Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szerencse_oszre

Csillagjegyed elárulja, mikor leszel szerencsés ősszel

Dátum: 17.09.2014

„Itt van az ősz, itt van újra”, mondja a híres vers, viszont sokkal szebb lehet, ha tudjuk mikor is lesz ősszel szerencsénk. Ez az őszi horoszkóp feltárja hát az évszakban létrejövő szerencsés napok idejét, csillagjegyed szerint. Tudd meg, mikor lesz érdemes játszanod, mikor hívd segítségül Fortunát a szerencsehoroszkóp segítségével!

 

Kos: Csillagjegyed alapján ez az ősz számodra elsősorban munka területén lesz szerencsés. Szeptemberben erősödnek a szerencse és siker energiák, de októberben érik majd be teljesen a dolog. Október 22.-e lesz az őszi horoszkóp szerint a legszerencsésebb napod, de még november 3.-án is lesz esélyed nyerni, ha kérsz egy kis ráerősítést. Munkakereső, vagy ingatlant hirdető Kos szülötteknek is lehet szerencséjük idén ősszel!

Mystic, Mystic kód 795, jósnő

Bika: Merészebbnek kell lenned, ha élni akarsz szerencséddel! Az őszi szerencsehoroszkóp egyértelműen jelzi a lehetőségeket, de azokat még meg is kell ragadnod. Nem látod mik ezek a lehetőségek? Vonalunkon több neves szakember van kifejezetten a Te jegyedre specializálódva, akik segítenek ezeket feltárni. Az évszak első fele a feltérképezésé, a második a megvalósításé kell legyen! Szerencsés napok a szeptember 29.-e és az október 30.-a lesznek!

 

Ikrek: Szerelem és kapcsolatok terén látszik szerencsére esély az Ikrek csillagjegy szülöttei számára idén ősszel. Mintha a kissé borús, ám időnként még a nyarat idéző indiánnyár idején lenne a legnagyobb esélyes megtalálni a nagy Ő-t. Pénzügyi szerencsében kissé fukar most a horoszkóp, de október 25.-én lesz egy szerencsenapod, azt használd majd ki! Az új ismeretségek, amiket az egész szeptember hozhat nem csak párkapcsolatban, de üzletben is szerencsét hozhatnak.

 Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Rák: Mindig mindent előre megtervezel, ahogy az őszi betakarításokat, a télire való gyűjtést is. Bár semmit nem bíz jegyed a véletlenre, az őszi horoszkóp szerint idén a szerencse is melléd áll majd a takarékoskodásban. Egy plusz összegre is szert tehetsz majd még az ősz vége előtt, amit akár szerencsejátékon is nyerhetsz. A november első két hete lesz a legszerencsésebb, de még egy szerencsenapod lesz szeptember végén is, 27.-én. Használd ki a sorsfordítási pontokat!

Oroszlán: Lendületed kicsit alábbhagy, ahogy éltető égitested, a Nap is távolodni kezd. Szerencséd még a szeptember 23.-ai napéjegyenlőség előtt lehet, azt követően csökkennek a szerencseenergiák. Ettől eltekintve képes vagy arra, hogy kihozd helyzetedből a maximumot, és ha társad egy szerencsésebb jegyben született, akkor ebben neki is segítesz. November végén, 20.-a körül még egyszer lesz egy fordulópont, ami lehet szerencsés is, mielőtt a Nap átadja helyét a hosszú éjszakáknak.

 

bőség, szerencse, őszi horoszkóp, buddha

Szűz: Gyakorlatiasságodnak köszönhetően egyetlen szerencsés napot sem hagysz kihasználatlanul. Ebből lesz is bőven, legalábbis szerencsehoroszkópod ezt jelzi nekem előre. Szeptember 23.-án, a napéjegyenlőség napján érdemes lesz kérned egy bőség rituálét, amit vonalunkon a nap bármely szakában megtehetsz, mert így tudod maximalizálni a hatást, nem csak munkára. Szerencsenapjaid a következők lesznek: Október 11., Október 19., November 13., November középső hete!

