Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A csillagjegyek és stílusok (II)

A csillagjegyek és stílusok (II)

Dátum: 08.05.2012

A csillagjegyek jellemében minden téren észrevehetők a különbségek. Aszületésünk pillanatában az adott szögben és alakzatban elhelyezkedő bolygók életünk minden területére hatással vannak. Többek között az öltözködési stílusunkat is befolyásolják. A Stílusok és csillagjegyek cikk folytatásaként most az Oroszlán, Szűz és Mérleg öltözködési szokásairól és a hozzájuk illő stílusról olvashatnak.

 

A csillagjegyek stílusai

Az Oroszlán szereti a luxust és ez az öltözködésében is megnyilvánul. Az Oroszlán hölgyek márkás ruhákban érzik igazán jól magukat, szeretik a különleges egyedi darabokat. A virágmintás ruhák és exkluzív ékszerek teszik az Oroszlánt igazán nőiessé. Ha Ön Oroszlán bátran viseljen nagyobb méretű ékszereket. A nagyobb fülbevalók kiemelik általában szép szabályos arccsontját, a karkötők pedig szép kezére és hosszú ujjaira hívják fel a figyelmet.

A Szűz szülötte a pamut és gyapjú anyagokból készült ruhákat részesíti előnyben. Fontos számára a kényelem. Kedveli a föld színeit, a barna, drapp és világoszöld nem hiányozhat a ruhatárából. Ezek a színek valóban jól állnak a szűz hölgyeknek, ennek ellenére nem ártana néha egy kis színt vinni az öltözködésükbe. Bár úgy érzik a piros és a narancs túl kihívó, meglepődnének mennyire jól áll nekik. Főleg a mélyzöld és narancs kombinációja ajánlott e jegy szülötteinek.

A Mérleg a rózsaszín és kék kombinációit részesíti előnyben. Ezekben a színekben érzi jól magát, és ezek a színek valóban jól is állnak neki. A Vénusz bolygó hatására a Mérleg hölgy számára a bevásárlás művészet, a különböző ruhadarabok kombinációja és összeválogatása pedig igazi kihívás. Leginkább a hétköznapi és az elegáns stílusokat ötvözi, és mindig megtalálja azt a középutat, amely a legjobban kiemeli az egyéniségét.
Harmónia és elegancia jellemzi Mérleg stílusát, és a ránézésre méregdrága ruhaköltemény, amit visel, valójában fillérekből megvásárolható.

A Skorpió hölgyek nem kell túlcicomázzák magukat, hiszen a természetes szépségük és nőiességük egy egyszerű farmer-póló kombinációban is egyértelmű. Szeretik az egyszerű dolgokat, de mindig hozzátesznek valami kis apróságot, amely ellenállhatatlanná varázsolja őket. A Skorpió hölgyeknek érdemes figyelmet fordítani az apróságokra. Egy spontán vállra hajított sál vagy érdekes formájú napszemüveg teljesen egyedivé teszi a Skorpió megjelenését, és ezzel okot ad arra, hogy még a gátlásos férfiak is kendőzetlenül bámulják őt.

Gyakran látunk olyan embereket az utcán akik megítélésünk szerint „nagyon elöltöztek a világtól”. Így fejezzük ki a nem tetszésünket, és bélyegezzük meg a furcsa figurákat. Ez általában akkor fordul elő, ha valaki olyan dolgokat ölt magára, amelyet korábban máson látva nyerte el tetszését. Ami jól áll egy Skorpiónak, az nem biztos, hogy ugyanolyan jól mutat egy Oroszlánon, és fordítva. Hasznos tehát,  ha utána nézünk annak, hogy milyen színek, ruhadarabok emelik ki a személyiségünket, hiszen nem mindegy hogyan jelenünk meg például egy állásinterjún vagy egy fontos eseményen. Természetesen egy adott csillagjegyek szülöttei sincsenek egy kaptafára szabva, tehát ami jól áll egy magas vékony Mérlegnek, az nem biztos hogy egy alacsony és molett Mérlegen is ugyanolyan jól mutat. Az egyedi horoszkópok elkészítése során kiderül a csillgjegyek elemzésekor, hogy kinek mit kell viselnie ahhoz, hogy sikeresebb legyen, ahhoz hogy a megjelenése pozitív benyomást keltsen mindenhol és mindenkiben. Szakképzett asztrológusok egy személyre szabott horoszkóp elkészítése után személyes divattippeket is tudnak adni, amelyek segítségével sokkal nagyobb önbizalomra tehet szert, és ezáltal sokkal több pozitív dolgot tapasztalhat az életében.

Ha úgy érzi a fenti leírás túlságosan is általános, és szeretné tudni, mi az ami Önhöz a leginkább passzol, milyen ruhadarabok és színek emelik ki az ön természetes szépségét, akkor hívja bátran jósainkat, asztrológusainkat, és kérje tanácsukat a nap 24 órájában, bármikor.

A csillagjegyek és stílusok

 

Hagyj hozzászólást

*