Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Csakrák és meditáció 3.rész

Csakrák és meditáció 3.

Dátum: 27.06.2012

A csakrák jellegzetességéről szoló cikk előző részben, a szív-csakra tisztításáig jutottunk el, ebben a részben folytatjuk tovább a torok-csakrával.

 

A csakrák tisztítása

A torok-csakrát kék színben érzékeljük, és megvizsgáljuk, hogy van-e rajta valamilyen kosz, piszok, nem odaillő. Megnézzük, hogy forog-e, sőt azt is, hogy melegnek vagy hidegnek érzékeljük. Képzeljük el, hogy minden rossztól letakarítjuk, megtisztítjuk a csakrákat. A tisztítás után szép fényes kéknek és melegnek kell lennie.

Ha ezzel megvagyunk, továbbhaladunk a homlok-csakrához, amit indigókéknek látunk.

A szokásos módon vizsgáljuk. Forog rendesen? Tiszta? Hideg? A feltöltés után szép fénylő indigókéknek kell lennie.

A korona-csakra következik, ami ibolyakék színű vagy tiszta hófehér. Most figyeljük meg, hogy milyen érzések kapcsolódnak hozzá? Meleget érzékelünk vagy éppen jéghideg? Forgó tölcsér vagy álló folt? Tisztítsuk meg, képzeljük el, hogy gyönyörű fehér, vagy ibolyakék, fényes és meleg.

Ha ezen is túl vagyunk, időzzünk el még egy kicsit! Látnunk kell ahogy a csakrák szép, fénylő egyenletesen forgó tölcsér, fel van töltve, tiszta és tökéletesen működik.

Ezután a gyökér-csakrából leengedett fonálon és a fejtetődhöz kapcsolódó fonálon engedjük áramlani az energiát át a testen. Átmos bennünket és feltölt a földenergia, az Univerzum energiája.

A meditáció végén képzeljünk magunk köré egy tojásalakot, ami az egész testet körülveszi a talp alatt és a fejtetőtől 1 méterre: ez az aura.

Hozzunk létre védelmet magunknak a mentális kosz, a rossz energiák, az energiavámpírok kivédésére. Képzeljük el, hogy ezt a tojás alakú burkot, kék-zöld-rózsaszín-fehér (ebben a sorrendben!) szín veszi körül. Erős védelmet ad, de időnként meg kell ismételni a csakrák tisztításával együtt.

Amikor úgy érezzük eljött az idő a meditáció befejezésére, szép lassan nyissuk ki a szemünk, nyújtózzunk egyet, és érkezzünk vissza a fizikai világba. Pár percig még elidőzhetünk ebben a békességben, csendben, nem szükséges azonnal felpattanni. Adjuk meg magunknak a minőséget ezen a téren is. Meg fog térülni többszörösen. Sokkal energikusabbak, frissebbek leszünk, és a az élet-adta akadályokat is könnyebben vesszük majd.

A csakra és a meditáció

A csakrák és a meditáció 2.

 

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Laszlone a 10.07.2013

szeretnem megtudni, hogy pozitiv valtozas a kozeljovoben tortenik e anyagi teren. gyorgyi 1943.01 08
koszonettel varom.valaszat

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Györgyi! Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, melléke:340. Segíteni fog Önnek a pénzteremtő energia közvetítésében és anyagi helyzete javulásában.
    Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*