Mérleg: Kissé kettősen alakul a jegy szülötteinek szerencséje az őszi hónapokban. Több váratlan kiadásra is számítanod kell, de ettől függetlenül hiányt szenvedni nem fogsz semmiben. Még az első hetekben eljuthatsz akár pihenni is valahová a szerencsének köszönhetően. Az őszi horoszkóp szerint szerencsés időszak az október középső két hete lesz, akkor akár még párkapcsolatban is történhetnek életre szóló, fontos események!

 Gábriel jósnő, 323 kód, ezotéria, karma, numerológia

Skorpió: Különös dolgot figyelhetsz meg: horoszkópod szerint valaki lopja szerencsédet! Fontos, hogy olyan emberekkel vedd körül magad idén ősszel, akikkel kapcsolatod jó, és szeretetteljes, mert ha nem így teszel, gyakran lehetsz megfázva, és a depresszió környékén. A szerencsehoroszkóp szerint ősszel október utolsó és november első hete lehet szerencsés jegyednek, elsősorban az üzleti szférákban. Mindazonáltal ha kérsz egy védelmet, és némi ráerősítést, Fortuna is ekkor vehet kegyeibe, így akár nyerhetsz is egy keveset.

 

Nyilas: Szerencséd az őszi időszakban lelkiállapotodtól fog függeni. Még szerencse, hogy alapvetően pozitív beállítottsággal rendelkezel, így nem is nagyon kell balszerencsétől tartanod. A csillagjegy szerint szerencsés napok lesznek az október 7.-e, és 18.-a, meg a november 17.-e is. Az őszi horoszkóp azt jelzi, hogy karrierben, de akár családban is működhet a szerencse, persze minden attól is függ, hogy élsz-e a lehetőségekkel!

 

Bak: Föld jegyednek köszönhetően számodra is jónak ígérkezik ez az évszak, ahogy a Szűz szülötteinek is működött. A szerencsehoroszkóp nem kizárólag szerencsés napokat, hanem mindjárt heteket tár fel, ilyen lesz október harmadik, és november második hete. Viszont akadnak balszerencsés területek is. Bár munkában, üzletben sikeres lehetsz, a szerelem valahogy nem úgy fog működni, ahogy szeretnéd. Érdemes lesz hát átcsoportosítani ide egy kis szerencseenergiát, amiben tanácsadóink állnak rendelkezésedre!

párkapcsolat, horoszkóp, szerencse, szerelem

Vízöntő: Ki kell tartanod szerencséd mellett! Az őszi horoszkóp szerint ugyanis Te magad vagy szerencséd legnagyobb ellensége. Ahhoz, hogy a szerencsés napok aktivizálódjanak életedben, először is célokat kell kitűznöd magad elé. Ez megvan? Az remek, akkor szeptember 24.-én, október 2.-án és 19.-én legyél nagyon aktív, mert Fortuna melléd állhat! Ha még keresed mit is akarsz igazán, javaslom, hívd fel egyik tanácsadónkat, mert kár lenne kihagynod ezeket a jó lehetőségeket!

 Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Halak: A szerencse csak is egyféleképpen működhet az életedben, ha egyensúlyban vagy önmagaddal. Mielőtt tehát játszanál, vagy bármivel kapcsolatosan kérnéd Fortuna segítségét, el kell végezned a szükséges blokkoldásokat. Anyagi és kapcsolatok terén is van mit oldani, ha jól látom az őszi horoszkópból. Ha ebben segítségre van szükséged, vonalunkon megtalálod!A blokkoldást követően szerencsés napok lehetnek egész novemberben, ezért mindenképpen megéri azt a kis fáradtságot a dolog!

 

A felhasználók hozzászólásai (4)

levente a 18.09.2014

a segícseg az megvan en kerem magamnak

  Asztro Show a 29.09.2014

  Kedves Levente! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tapasztalt szakértő. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Kati a 18.09.2014

pénzre lenne szükségem , sürgösen

  Asztro Show a 29.09.2014

  Kedves Kati!
  Zayra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 557. Anyagi téren tud segítséget nyújtani, megnézi Önnek, hogy mi akadályoza a siker elérésében.
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*