Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

lakas

Bőséghozó lakberendezés Feng Shui szerint

Dátum: 08.01.2015

A hálószoba

 

A legjobb a bőség szempontjából, ha hálószobánk déli irányba mutat, de legalábbis nem északra. A keleti fekvésű háló is jó, ha pedig ráadásul ablakunk egy dombra tekint, az még jobb. Ez ugyanis azt erősíti, hogy ha reggel kilépünk az ágyunkból és kinézünk az ablakon, tudjuk, hogy ma is felfelé fogunk tartani. A völgybe néző ablak pedig azért nem jó, hacsak nincsen ott szőlő vagy búzatábla, mert azt az érzetet ébreszti, hogy jelen helyzetünktől csak lejjebb vezet az út.

A hálószoba elrendezése legyen egyszerű, kényelmes és praktikus. Uralkodjanak a kellemesen meleg színek, mint például a nap sárga, mely segíti az öröm megtalálását, a mindennapi öröm pedig erősíti a szerencsét. A bútorok legyenek világosak, például fenyő vagy kőris színűek, mert a hálónak érdemes a reggeli üdeség hangulatát árasztani, ha bőséget akarunk bevonzani.

Most pedig fogjunk egy térképet és keressük ki a legközelebbi folyót lakhelyünkhöz, különösen hálószobánkhoz nézve. A bőséghez elengedhetetlen, hogy ágyunk ne merőlegesen legyen elhelyezve ehhez a folyóhoz képest, mert akkor a szerencse folyton kifolyik majd a kezeink közül. Mindig úgy fogja érezni, mintha csak egy hajszál választaná el a sikertől és a bőségtől, és ez így is lesz, de ha az ágyat jól helyezi el, hamar észreveheti a változást.

A hálószobába próbáljunk minél kevesebb elektromos vezetéket és eszközt rakni, vagy ha ez nem megoldható, akkor legyen az ággyal átlósan. Az ágy sose legyen pont az ablakkal vagy az ajtóval szemben, mert az megzavarja álmainkat, így a szerencse áramlása napközben akadozni fog. Az ággyal szemben tehetünk ruhásszekrényt, vagy kisebb polcokat, melyre kabalákat helyezhetünk, hogy ezt lássuk ébredésünk után először.

A konyha

 

Az a hely, ahol a bőség a legjobban érezhető. Itt kell odafigyelni minden apró részletre, hogy a Feng Shui a legjobban működjön. Színekben itt is érdemes meleg színeket használni, de már lehetünk kicsit merészebbek, így szóba jöhet a narancssárga, vagy bútorokban a cseresznyefa, és a kőris.

A vizes blokkot próbáljuk úgy helyezni, ha szabad kezünk van a lakberendezés terén, hogy a közelben lévő folyó felé essen. Ez elősegíti az energiák megtisztulását, újakat hoz a régiek helyett.

Az étkezőt, ha van ilyenünk, semmi esetre se tegyük ablak mellé, mert akkor ami az asztalon van, a bőség amit megszereztünk már, könnyen folyik ki a kezeink közül az ablakon. Az étkezőasztal lehetőség szerint legyen négyzet vagy téglalap alakú, mert a kör alak a konyhában az állandósulást jelképezi, s nem akarjuk, hogy a gondok állandósuljanak.

A bőség bevonzásához fontos az is, hogy rendet tudjunk tartani magunk körül, így különösen azokat a dolgokat, amikre már nincs szükségünk, ne tartsunk meg. Ez nem csupán a Feng Shui elvei szerint fontos, de a mágia is az egyszerűségre és a rendre hívja fel a bőségre vágyók figyelmét.

A nappali

 

Ez a terület elsősorban az apróbb tárgyakról szól. Itt mindenki a maga ízlése szerint rendezi el bútorait, mindenkinek másra jut, illetve mást részesít előnyben. Ha felhív a vonalon, szívesen adok személyre szóló tanácsokat, úgy, hogy elmondja, mit szeretne ebben a helységben elhelyezni. A bőséget vonzó lakberendezés itt azonban a részletekben rejlik. Helyezzünk el például arany színű tárgyakat, használjuk a Feng Shui kövek erejét, tegyünk elefánt vagy teknősbéka alakú díszeket a polcokra. Ismerjük fel azonban azt, hogy hol az elég, mert a zsúfoltság itt sem tesz jót. A bőséghozó lakberendezés szerint nem jó, ha szobaszökőkút vagy szélcsengő van a nappalinkban, így ezeket jobb, ha mellőzzük.

Bővebb információkra van szükséged? Szeretnéd tudni, hogy Te személyre szabottan mit tehetsz még azért, hogy a bőséget biztosan, és mielőbb bevonzhasd az életedbe? Akkor hívd IgazGyöngyöt vagy Etát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy elmondhassák neked ennek a titkát!

Keresd őket bátran külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*