Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Bőségbevonzás holdfogyatkozáskor!

Bőségbevonzás holdfogyatkozáskor!

Dátum: 03.04.2015

Szeptemberben számos különleges energiát megmozgató nappal kerülünk majd kapcsolatba. Kollégáimmal már felkészültünk és most is a legjobb tudásunk szerint fogjuk Önöket segíteni, ahogy azt az eddigi számos visszajelzés is alátámasztja. Szeptemberben egy csodálatos égi jelenség köszönt be életünkbe, ami nem más, mint 28-án a holdfogyatkozás.

Teljes holdfogyatkozás során a Hold teljesen a Föld árnyékába kerül, ám mégsem sötétedik el teljesen, hanem narancsvörösre változik, köszönhetően a földi légkörön elszóródó fénynek.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Feltűnt az érdekes ellentét a cikk címében? Ennek egy roppant egyszerű magyarázata van. Asztrológiailag is különleges nap lesz, hiszen pontosan az ellentéteken lesz a hangsúly. Megtanulhatjuk és megtapasztalhatjuk, hogy sötétség nélkül nincsen fény. Csak a mai napon láthatjuk eme kettősséget: árnyékban a fényt és fényben az árnyékot. A jóban a rosszat, a rosszban a jót. Érdemes ezen a napon alkotni, sőt valami olyat teremteni, ami örömöt okoz a számunkra.

Kollégáimmal együtt számtalan telefonhívást kapunk, amelyben a segítségünket kérik, hogy az anyagi helyzetük végre valahára javulásnak induljon. Ezért döntöttem úgy, hogy megosztok Önökkel egy bőségvonzó praktikát, amely minden esetben pozitív változást eredményez.

Amit mindenképpen be kell szereznie ehhez a bevonzáshoz, az egy  zöld színű gyertya. Fontos, hogy ne teamécses legyen, hanem szál gyertya. Ezenkívül már csak egy négyzet alakú papírra és egy kék színű tollra van szükség.

A rituálét egész nap bármikor el lehet végezni a nap folyamán, de a legalkalmasabb időpont este 20:00 és 22:00 óra között van.

Vonuljon félre egy nyugodt, csendes helyre. A papír egyik oldalára írja fel a nevét és a születési dátumát, a másik oldalra pedig a 318798 számsort. Ez a számsor egyébként az anyagi bőség számsora és fontos szerepe lesz.
Gyújtsa meg a gyertyát és mondja el 2-szer a lángjába az alábbi rövid, bőségvonzó imát : „Isten gazdagít engem minden területen, ahogyan másokat is. Minden embernek, akivel találkozom, Isten gazdagságát kívánom, most és az elkövetkezőkben egyaránt.”
Ezután mondja ki hangosan a kívánságát az Univerzum számára. Fogalmazzon pontosan és precízen és kérem, hogy ne annyi pénzt kérjen, amivel a számláit, tartozásait rendezi, de természetesen azért a realitást se szárnyalja túl.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ha megvan a kívánság és kimondta, akkor a gyertya viaszából cseppentsen a papírra, majd tegye a papírt a gyertya mellé egészen addig, amíg a gyertya teljesen le nem ég. Másnap – vagy, amikor a gyertya már elaludt –, ismét mondja el a fenti imát, a papírt pedig tegye be a pénztárcájába a papírpénzek közé. A gyertyacsonkot nyugodtan kidobhatja, nem lesz rá szükség.

A rituálé 3 héten belül pozitív változást eredményez az életében. Ehhez azonban egy fontos dolognak mindenképpen teljesülnie kell, méghozzá, hogy a kollégáim elvégezzenek Önöknek egy tisztító rituálét a 060 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p), hiszen amíg az életünkben a blokkok és a negatív hatások ott vannak, akkor nem tud érkezni a változás! Keressék fel Happy jósnőt vagy Zeuszt, akik elvégzik ezt Önnek! Elérik őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!
cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*