Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

BRUTÁLIS! Egy évekig kínzott fiú bosszúja halála után

BRUTÁLIS! Egy megkínzott fiú bosszúja halála után

Dátum: 26.09.2015

Rémisztő jelenségekre lettek figyelmesek a lakók egy Budapest belvárosában lévő bérházban. Egy, a házban lakó idős néni elmondása szerint a társasház pincéjében különös kegyetlenségek történtek a 80-as években.

Az akkor 8 éves kisfiút a nevelőapja tartotta fogságban és kínozta a ház pincéjében. Állítása szerint a gyermek maga a gonosz. A nevelőapa papként dolgozott egy vidéki plébánián, ahonnan eltanácsolták az olyan megnyilvánulásai miatt, amelyek a kereszténység elveibe ütköztek, és az egyház sem tudott azonosulni vele. Több emberben is felfedezni vélte a gonoszt, de ezeket az ügyeket csak szóban próbálta intézni. Viszont a sokszori panasz elég volt a pap felfüggesztéséhez.

 jós, jóslás, jósnő, telihold, telihold naptár, hold, telihold ereje, számmisztika, számmisztika kalkulátor, telefonos jóslás

A nyolc éves gyermek évekig volt bezárva a pincébe, ahol még napfényt sem látott. Mindez eltörpült a sok kegyetlenség mellett, amelyet a nevelőapa alkalmazott nap mint nap. A férfi által készített kínzó tárgyakkal a gyermek minden nap fájdalmas találkozásokat élt át. Az eltanácsolt pap ettől azt várta, hogy használatuk során a gonosz végül elhagyja a fiatal testet. Mivel sosem járt sikerrel, ezért a kínzásokat folytatta mindaddig, amíg a gyermek nem bírta, és végül belehalt a szenvedéseibe. A brutális történetre úgy derült fény, hogy a férfi nem vitte el a holttestet, és a gyomorforgató szagra idővel figyelmesek lettek a társasház lakói.

 

33 évvel a gyermek halála után ma újra ijesztő hangok járják át az épületet, ami a pince felől érkezik, és gyakran érzik, hogy valaki figyeli őket. Volt, aki a gyermek sírását, volt, aki az elhaló sóhajokat, de olyanok is akadtak, akik a kisfiú szellemét is látták már.

A ház lakóinál különböző betegségek ütötték fel a fejüket. Sokan nem bírnak járni, vagy beszélni. Éles, hirtelen jelentkező, szúró fájdalmakról beszélnek. Valószínűleg a gyermek szelleme idézi elő ezeket a jelenségeket, így adva át a fájdalmak egy részét, amit ő átélt.

 

A szellemek veszélyesek. Olyan negatív energia sugárzik belőlük, amiktől csak akkor szabadulhatunk meg, ha felismerjük pontos forrását annak, ami miatt nem érezzük jól magunkat akár lelkileg, akár testileg, vagy az otthonunkban. Ez esetben egy negatív energia levétel nem elegendő, szellemvizsgálat szükséges!

 

Szeretnél megbizonyosodni róla, hogy sem a lakásodban, sem rajtad nincs szellem, aki elszívná az energiáidat? Akkor hívj minket! Ha van ártó szellem körülötted, akkor szakembereink elküldik! Bettina és Aurethiel tudnak segíteni ebben a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Ha folyton fáradtnak érzed magad, vagy fiatal korod ellenére különböző megbetegedésekkel küzdesz, szinte biztos, hogy szükséges kérned jósaink segítségét, akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Asztro Show a 01.11.2015

Kedves Erika! Szakembereink megvizsgálják, hogy a házban, lakásban, illetve Önön van a szellem. Ha van akkor azt le is veszik Önről. Kérem hívja a 0690 633991-es (485Ft/p) telefonszámot, és segítenek Önnek. Keresse például Xalent a 453-as kódról, ő kiváló szakember ebben a témában.

erika a 31.10.2015

Elküldöm oda ahova tartozik!! Ha meg nem akar akkor a házból eltávolitom !!!

Hagyj hozzászólást

*