Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Csillagjegyek nyaraláson

Csillagjegyek nyaraláson

Dátum: 02.07.2012

A csillagjegyek jellegzetessége a nyaraláson segíthet Önnek is az uticélja kiválasztásában. Ha még mindig nem döntötték el, hogy hova mennének nyaralni, a csillagjegyek segíthetnek a döntésében. Nézze meg milyen táj illik Önhöz, a horoszkóp szerint, mire érdemes töltenie az év legértékesebb idejét. A horoszkópja elárulja ezt is…

 

A csillagjegyek kedvenc uticéljai

KOS

A mindig mozgásban van, aktív és energikus, és az utazási cél kiválasztásakor is mindenekelőtt e szerint választ. Ha pihenni megy, olyan helyet választ, ahol lehet úszni, sportolni de bulizni is. A tengerpart a kedvence, de minden más extrém kaland neki megfelel. Jól bírja a hőségeket, ezért az egzotikus tájakon találkozhatunk vele.

BIKA

A bika kifinomult, békés helyeken szereti a szabadságát tölteni, a természet hűvösében érzi leginkább otthon magát. E mellett a legfontosabb hogy mindig legyenek a közelében finom ételek. Ezért nem kizárt az sem, hogy a gasztronomiai felvitel szerint választja ki a desztinációt. Az étterem hűvös teraszán gyakran fekbukkanhat, a nyaralás alatt.

IKREK

Az ikrek is imádják, a változatosságot a nyaraláson. Legszivesebben, megállás nélkül utaznának egyik országból a másikba. Teljes mértékben otthon érzik magukat a nyüzgő városokban, és kihagyhatatlan részének tartják a megállás nélküli bulizást a nyaraláson.

RÁK

Nem fontos hogy folyó, tó, vagy tenger, csak víz legyen. A nyaralást kizárólag vízparton tölti, mivel imádja a vizet. Azonban gyűlöli a nyüzgést, ezért nem is vesz részt csoportos utazásokon. Csak csendre és nyugalomra vágyik, eldugott helyekre, szigetekre, ahol egyedül lehet a gondolataival.
OROSZLÁN

Mivel imádja a fényűzést és a glamúrt, egész életében luxus nyaralásra vágyik, lehatőleg egy ötcsillagos szállodában, drága italokat fogyasztva. Ha nem is teheti meg, hogy a nyaralását luxus szállodában töltse, még akkor is el fogja várni, hogy a legjobb szolgáltatást kapja, és minden vágya teljesítve legyen.

SZŰZ

A Szűz az egyetlen olyan a csillagjegyek, amely biztos, hogy nem fog a nyaralásán lustálkodni. Nem is kedveli a lebzselős tengerparti nyaralásokat, sokkal inkább érdeklik az érdekes utazásokat, egész napos városnézéseket, múzeumokkal, templomokkal. De kedveli a túrázást és a heygmászást is .

MÉRLEG

A Mérleg, az oroszlánhoz hasonlóan szereti a csillogást és a ragyogást. Mégis, nála soha nem jöhet szóba akármilyen erőltetett program. Inkább kedvelője a hangulatos tengerparti flörtöket és ismerekedéseket. Szeret lustálkodni mesebeli tájakon.

SKORPIÓ

A skorpió jegy szülötteit, vonzza a titokzatosság, így a hotel szóbák és strandok hangulata, rendkívül unalmasnak tűnik. E helyett szívesen utaznak, valamilyen messzi és egzotikus tájakra, hogy megismerkedhessen a titkozatos kultúrákk rejtelmeivel.

 

NYILAS

A nyilas is messzi tájak rajongója. Abárhova is utazik a sportnak mindenképpen , a kínálatban kell lennie. Minden sportot szeret és űzi is, amikor csak az ideje engedi. E mellett, szereti kényelmet és az eleganciát, így a túrautak és a sátorozás nála nem jön be.

BAK

A bak nem igen rajong a hőségért, és napon lebzselésért. Inkább megy túrázni vagy a társaságával elvonulni a város zajától hegyi üdülőjébe, ahol kellemesen töltheti idejét a szeretteivel. Ezen kívül fontos még számára, hogy a szabadságán valami finomat egyen, így a gasztronómiai kínálat is döntő lehet, az uticél kiválasztásakor.

VÍZÖNTŐ

A vízöntők, a nyaraláson is kizárólag a különlegességre hajtanak, de ebben rendkívül fontos számukra, hogy kivel mennek nyaralni. Szeretik a kevésbé ismert helyeket, rejtett tengerparti strandokat. Szeretnek beszélgetni és új embereket megismerni az utazás folyamán.

HALAK

A halak a csillagjegyek közül a legromanikusabb, így legszivesebben a szerelmével tölti a nyaralását is, amelyet a hosszú séták és a romantikus naplementék jellemzik. Ha messzi tájak között választhat, mindenképpen keletre utazik, mivel a kultúrájuk igen közel áll a halak álmodozó természetéhez.

 

Hagyj hozzászólást

*