Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

bolondos horoszkóp

Bolondos horoszkóp – Rák

Dátum: 30.07.2014

emlékezni kicsit a múltra, szeretem ha antikvitások vesznek körül. Egy cseppet sem vagyok szentimentális, erre még véletlenül se gondolj, pusztán a szépérzékem fejlődött tökélyre. Igényes vagyok, hiszen géniuszomnak szükségletei vannak, amelyeket időnként nem árt kielégíteni. Én megőrzöm az értékeket, nem vesztegetek vagy pazarlok el semmit. Nekem van bélyeggyűjteményem és büszke vagyok rá! A totális káoszban is képes vagyok felismerni az értékeket, illetve azokat meg is mentem a saját gyűjteményembe.

 Zayra, 557 kód, jósnő, ezotéria, kártya jóslás

Az életem nem csak a tárgyakról szól. Ha meg akarsz ismerni, nem elég pusztán megnézni azt, hogy mim van, hanem át kell érezned mindazt a szeretetet, amellyel a világhoz viszonyulok. Én szeretek mindenkit, egészen addig, amíg a zsebembe nem kell nyúlni a szeretetem miatt. Nem zsugori vagyok, mint a fellengzős Bika, hanem egyszerűen nem bírom elviselni, ha kihasználnak. A kihasználás többnyire ott kezdődik, hogy a zsebünkbe kell nyúlni… Bárminek is ez a vége, én azt kerülöm, hiszen keményen megdolgozom a pénzért.

 

Szerintem az egész Zodiákusban én dolgozom a legtöbbet. Persze most mindenki a Bakra néz, de a Baknak szinte munkája az otthona, míg nekem közel sem. Számomra gyakorta komoly gyötrelem kilépni otthonomból és beállni a sorba. Ha ezt a gyötrelmet nézzük, akkor máris rájöhet mindenki, hogy a legtöbb energiámba nekem kerül a munka, tehát én dolgozom a legtöbbet! Más jegynek élvezet a munka, szinte olyan nekik mintha én egész nap a tengerben lubickolhatnék. Hát azt elbírnám viselni… Nekik ilyen a munka, ők mazochisták, de én nem! Ezért azt, aki szereti azt a kálváriát és kapkodást ami manapság a munkahelyeken van, nem lehet összehasonlítani azzal, aki nem szereti ezt a rendszert.

 Bettina, 494 kód, jósnő, jóslás, ezotéria, számmisztika

Én rendszerellenes vagyok, mert humánus vagyok önmagam és mások felé. Sajnos a világot a mazochisták uralják, ezért rájuk van szabva minden. Mivel mazochisták vannak mindenhol az élvonalban, logikus, hogy a jó főnök szadista lesz, így az én áldozatom még nagyobb, ha munkáról van szó. Hiszen el kell viselnem a szadista főnököm, aki úgy fest, a többieknek tökéletesen megfelel. Na de ne hidd, hogy nincs számomra jó munka, mert ez nem igaz. Szeretek tanítani, foglalkozni az ifjússággal, vagy éppen kiváló történész lehetek. A legtöbb múzeumban is én vezetlek körbe téged, de kiváló üzletember is vagyok. Nagyon fontos, hogy igyekszem mindenben mértéket tartani.

 

Rendkívül fontos nekem a szerelem. Nem szoktam meghátrálni vagy bezárkózni, ahogy ezt sokan hiszik. Szenvedélyesebb szerető vagyok mint a kicsapongó Skorpió. Vágyaim és benső tüzem ellenére, mindig tudom hol a határ, így társam biztos lehet abban, hogy minden félrelépés előtt meghátrálok. Nem megijedek, erre ne is gondolj, mert én vagyok a legbátrabb! Keményebben és kitartóbban megyek előre, mint az Oroszlán.  Ugyan ha már kicsit is rosszra fordulnak a dolgok, az Oroszlán nyávog, mint egy kiscica, de én meg nem ijedek semmitől. Csupán azért nem bocsátkozom szerelmi kalandokba, mert szerelmes vagyok és nekem fontos az, akit szeretek.

 Liliom, 552 kód, jósnő, ezotéria, kártya jóslás

Egészségem tökéletes, engem semmilyen baj el nem érhet. Kicsit fáj a derekam, de injekció után ismét minden a réginek tűnik. Fontosnak tartom az egészséges életmódot, így mindig ha tehetem, elmegyek az ajánlott szűrővizsgálatokra. Szeretek mozogni, imádok úszni, amitől testem kecses és izmos, nem olyan zömök és aránytalan, mint a Bikáé. Igen, úszom, tehát logikus, hogy van úszógumim, hiszen ez nálam a szépség része. Szép vagyok, erős, okos és odaadó, most biztosan boldog vagy attól, hogy megismerhettél…

asztrológia, chat jóslás, asztrológus, csevegés

És hogy a közeljövőm hogy alakul? A csillagok megmondják:

heti horoszkóp

havi horoszkóp

éves horoszkóp

 

Kos jegyben születtél? Saját bolondos horoszkópodat megtalálod itt.

Bika jegyű vagy? Ez esetben vicces horoszkópodat ide kattintva olvashatod.

Ikrek jegyű vagy? Vicces horoszkópodat itt találod meg.

 

Hagyj hozzászólást

*