Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A csillagjegyek otthona

A csillagjegyek otthona

Dátum: 02.04.2012

A csillagjegyek szerint, minden jegynek  más és más az elképzelése az ideális otthonról. Íme egy kis útmutató és összefoglaló azok számára, akik éppen új otthonteremtés előtt állnak párjukkal, és érdekli őket, hogy a kedves milyen típusú lakásban érezné jól magát a csillagjegyek leírása szerint.

Ahány ház annyi szokás” – tartja  a mondás, és mennyire igaz. Van, aki a bőr garnitúrát kedveli  és vaskos perzsa szőnyegeket, más pedig egy rusztikus otthonban érzi jól magát.

Nézd meg ITT, melyik csillagjegy hogyan viszonyul a házassághoz!

 

Bár mindenkinek más és más elképzelése van az otthonról, a bútorokról, a színekről és stílusokról, mégis előfordul, hogy belépünk egy teljesen idegen lakásba, és otthon érezzük magunkat benne. Tetszik a színvilága, a függönyt mintha mi magunk választottuk volna ki, és a tapéta a falon pontosan az, amiről mindig is álmodtunk. Ilyenkor, megkockáztatva, hogy furcsán néznek ránk, érdemes megkérdezni, hogy a házigazda milyen csillagjegyű, mert könnyen kiderülhet, hogy ugyanaz alatt a csillagzat alatt születtünk.

 

A csillagjegyek otthonának típusai

Kos

Kos jegy

A Kos szülött a melegebb színeket kedveli, mint például a narancs és a vörös. Mivel tűzjegy, ezért gyakorta találkozunk a Kos lakásában meleg, a tűz színére és jellegére emlékeztető dekorációkkal. A Kos kedveli a szögletes formákat, és ezt figyelembe véve választ bútort, szőnyeget és különböző tárgyakat a lakásba. Mivel a Kos nagyon szereti a borokat, ha teheti, akkor boros pincének is helyet ad otthonában.

 

Bika

Bika jegy

A Bika csillagjegyek képviselője a rusztikus, paraszti hangulatot idéző lakásban érzi jól magát. Szereti a nyers fa bútorokat, hímzett terítőket. A korszerű konyha alapvető egy Bika szülött lakásában. Nagyon szeret főzni, ezért a hűtőszekrény és tűzhely kiemelt helyet kap a konyhában.

A nappali és a konyha tágas, ahol sok időt tölthet együtt a család. Szereti a nagyon nagy televíziókészülékeket, és mivel nagy állatkedvelő, a kuytabejáró sem hianyozhat a bejárati ajtóról.

ITT megtudhatod a szerencseszámaidat csillagjegyed alapján!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Az Ikrek művészi hajlama a lakberendezésben is megmutatkozik. Szereti az antik tárgyakat, ezeket gyakorta gyűjti, és ha teheti, akkor díszíti velük a lakását. Modern művészeti remekeket is szívesen vásárol, ezért az antik és a modern ízléses egyvelegével találkozhatunk lakásának bármely pontján. Ha teheti, akkor külön könyvtárszobában helyezi el értékes könyveit.

Rák

Rák jegy

A Rák csillagjegyek szeretik a kényelmet, és ez lakberendezési tárgyaikban is megmutatkozik. Ha belépünk egy Rák szülött lakásába, akkor majdnem biztos, hogy nagy kényelmes, modern fotelek fogadnak és rengeteg ülőhely, mert a Ráknak sok a barátja, és az ajtaja mindig nyitva áll a vendégek előtt. Szereti a csecsebecséket, ezért polcain apró kis értéktelen kacatok sorakoznak, amelyeket ajándékba kapott vagy a bolhapiacon szerzett be.

Oroszlán

Oroszlán jegy

Az Oroszlán kedveli az extravaganciát, és ez gyakorta otthonában is megmutatkozik. Nagy méretű bútorok, drágán beszerezhető kiegészítők. Kínosan ügyel az egyensúlyra, és az összhangra. Kevés bútor található a lakásában, de azok mind gyönyörűek, hatalmasak és értékesek. Ha franciaágyat választ, akkor az is nagyobb lesz az átlagosnál. Gyakran található tükör a hálószobájában.

