Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Bőséghozó üzenet az Égiektől 2019-re

Dátum: 25.01.2019

Állandóan érkezik hozzánk üzenet az égiektől. Nem figyelünk a jelekre, pedig kéne. Megtörténhet, hogy néha meginog a hited, hiszen annyi negatív élmény és dolog ér. Ettől függetlenül neked is érkezik üzenet az égiektől, és segítség is, csak nem vagy elég befogadó, nem látod meg a rejtett jeleket.

 

Ezért médiumaink egy közös meditáción belül felvették a kapcsolatot a Fentiekkel, és egy olyan üzenetet kértek, melyek MINDENKI sorsán képesek változtatni. DE ehhez Te is kellesz!

 

 

Mint tudjuk, soha nem jön változás, ha nem cselekszünk. Nem elég fohászkodni és kérni úgy, hogy nem teszünk semmit és nem megyünk a lehetőségek után. A sült galamb nem repül a szánkba, a szerelem sem kopogtat magától az ajtón, és nem megy házhoz egy csodatévő sem, álmaid állását vagy milliókat felajánlva.

Az égiek mindig készek segíteni, de nem úgy, hogy ki sem mozdulsz a komfortzónádból, és otthonodban vagy egy séta közben várod a csodát.

 

Olvasd hát azt az üzenetet az égiektől, ami cselekvésre ösztönöz, és cserébe az út végén Téged is bőség vár!

 

Veled vagyunk, Gyermekem, védő és segítő angyalod pedig szüntelen vigyáz rád és próbál a jó irányba terelni. Kérünk Téged, mindig legyen egy álmod, és annyit gondolj rá, hogy más esélye se legyen, csak meg valósulni! A hited a legfontosabb dolog, nem elsősorban bennünk, hanem Önmagadban. Az első és legfontosabb teendőd félretenni azokat a negatív véleményeket, melyeket magadról alkottál. Önbizalomra lesz szükséged és arra, hogy SOHA ne adj azok véleményére, akik igazából nem is fontosak!

Arra kérünk, hogy minden hónapra legyen egy célod, kezdd kisebbekkel. Hónapról hónapra megfogod látni, hogy lehetőséget lehetőség hátára halmozunk számodra, de csak akkor, ha Te is valóban dolgozol a sikereiden, és mész az álmaid után. Ha követed utasításainkat, egy idő múlva már nagy dolgokban is gondolkodhatsz, nagyobb dolgokat is kérhetsz, és azokhoz is hozzá segítünk Téged. Kérünk, ne feledd, gyakorolnod kell, menned kell, dolgoznod kell az elképzeléseiden, és végül minden megadatik, amire vágysz!

 

Ez az üzenet az égiektől minden fontos dolgot magába foglal. Ki előbb, ki később jön rá a siker kulcsára, amit most az égiek a kezedbe adtak.

Gondolj csak bele, hányan lettek fiatalon sikeresek csak azért, mert időben megfogadták az angyali tanácsot, rájöttek a titok nyitjára.

MÉG NEM KÉSŐ! Neked sem!

 

 

Őrangyalod üzenetét is elolvashatod ITT!

 

ITT egy KÓD, mely gyertyába vésve segíti a bőség mielőbbi megérkezését!

 

Tudd meg ITT, mi az égiek által kijelölt karmikus küldetésed!

 

 

Kérd személyes angyali üzeneted is,mert ebben lelheted a tartós sikereid és szerencséd kulcsát! Keresd kiváló médiumainkat, Edit Jósnőt vagy Eugéniát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120 din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Hagyj hozzászólást

*