon fontosak számomra a körülmények. A jég hátán is megélek, de azért igényeim vannak. Nem szeretem a szegénységet, a nélkülözést, mert nem arra születtem. Arra ott van a Szűz, ő úgy is szereti játszani az áldozatot, én viszont ettől lényegesen többre hivatott vagyok.

Színésznek születtem, vagy üzletembernek aki hatalmas sikereket ér el. Most ez a munka itt a gyártósoron csak alkalmi, tudod, ugródeszkának használom. Egy vezéregyéniségnek meg kell tapasztalnia mindent, azért vagyok már itt évek óta és tapasztalom a gyártósor viszontagságait. Hamarosan innen továbblépek és vár a Broadway, vagy éppen a tőzsde, ahol kamatozni fog a bennem időközben nagymértékben felhalmozódott tudás és bölcsesség. Eddig is bölcs voltam és megfontolt, de most, most aztán már végképp nem lesz ellenfelem!

Jó szónok vagyok, az Ikrek folyamatosan elképedve hallgatja szavaim, ő egy igazi rajongó, egyszer még autogramot is kért tőlem, bár szerintem a Szűznek kellett, akihez nekem semmi közöm. Mivel kiváló szónok vagyok, a toll is jól forog a kezemben. Amennyiben kedvem tartja, képes vagyok ékes szóval órákon keresztül írni, amiből aztán könnyen lehetne bestseller is, ha éppen nem unnám meg, mert túl egyhangú számomra az írás.

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

Nekem nem fekszik az irodai munka, én nem tudnék úgy dolgozni mint egy Vízöntő, ki folyamatosan hajt, miközben belül egy jobb és szebb világról álmodozik. Nem is értem, hogy a musicailba a Hairbe miért ő került be, hiszen  a Vízöntő, hozzám képest egy örök álmodozó. Az igazi varázsló én vagyok, mert bennem testesül meg az erő, ész és tettlegesség.

Valódi vezéregyéniség vagyok, akinek fontos a megfelelő baráti kör és a társ, aki képes segíteni engem az élet megpróbáltatásai közepette. Cserébe ő élvezheti személyiségem fényét, erőm és tartásom által sugárzott biztonságot, ami nyilván minden ember számára fontos. Szeretem, ha hallgatnak rám a barátaim, gyakran én mondom meg, hogy milyen programot is kellene szerveznünk a jövőben, hogy életünk ne egy eseménytelen időhalmazként teljen el. Jó ha partnerem ilyenkor mellettem van és segít mindenben. Fontos számomra a megértő és odaadó társ, akivel bármilyen jellegű gondolatomat megoszthatom.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A rossz nyelvek azt mondják, hogy gyakran eluralkodom a kapcsolaton, elnyomom partnerem, ami természetesen nem igaz. Hiszen csak határozottan megmondom társamnak, mi is lenne a helyes részéről, amire ő hallgatag módon bele is egyezik. Egyszerűen annyira fején találom a szöget, hogy nincs min vitatkozni, így inkább nem szól semmit. Kérem, erről én nem tehetek, hogy ilyen éles látással áldottak meg a csillagok! Társam nagyon boldog, hogy velem lehet és mindig tudok neki tanácsot adni, mit és hogyan  tegyen a jövőben! Aki kicsit is ismer, tudhatja, hogy nem uralkodok el senkin, így nem dől be az aljas pletykáknak. Én elviselem a kritikát, de sajnos mind aljas és alaptalan, ezért muszáj ellene a lehető legtöbb módon fellépnem.

Az egészségem vasból van! Mindent kibírok, beteg sosem vagyok, még akkor sem, ha prüszkölök. Annak a szénanáthám az oka, ami ugye nem ritka a macskaféléknél, még akkor is, ha ez csupán a zodiákus jegyemre mondható el. Néha kicsit fáj a szívem, ennek oka nyilván a stressz és sok káros anyag, ami mindenhol jelen van a környezetünkben. Sajnos az orvosom nincs a helyzet magaslatán, sőt, egy orvos sem, ezért nem is nagyon  hallgatok rájuk. Mindig a szívemre hívják fel a figyelmem, mintha az gyenge lenne. Pedig ha tudná mit bírok én, mit teljesítek, akkor nem mondaná, hogy a szívem gyenge.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Nem ismernek, ezért csak közhelyekkel dobálóznak felém, így nem nagyon éri meg rájuk hallgatnom. Szóval egészségesebb vagyok, mint azt az orvosok hiszik, sőt, még sportolok is, amit sokszor nagyon intenzíven űzök. Szeretek órákon át mozogni, majd utána egy kiadósat étkezni, hisz kell az energia. Rajtam úgysem látszanak meg a kilók, hiszen egy Oroszlán szülöttet mindenki csak is szépnek és egészségesnek láthat!

 

Vigyázzon! Hiába a részletes elemzés, aszcendense nélkül nem teljes a kép! Asztrológusaink segítenek megismerni a “másik oldalt” is és részletes előrejelzést adnak a várható eseményekről a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc). Miért szaladna vakon a barlangba ha elemlámpával is lehet?

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés, jóslás

Hagyj hozzászólást

*