Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A csillagjegyek és stílusok

A csillagjegyek és stílusok

Dátum: 18.04.2012

A csillagjegyek azt is segítenek elárulni, hogy milyen öltözködési stílus illik az adott jegy jelleméhez. Nehéz megtalálni azt a stílust, ami kiemeli a természetes szépséget. Gyakran eszünkbe sem jutna egy-egy ruhadarabot felpróbálni, mások hívják fel rá a figyelmünket, és meglepődve tapasztaljuk, hogy ez valóban jól áll, mert kiemeli az arcunkat, a szemünket vagy a hajszínünket.

Az alábbiakban egy kis útmutatót olvashatnak arról, hogy a csillagjegyek jelleméhez milyen öltözködési stílus,milyen színek passzolnak. Bár a divat is fontos, a stílusnak a divattól teljesen függetlenül kell képviselnie bennünket. Úgy ahogy a zenében a dob adja meg a ritmust, de az  összhanghoz elengedhetetlen a többi hangszer, az öltözködésben is a stílus adja meg az alaphangot, az összhangot pedig divatos ruhadarabok segítségével teremtjük meg. Egyéni stílusunk kialakításakor figyelembe kell vennünk a személyiségünket és a fizikai adottságainak egyaránt. Egy kis kalauz tehát, ahhoz, hogy mi az, ami ellenállhatatlanná  teszi a különböző csillagjegyek szülötteit.

A csillagjegyek stílusai

A Kos hölgyek a piros színben a legvonzóbbak. Nagyon jól áll nekik a kalap vagy más fejfedő, és nagy méretű lógó fülbevalók teszik őt még szexisebbé.. A harmincas évek szoknyáiban a legnőiesebb a Kos jegy szülötte. Bár nem szívesen visel szoknyát ettől lesz igazán lélegzetelállítóan nőies.

A Bika hölgyeknek klasszikus fazonú ruhák viselése ajánlott. Az ő nőiességük a klasszikus visszafogottságban rejlik. Sötétzöld színű, mély dekoltázsú blúzokkal csavarják az újjuk köré  az ellenkező nem képviselőit. Jól áll nekik a fekete és a fehér, a két szín kombinációja különösen kiemeli ennél sokkal színesebb egyéniségüket. Dekoratív nyakékek viselése szinte kötelező a bika jegy szülöttének

Az Ikrek csillagjyegyek igazi stílusbűvész. Imádja keverni a különböző stílusokat, és ügyesen megtalálja az összhangot a bizarr stíluskavalkádban. Jól áll neki a szakadt farmer és kis zakó kombinációja. Szereti az exkluzív méretű és formájú ékszereket. Vigyázat!!! Hatalmas lógó fülbevalók és nyakékekkel nem biztos, hogy hódítani fog. Amire koncentrálnia kellene az a kéz és a kar díszítése. Karkötők, gyűrűk és aprócska tetoválások teszik igazán vonzóvá az Ikreket.

A Rák hölgyek fegyvere a habos-babos stílusban rejlik. A rózsaszín és fehér ruhácskák, a pöttyös, a virágmintás blúzok kiemelik természetes szépségét. A Rák hölgyek ne féljenek merész ruhákban járni, rövidebb szoknya, magasabb cipő, és máris mindenki a lábuk előtt hever. A titkuk nem az, hogy milyen szoknyába bújnak, hanem az ahogyan viselik azt.

A csillagjegyek és stílusok (II)

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

Hagyj hozzászólást

*