Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

vizonto

Bolondos horoszkóp – Vízöntő

Dátum: 07.08.2015

Szerintem Te is nagyon okos vagy, aki most a horoszkópom olvasod, de sajnos sokan vannak, tisztelet a kivételnek és az olvasóknak, akik rettenetesen ostobák. Ostobák és azt hiszik, hogy én is ugyanolyan ügyefogyott vagyok, mint ők. Egyébként teljesen nyugodt a természetem, amíg ki nem hoznak a sodromból. De hát ennyi ostoba, buta és sötét ember bárkit kihozna a sodrából, kár, hogy az összes ilyen ember valahogy mindig az én utamba keveredik.

A főnököm állandóan okoskodik és megmondja, hogy mit kellene csinálnom, holott én sokkal jobban tudom nála. Olyan vagyok, mint egy jós, azt is tudom, mi jön! A kollégáim egy része csak simán ostoba, másik része nagyon ostoba és folyton beszélgetni próbálnak velem, nem értik, hogy én egyedül is jól megvagyok, mert Nekem, velük ellentétben, vannak gondolataim.

Sokan különcnek tartanak a furcsaságaim miatt. Azt mondják, bogaras vagyok, ami természetesen nem igaz, ahhoz nem kell furcsának lenni, hogy mindig mindent a helyére rakjon az ember.

ezo, jós, jóslás, jósnő, horoszkóp, bolondos horoszkóp, aszcendens, csillagjegy, vízöntő, vízöntő csillagjegy jellemzése, horoszkóp vízöntő

Abban sincsen semmi különös, ha ugyanazt a filmet százszor megnézem. Engem megnyugtat, hogy kívülről tudom a párbeszédeket. És ha Te ugyanazt a számot hallgatod meg a rádióban ötvenedjére, az miben különbözik ettől?

Türelmetlen vagyok, szeretném ha már máshol tartanék, ha előbbre lennék mindennel, de sajnos mindenki engem akadályoz: az állam, az emberek, a főnököm és a kollégáim is.

Még jó, hogy vannak barátaim, ők látják, hogy én egy zseni vagyok és nem bánják, ha időnként elmondom nekik is, mit hogyan kellene átrendezniük az életükben.Sok találmányom van, ezeket majd mind szabadalmaztatom, mert biztosan köztük lesz az évezred felfedezése, amely majd biztosítja a családom bevételét sok generáción keresztül.

Ja, hogy miért nincs még családom? Mert nem találtam meg az igazi társam, kerestem mindenhol, de sajnos senki nem volt megfelelő. Mindenkinek volt valamilyen hibája, ezért szakítanom kellett velük, de előbb-utóbb találkozom a tökéletes másik felemmel és akkor sok gyerekünk lesz, kutyánk meg macskánk. Kutyám most is van, ő az egyetlen, aki megért engem, vele mindig jókat lehet beszélgetni.

ezo, jós, jóslás, jósnő, horoszkóp, bolondos horoszkóp, aszcendens, csillagjegy, vízöntő, vízöntő csillagjegy jellemzése, horoszkóp vízöntő

Miért baj az, ha mindig igazat mondok? A legutóbbi barátnőm azért hagyott el, mert megkérdezte, hogy mennyire kövér, én meg mondtam, hogy ne csináljon ebből ügyet, én úgy szeretem, ahogy van. Bár lehetséges, hogy azért ment el, mert elfelejtettem a születésnapját és a névnapját. Mondtam, hogy a mi családunkban ezt nem szokás ünnepelni. De gyanút fogott, hogy talán nem mondtam igazat, amikor a kutya szülinapjára meglepetés bulit szerveztem és megkértem, hogy süssön neki tortát. Azt, hogy ne egyen belőle, mert meglátszik rajta, csak poénból mondtam, hogy több maradjon nekem, de szívére vette azt is.

Az emberek nem értékelik sem a humorom, sem az őszinteségem, pedig ez a két legjobb tulajdonságom a horoszkópom szerint, vagyis a bolondos horoszkóp szerint biztos!

Ha szeretnél egy mélyrehatóbb elemzést a csillagjegyedről, akkor hívd Ágnes vagy Sáde jósnőt, ők segítenek ebben Neked a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc). A Vízöntő csillagjegy elemzése segít Neked akkor is, ha a párod született e jegyben, a jóslás után megtudhatod, mit kell tenned azért, hogy kapcsolatotok a lehető legjobban működjön! Mindezt külföldről is kérheted: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

Ha ide kattintasz, kiderül, hogy melyek a legjellemzőbb tulajdonságaid a csillagjegyed szerint, de azt is megtudhatod, hogy milyen jó tulajdonságokkal rendelkezel az aszcendensed szerint, illetve, hogy hogyan töltsd a szabadidődet a legkellemesebben.

 

A nap 24 órájában állunk a  rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van, hívj minket, mert csak akkor tervezheted nyugodtan a mai napodat, ha tudod, mi vár rád holnap!

Hagyj hozzászólást

*