 

Szűz

Szűz jegy

A Szűz szereti az igényes új bútorokat. Ritkán látunk a lakásában régi kacatokat, hacsak nem valami értékes, antik tárgyról, bútorról van szó. A szűz szereti a könnyen tisztítható, keményfa-padlót és mindig példás rend van a lakásában. A domináns szín a fehér és ezüst.

Személyre szabott elemzést szeretnél csillagjegyed alapján? Akkor nincs más dolgod, mint felkeresni az ország LEGJOBB asztrológusait, Etát vagy Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Bármely életterületre pontos asztrológia elemzést készítenek el Neked, és betekintést nyerhetsz a távolabbi jövődbe is!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

A Mérleg általában igyekszik harmóniát teremteni a lakásban, számára kulcsfontosságú a szimmetria. E jegy szülöttei előnyben részesítik a pasztell színeket. A mérlegnek nagyon jó az esztétikai érzéke, és szinte minden Mérlegben egy lakberendező bujkál. Harmónia, esztétikum és design. Ezzel a három szóval lehetne jellemezni egy Mérleg szülött otthonát.

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpió kedveli a luxust, a kényelmet, és ennek megfelelően választ bútort és kiegészítőket. A lakás számos pontján helyez el tükröket, és a fekete illetve piros színek dominálnak az otthonában. A konyha ultramodern felszerelése és a nappali extravagáns bútorai mind a Skorpió különleges igényeit szolgálják.

Ágnes

Nyilas

Nyilas jegy

A Nyilas csapongó természetéből adódóan szereti az összevisszaságot, ezért lakására sem az egységes harmónia jellemző. Gyakran keveri a stílusokat ezért nem meglepő, ha egy ultramodern ülőgarnitúra és egy 1800-as években készített antik asztalka találkozik a nappaliban. Szeretik az idegen kultúrákat,  főleg a keleti kultúrák ereklyéit gyűjtik és ezzel díszítik otthonukat.

 

Bak

Bak jegy

A Bak jegy szülötte, szereti a letisztult formákat, az egyszerű, de drága bútorokat. A Bak is szeret tárgyakat gyűjteni és ezekkel díszíteni otthonát. A dekoráció soha sem túl hangsúlyos. Szereti a nagy beépített szekrényeket és a rejtett, tágas gardróbokat. Mivel kiváló szakács, Bak a konyhája különleges, modern és rengeteg egyedi megoldás tesz rendkívül ergonomikussá.

Vízöntő

Vízöntő jegy

A Vízöntő kedveli a modern bútorokat, és a dolgok logikus, rendszeres, áttekinthető elrendezését. Ezért az ő lakásában mindennek van helye, és ez a hely annyira nyilvánvaló és logikus, hogy bárki eligazodik a Vízöntő lakásában. Sokszor tudatosan a Feng Shui szerint rendezi be az otthonát, és ha teheti, akkor egy kis kutat is elhelyez a lakáson belül.

Halak

Halak jegy

A Halak csillagjegyek szülötte kedveli a kényelmet és a rusztikus bútorokat. Ő az a csillagjegy, akinek az otthonában az esztétikum rovására  győzedelmeskedik a kényelem. Szereti a régiségeket, régi gyertyatartók, csillárok díszíti a lakását. A Halak számára a fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb helye, ezért gyakran esnek túlzásba a fürdőszoba kényelmének kialakításakor. Masszázskád, jakuzzi és sok más kiegészítő található a fürdőszobában, ami mind a kényelmet szolgálja.

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Marti a 03.01.2013

A horoszkopban sok az igazsag, de neha az ember racsodalkozik. Az enyem nagyon egyeik, mert Halak vagyok.

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Márti!
    Szegedi Panni jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 830. Nagyon sok technikával foglalkozik: reiki, kártya, numerológia…
    Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*