Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Az ősi roma mágiák előnye és veszélye

Cigánykártya – kirakási módok

Dátum: 04.01.2013

Manapság bárki hozzájuthat ehhez a szintén sokáig titok övezte, jóslásra alkalmas kártyához, a cigánykártyához. A cigánykártya sok mindenben különbözik az egyéb kártyáktól, többek között abban, hogy nem mutat többféle alternatívát, mint mondjuk a tarot, hanem a jövőnk sorsszerű – elkerülhetetlen – eseményeire mutat rá. Ezért nagyon fontos a helyes kirakás és értelmezés ennél a kártyatípusnál!

A kezdőknek ezért nem is ajánlatos többlapos kirakási módokkal kezdeni. Előbb próbálkozzanak az egy kérdés és egy válasz technikájával. Vagyis tegyenek fel egy a közeljövővel kapcsolatos kérdést, majd keverjék meg alaposan a kártyát, bal kézzel emeljék el, utána szintén bal kézzel húzzanak egy lapot a pakli tetejéből.

 

Mint említettem fontos a kérdés jó megfogalmazása. Például „Férjhez megyek-e?” – ez nem a legjobb kérdés, mert nagyon általános, és a cigánykártya válasza vonatkozhat az előttünk álló életre. Helyesen így tehetjük fel a kérdést: „Egy éven belül férjhez megyek-e a Misihez?

ezo, jós, jóslás, ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

A kártyát jól ismerők számára mutathatnak időszakot is a lapok, de ennek olvasásához már komoly gyakorlat szükséges. Így ha erre vonatkozó kérdésünk van, akkor konkretizáljuk, mint a fent említett példában.

Ha a kirakott kártyalap nem egyértelmű, mint mondjuk a Házasság kártyalap , akkor húzhat mellé a kérdező még három lapot, amelyből az első három mutatja meg a nehézségeket vagy annak okait, az utolsó meg a végkifejletet.

 

Gyakorlottabb kártyavetők viszont már próbálkozhatnak egyszerűbb kirakási módszerekkel. Általában az egyszerűbb kirakási módnál ki kell keresni az adott kérdéskörhöz tartozó kártyát – mondjuk házasság, a szerelem esetében, ha a kérdés nőre vonatkozik akkor a szerelmes nő lapját (a szívkirálynőt), vagy anyagi kérdésnél a pénzt, ingatlaneladással kapcsolatos kérdésnél az otthont jelölő lapot.

 mágia, pénz bevonzás, pénz, szerencse, energia, pénz energia, ezo, jóslás

Majd az előzőekhez hasonlóan meg kell keverni és emelni a kártyát, utána először a már kirakott lap – Házasság – bal oldalára, majd tőle jobbra, fölé, alá helyezzük el a lapokat. Ezek jelentése a következő: balról jobbra és lentről felfelé a múltból a jövőt jeleníti meg. Ezután átlósan is kiteszünk két-két lapot. Először bal felső sarokba és jobb alsóba, majd bal alsóba végül pedig a jobb felsőbe. Ezek a lapok mutatják meg a nehézségek okait.

Ha már ezekkel a módszerekkel jól elboldogulnak a cigánykártyát vető olvasók, akkor már próbálkozhatnak a hétlapos módszerrel, amikor ugyanezzel a keverési, emelési módszerrel balról jobbra hét kártyát helyeznek egymás mellé négy sorba egymás alá, majd a lapokat szép sorban összeolvassák. A maradék kártyákat is fel lehet használni ennél a vetési módszernél, ha valamely összefüggés nem egyértelmű vagy csupán kíváncsiak a dolgok miértjére.

mágia, pénz bevonzás, pénz, szerencse, energia, pénz energia, ezo, jóslás

A kártyák helyes olvasása nem könnyű feladat! Fontos kérdések esetén inkább bízza szakemberre a kártyavetést, nehogy a kellő gyakorlat hiánya miatt rosszul értelmezze a kapott üzenetet és vakvágányra terelje életét! Éjjel-nappal fordulhat hozzánk kérdéseivel a 06 90 633 991-es telefonszámon (485,-/p), ahol kártyajós és látnok kollégáink őszinte, elfogulatlan betekintést adnak élete várható alakulásába. Ne legyen felkészületlen!

A cigánykártya értelmeséhez külföldről is kérhet segítséget: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (6)

Zsigmondné a 11.06.2015

anyagiakat és mikor ér el az igazi szerelem

  Asztro Show a 21.09.2015

  Kedves Zsigmondné! Anyagiak és a párkapcsolat nagyon fontos az ember életében, hogy kiegyensúlyozott legyen. Kérem, hívja minél előbb Tündér Lilit a 954-es kódról, hogy tudjon Önnek segíteni 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon.

irén a 22.09.2014

szeretném tudni mi vár rám a jővőben egészség pénz munka…

  Asztro Show a 25.09.2014

  Kedves Irén!
  Szandra jósnőt ajánljuk Önnek a legjobbak közül, melléke: 387. Szerencserituáléban segíthet és numerológiával valamint asztrológiával is foglalkozik. Minden kérdésére válaszol.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Erszebet a 21.09.2014

Kedves Andrea igen szeretnem tudni mi var ram a jovoben, a munkam ….es meg hogy lesz e valaha sajat lakasom vagy hazam

  Asztro Show a 25.09.2014

  Kedves Erzsébet!
  Norbert kártyajóst ajánljuk aki egyben a legjobb mágus is, ő segíthet Önnek, melléke: 525. Hasznos személyreszabott mágiát csinálhat és pénzenergiát is kérhet tőle.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*