Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

bolondos szuz

Bolondos horoszkóp: Szűz

Dátum: 24.10.2014

Én vagyok a legtökéletesebb az egész zodiákusban. Nyilván, nagyon várod, hogy meséljek magamról, hiszen példás viselkedésem, minőségem, csak is tanulságos lehet a laikus elme számára. A Szűz jegy, a legtisztább jegy, tehát nekem, különösen oda kell figyelni arra, hogy tiszta és makulátlan maradjak. Emiatt ne hidd, hogy visszafogott vagyok, vagy érzéketlen, én tökéletesen ura vagyok önmagamnak, csak ritkán szedek antidepresszánsokat.

Marcus Mágus, Marcus Mágus kód 993, jós, legjobb jós

Szeretem a precíz munkát, szeretem ha sokat és jól tudok dolgozni, elvégzek mindent, amire főnököm kér. Kiváló asszisztens vagyok, ez nem vitás, velem mindenki meg van elégedve, és ha mégsem, akkor viszont kicsit ideges leszek. Csak is kicsit, én nem vagyok olyan idegbeteg, mint a Kos, vagy éppen az Oroszlán. Rólam mintázták a nyugalmat, tőlem nyugodtabb lény nincs a jegyek közt, igaz, sokan idegesnek látnak kapkodásom miatt. Szeretem gyorsan elvégezni a feladatom, ha gyorsan dolgozom az nem azt jelenti, hogy kapkodok, illetve nyugtalan lennék. A legmagabiztosabb vagyok, ez is biztos, nem csak így érzem, hanem ezzel tisztában vagyok. Persze nem feltétel nélkül vagyok magabiztos, mert a zavaró tényezők miatt, olykor úgy tűnik, hogy egyáltalán nincs önbizalmam, ami természetesen nem igaz. Kell nekem a szilárd talaj, szükséges az, hogy tudjam mi a feladatom, mit kell tennem, tehát valaki mondja meg mi a dolgom. Ha mindez megvan, magabiztosságom páratlan lesz.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Most nevetsz? Ne nevess ki, tudhatod, ahhoz, hogy valaki magabiztos legyen, szilárd alapok kellenek.Nem lóghat mindenki a levegőben, mint egy Skorpió, aki még artista mutatványokra is képes, ha kedve úgy tartja. A felelőtlen viselkedés számomra nem megengedett, én ettől nagyságrendekkel komolyabb vagyok. Hogy is lehetne az ember úgy magabiztos, hogy közben körülötte semmi sem biztos? Belegondoltál már ebbe? Én megteremtem, a szilárd alapot, elvégzek minden feladatot, ezért vagyok biztos önmagamban, tehát makulátlanságom adja tartásom alapját, ezért vagyok erős, ezért vagyok határozott. Ugyan már, ki tudna mondani még egy olyan jegyet, ahol nincs semmi takargatni való? Mert nekem nincs, én tiszta vagyok és feddhetetlen, sosem mulasztok, sosem tévelyedek el, illetve mindig kellő alapossággal figyelek a részletekre.

 

Emiatt gyakran ér a vád, hogy elveszem a részletekben, túlzottan aprólékos vagyok, ami természetesen nem igaz. Pont annyira figyelek a részletekre, amennyire azokra figyelni kell. Másnak erre nincs türelme, nincs hozzá érzéke és kellő intelligenciája, amiről én nem tehetek. Kritizálni bezzeg tudnak! De ha tudnák azt, amit én tudok, amit én látok, akkor már nem lenne senkinek sem olyan nagy szája. Nem véletlen, hogy szeretik a kritikáim, mert én mindig ráérzek az igazságra. A legjobb kritikákat én írom, kiváló érzékem van a valósághoz, amit ha kell, bármikor kimondok, kivéve, ha velem kapcsolatos, hisz rólam aligha lehetséges kritikát írni, hiszen tökéletes vagyok.

Megmondó, 391 kód, tarot kártya, jósnő, jóslás, ezotéria

Nem értem, hogy a szerelmi életemről is folyton pletykálnak. Állítólag a Bika velem kérkedik, bezzeg ha tudnák, hogy ő milyen nőies is valójában… Én jó szerető vagyok, odaadó társ, aki mindent megtesz partnerérét. Nem vagyok prűd, vagy ahogy azt a Halak állítja, frigid, igen is, szenvedélyes szerető vagyok, aki sosem zsörtölődik, ha csak nincs valami bosszantó igazságtalanság körülöttünk, ami sajnos gyakran adódik, mert nem mindenki születik a Szűz jegyében. Itt van Richard Gere, ő is a Szűz jegyében született, na róla mondja valaki, hogy rossz szerető. Itt is látható, mindenkiből csak az irigység beszél!

 

Nekem fontos az egészségem is, nagyon figyelnem kell arra, hogy mit eszem meg és hogyan. Érzékeny vagyok a szennyező anyagokra, arra a sok szemétre, amit mások ételnek mernek nevezni.  Szeretem, ha tiszta és egészséges az étel, ha nincs benne semmi káros, ami csökkentené a vitalitásom. A jó levegőt, a vidéki életet is nagyon szeretem, csak legyenek körülöttem értelmes emberek, akik normális, lehetőleg a Szűz jegyében születtek. Imádok kirándulni, és figyelni az egészségemre. Az orvosom néha hipochondernek tart, de igazán csak ő lát rosszul engem, a betegét, aki olyan mértékben érzékeny, hogy jó előre érzi, ha valami baja lesz. Így mindig tudom, már a legapróbb jelekből, ha fájni fog a fejem. Már egy nappal előtte rá gondolok, ami másnap be is következik, bár megelőzhető lenne, ha lenne egy jó orvosom, aki végre komolyan is vesz, nem csak mosolyogva ad egy kis placebót, amire könnyen előjöhet a gyógyszerallergiám…

Kapcsolódó cikkek :

 

Bolondos horoszkóp: Oroszlán

Bolondos horoszkóp: Rák

Bolondos horoszkóp: Ikrek

Hagyj hozzászólást

*