Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

cigánykártya

Cigánykártya jóslás az egészséghez

Dátum: 07.05.2013

Sok jós vallja azt, hogy a cigánykártya a legpletykásabb jóseszköz. Nem marad rejtve sem anyagi gond, sem az egészséggel kapcsolatos probléma, sem a párkapcsolat.

A cigánykártya jóslás az egészséghez mindig feltárja az éppen alakuló gondot, figyelmeztet arra, érdemes lenne orvoshoz fordulni, a betegség kimenetelére: jó vagy rossz irányba tart a kérdező.

Nézzünk példát arra, hogyan jelöli az egészséget – betegséget a kártya:

A halál lapja: a kérdezőt valamilyen gyógyíthatatlan betegség foglalkoztatja (lehet hipochonder is) a kombináció a halál cigánykártyával nem jelenti hogy gond van, ám az alany fél tőle, fél attól, hogy kialakul nála, vagy elkapja a betegséget.

Betegség-Pénz lapja: sok kiadással járó probléma, ha nem figyel a megelőzésre, vagy már jelen is van a gond.

Betegség-Üzenet-Levél- Váratlan öröm: jelenti, hogy a kérdező problémája megoldható, a betegség, gond megoldható, jól alakul, olyan pozitív eredménnyel zárul egy vizsgálat, amitől eredendően félt.

A Veszteség- Szerencsétlenség kombináció olyan helyzetet mutat, ami csak részben jelent gyógyulást a kérdező fájdalmasan, veszteséggel éli meg. (  nőgyógyászati műtét például)

Amikor a Betegség lap mellett a Hűség, Állandóság lapja jelenik meg, az arra utal, hogy a kérdező jelen állapota stabil, egészséges és az is marad.

A cigánykártya jóslás mint látjuk az egészséggel kapcsolatban is tud átfogó választ adni, ám leginkább figyelmezteti a kérdezőt. Amikor ezzel kapcsolatban várunk választ, lehetőleg gyakorlott cigánykártya jóshoz forduljunk, aki úgy tudja értelmezni a lapokat, hogy a kérdező pontos választ kap és fel tudja készíteni a további teendőkre,  hogy a döntés szabadságát meghagyja.

 

Utoljára módosítva: 2013.12.10.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Éva a 24.11.2013

Már régota várom a böséget nagyon szeretném ha már elérne a szerencse

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Éva!
    Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Segíthet Önnek hasznos személyreszabott mágiával.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*