Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknek küldetésük van!

Dátum: 23.09.2016

Mind a 12 csillagjegynek fontos küldetése van, és sokan a személyes küldetésüket is tudják, hiszen mindenkinek van egy személyre szóló karmikus feladata, amelyet véghez kell vinnie.

 

Ha még  nem tudod, hogy mi a te karmikus feladatod, olvasd el cikküket ITT!

 

A 12 csillagjegy közül csupán 3 csillagjegynek van nagyon speciális küldetése a Földön. Ha közéjük tartozol, az nagyon jó hír, de egyben nagy felelősséggel is jár.

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, vagy az aszcendensed megegyezik az alábbiakban felsorolt jegyekkel, akkor mindenképpen hívd kollégáinkat, mert nagyon nagy kalandok várnak rád, és nem húzhatod tovább az időt!

 

Ha teljesíted a karmikus feladataid, akkor a következő életedben már kevesebb feladatod lesz. Tudd meg ITT, mi leszel a következő életedben!

csillagjegyek

Oroszlán

oroszlan

 

Az Oroszlánnak, mint tudjuk, fontos, hogy vezetői pozícióban dolgozzon, vagy valamilyen csoporton belül vezető szerepet tölthessen be. Ezt legkésőbb 50 éves koráig el is éri. Ha Oroszlán vagy, tudnod kell, hogy a te feladatod az, hogy szellemi vezető légy. Használd ki vezető kvalitásaidat arra, hogy a világot és az általad érintett embereket szeretetre, szolidaritásra és harmóniára neveld. Ha így teszel, teljesíted a különleges küldetésed. Egyéni feladataidról kollégáink felvilágosítanak. Valószínűleg sok leszületésed volt már, amikor nem sikerült teljesítened a karmikus feladatod.

 

Ide kattintva megtudhatod, hányszor éltél már emberi testben a Földön!

 

Skorpió

Skorpió jegy

 

A Skorpió csillagjegyű embert sokan kétszínű, akarnoknak látják, ezért lehet, hogy most nagy a felhördülés az olvasók körében, hogy hogyan lehet az, hogy a Skorpiónak különleges küldetése van?

Pedig van, és azért, mert a Skorpió bármilyen társaságban feltalálja magát és pillanatok alatt megszeretteti, elfogadtatja magát a környezetével. Ha valamilyen összejövetelen részt vesz egy Skorpió, akkor rövid időn belül köré csoportosulnak az emberek, és nevetnek a viccein, figyelnek arra, amit mond.

Ha Skorpió a csillagjegyed, akkor ezt a képességed arra kell használnod, hogy támogatókat és szponzorokat gyűjts a rászorulóknak. Nem csak a rászoruló embereknek, hanem rászoruló intézményeknek, kisebbségi csoportoknak is. Keress fel egy alapítványt és végezz karitatív munkát, hogy beteljesítsd a sorsfeladatod!

csillagjegyek

Bak

Bak jegy

 

A pontosság és precizitás megtestesítője, aki most annyira meglepődött, hogy saját csillagjegyét olvassa a különleges küldetésű csillagjegyek listájában, hogy hirtelen arra gondol, ez bizonyára valami rossz tréfa. Ha Bak a csillagjegyed, akkor egyáltalán nem tartod magad különlegesnek, pedig az vagy.

A Bak csillagjegy különleges feladata a tanítás. Spirituális nevelés és tanítás, amelyet a legjobb kis korban elkezdeni. A Te feladatod egy új generáció tudatossá nevelése, a kisgyerekek lelkében egy új életszemlélet magjának az elültetése, hogy olyan felnőttekké váljanak, akik értik és érzik az élet értelmét, alázattal és szeretettel bánnak a bolygónkkal, az emberekkel és a lehetőségekkel.

 

Szeretnéd tudni, hogy milyen karmikus feladattal születtél ebbe az életedbe? Több dolog is van, ami foglalkoztat, és amit szeretnél megtudni? Ha igen, akkor Xalen vagy Ágnes jósnők segíthetnek neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Keresd Őket bizalommal, elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

TERÉZIA a 14.07.2017

hát sikerül e a szemeimm megmentése és az anyagi hátterem

    Asztro Show a 14.07.2017

    Kedves Terézia! Segítséget és válaszokat jósainktól kaphat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Hívja őket bizalommal, gyógyító- vagy pénzenergiát is küldhetnek Önnek! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*