Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

scorpiosim

Bolondos horoszkóp – Skorpió

Dátum: 29.03.2015

A filozófus

 

Te mindig azt hiszed, hogy pusztán szenvedélyből álló lény vagyok, akiben csak a tűz munkálkodik. Pedig egyéniségem amellett, hogy olykor lényegre törő, nagyon mély és alapos gondolatokat hordoz magában. Szeretek elmélyülni a világról, mert benn igen is, ezer gondolat van arról, hogy e kerek földön, nem sok tökéletes lény létezik. Nem mindenki képes arra amire én, ez így van. Viszont elfogadom a gyengébbeket, még téged is, kedves olvasóm. Jó ha megismered a bennem születő legtökéletesebb gondolatokat, amelyeknek párja nincs a világon. Lényem tökéletes látja a világ egységét, igaz szavakba önteni nem vagyok képes, mert a zsigereimben van minden tudás. Különben hogy tudnék egyensúlyozni, szenvedély és értelem határán?

Látod, ott minden porcikámban az tudás, amiről mások a zodiákusban csak álmodnak. Képzeld, lényem kivételessége miatt, az Oroszlán folyton a nyomba liheg. Bármit megtesz amit kérek, a kiscica még az eldobott botot is készségesen hozza vissza, igaz, dorombolni csak ritkán engedem.

Vissza térve a filozófiára, magas szintű elméletem a világról, egyszerű. A világnak van egy középpontja, amit én látok, hiszen mindenki körbe táncol, még a bolygók is, tehát csak is én lehetek annak a közepe. Azért fontos, hogy e tudással nem élhetek vissza, bölcsen bánok a hatalmammal, ezért szerénységet tanúsítok.

 

Kiváló dolgozó

 

Nem szeretek vállalkozó lenni, nekem szükséges a sok macera. Egy jó munkahely kell, ahol nem én vagyok a főnök, viszont elvárom, hogy főnök a tenyeremből egyen. Nekem igazán senki sem parancsol, mert mindig tökéletesen és pontosan végzem el a munkám, ezért a sok naplopó inkább kerül. Beosztom az energiáim, nem végzek semmi fölöslegeset, inkább azt mások hagyom. Nem rég a főnököm arra kért, mossam fel az irodát. Hát szegény nagyot tévedett, mert ő mosott fel és zárt be mindent, miközben nekem mennem kellett, hiszen este táncolhattam, amit nagyon szeretek.

bolondos horoszkóp, horoszkóp, skorpió, skorpió csillagjegy

Igazán a tutyi-mutyi főnök az én zsánerem. Jó, ha én mögötte vagyok, biztos meg is marad beosztásában, mert tanácsaim, mindig segítik őt. Viszont egy dolog biztos, hogy felmosni, kávét főzni ő fog, nem pedig én. Munkám elvégzem és segítek másoknak, így a rossz nyelvek mindig kerülnek. Nagyon jó szívem van, akárkin képes vagyok segíteni, mert én mindent át tudok érezni. Stabil személyiség vagyok, ezért stabil dolgozó is, igaz, a Szűzzel mindig meggyűlik a bajom. Bak ne is legyen a közelemben, a Szűz is sok, hiszen folyton a szabályokról beszél nekem. Na de ne beszéljen ő a szabályokról, hiszen nélkülem disznót vágni sem tudott volna mivel. Én kértem a főnököt, hogy engedje el arra a napra. Ennek ellenére nekem olyan távoli ő, hogy a munkáján csak nevetek. Vicces ahogy szorgalmasan dolgozik, miközben keményen lép fel velem szemben.

Egy titkot azért elmondok, nekem ez imponál igazából, a főnök labdába sem rúghat. Ez a konok Szűz, viszont már eljutott az első csókig.. Talán még veszekszünk egy keveset és egybe kelünk, hogy örökké vitatkozhassunk az ő hibáin, hiszen bennem egy szem sincs.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Az egészség bajnoka 

 

Tudod, te nagyon egészségtelenül élsz! Én nem eszem cukrot, nem dohányzom és nem iszom alkoholt, viszont nagyon sokat sportolok. Rólam kell példát venned, legalább egészség terén, hiszen észben csak kevesek érnek fel hozzám. Azért ami szükséges a szervezetnek, azt meg kell adni, ezt vallom leginkább. Tegnap például cukrot kívántam, ezért ettem egy kis édességet. Tudod nem eszem cukrot, de ha a szervezet kívánja, meg kell adni neki, hiszen az is nagyon fontos anyag. Ezért időnként, ahogy tegnap, vagy ma, kell enni egy kevés csokoládét.

bolondos horoszkóp, horoszkóp, skorpió, skorpió csillagjegy

A dohányzással kapcsolatban szigorú vagyok, nem bírom a füstöt, igaz adódnak helyzetek amikor rágyújtok, de ez csak ha valahol szórakozom, fordulhat elő. Mióta tilos bent dohányozni, a szórakozó hely előtt vannak az emberek, és könnyebb így ismerkedni. Nekem fontosak az emberek, értük még be is szennyezem magam. Tudod nem iszom, de céges bulin lehet kicsit ittasnak láttál,  aminek oka az, hogy muszáj szocializálódnom. Értesz, ha én iszom azt nem magamért teszem, hanem érted is, másokért is teszem. Feláldozom magam, sokszor minden hétvégén. 

A sporttal kapcsolatban annyit, hogy gyakran elmegyek edzőterembe, már ha van kivel. Leginkább az egyedül végezhető sportokat szeretem. Az irodában nagyon sokat megyek, egyik helyről a másikra, tehát távgyalogló vagyok. Nagyon kedvelem a pilates gyakorlatokat, hiszen azokat akár ülve is végezhetem. A tánc az igazi sportom, amit lehető legtöbbször szeretnék gyakorolni, igaz utána eszem egy kis egészséges pizzát, ami egyáltalán nem hizlal.

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*