Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

December havi egészség horoszkóp!

Dátum: 01.12.2017

A december havi egészség horoszkóp neked is megmutatja, hogy mire kell odafigyelned az egészségedet illetően, valamint felkészít arra is, hogy hogyan előzd meg a lehetséges problémát, melynek hátterében a lelki dolgaid a meghatározóak! Amennyiben gyanítod, hogy nagy a baj, azonnal fordulj szakemberhez, hogy megelőzd a nagyobb problémákat, betegségeket!

 

Kos

Kos jegy

December hónapban az egészség horoszkóp arra figyelmezteti a Kos csillagjegyű embereket, hogy az ünnepi teljesítménykényszerből próbáljanak meg kitörni, nem szabad engedni hogy a nyomás ennyire meghatározza a mindennapokat!

Amire figyelni kell: szív és érrendszer.

Hívd Jós Katit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), és segít neked elengedni a felgyülemlett feszültséget, amely blokkolhatja az egészséged!

 

Mihály arkangyal VÉDELMI imáját IDE kattintva alkalmazhatod!

 

 

Bika

Bika jegy

A Bika csillagjegyűek ebben  hónapban nagyon kiegyensúlyozottan viselik a mindennapokat, annak ellenére, hogy ezt a jegyet nem a türelem jellemzi. Minden feladatukkal időben elkészülnek, ha esetleg egy-két dolog elmarad, nem esnek kétségbe!

Amire figyelni kell: vese.

Hívd Zeuszt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy mielőbb megnézhesse, van-e esetleg rajtad bármilyen negatív energia, amely a későbbiekben okozna bosszúságot számodra!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Az Ikrek úgy érezhetik december hónapban, hogy fáradékonyak, energiaszegények. Ezt nem csak az egész éves rohanás okozhatja, hanem fizikai problémákra is visszavezethető lehet!

Amire figyelni kell: vérszegénység, vashiány.

Hívd Aurethielt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), útmutatást ad, hogy könnyebben viseld a mindennapokat, mind fizikailag, mind lelkileg!

 

Rák

Rák jegy

A Rák csillagjegyek úgy érezhetik, mindenki ellenük fordul, és könnyen gyárthatnak összeesküvés elméleteket. Sokkal érzékenyebbek lelkileg ebben a hónapban az egészség horoszkóp szerint!

Amire figyelni kell: lelki egyensúly kialakítása, depresszió.

Hívd Virágot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy utat mutasson neked a harmonikus és egészséges élethez!

egészség horoszkóp

Te tudod, ki a védőangyalod? Nézd meg ITT!

 

 

Oroszlán  

Oroszlán jegy

Az Oroszlán csillagjegyeket ebben a hónapban könnyebben érhetik háztartási apróbb balesetek, legyetek nagyon körültekintőek, ha házimunkáról van szó!

Amire figyelni kell: apróbb vágások, kisebb ficamok.

Hívd Ágnest a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy megnézze, van-e a közeledben olyan személy, aki akár mágiával, de ártani akarhat neked!

 

Szűz

Szűz jegy

A Szűz jegyűek ebben a hónapban sokat panaszkodhatnak gyomorfájásra. Figyeljetek oda a táplálkozásotokra ezen időszakban különösen, nehogy a görcsök tönkretegyék az ünnepeket!

Amire figyelni kell: gyomor, epe.

Hívd Kamillát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy segítsen eligazodni azokban a kérdésekben, amelyek nagyon foglalkoztatnak, így tiszta lappal indíthatod majd az újévet!

 

Régóta küzdesz egészségügyi problémákkal? Nem tudod, hogy hová is fordulhatnál, mert már kifogytál minden ötletből? Megmondó vagy Leopold jósok segíthetnek feltárni azokat a lelki okokat, problémákat, amik a betegségeket okozhatják és segíthetnek megoldani is! Hívd őket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

A Mérleg csillagjegyűeknek a látása és a koncentrációs készség csökkenése okozhat fejfájást ezen időszakban. Érdemes felderíteni, hogy ezen tüneteknek fizikai vagy lelki okai vannak-e!

Amire figyelni kell: látászavar, migrén.

Hívd Gabót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy közösen feltárjátok a problémád okait, és segítsen elindulni az újrakezdés útján!

 

Skorpió

Skorpió jegy

A Skorpiók december hónapban felfedezhetik azt magukon, hogy bizonyos ételek elfogyasztása után rossz a közérzetük, esetlegesen kiütéssel is párosulhat ezen tünet. Ez lehet ételallergia is, mindenképpen, mint minden betegséget, ki kell vizsgáltatni!

Amire figyelni kell: ételallergia, csalánkiütés.

Hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy megnézze, mikor is mosolyog rád a szerencse, és mit kell érte tenned!

egészség horoszkóp

A születési dátumod titkokat rejthet! Olvasd el ITT, mit rejt a tiéd! 

Nyilas

Nyilas jegy

A Nyilasoknál az egészség horoszkóp szerint decemberben hajhullás és rossz közérzet jelentkezhet. Ennek hátterében a stressz, valamint a vitaminhiány állhat.

Amire figyelni kell: hajhullás, vitaminhiány.

Hívd Boszi Katát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), hogy mielőbb megnézhesse, mit kell tenned ahhoz, hogy bőségben kezdd az újévet!

 

Bak

Bak jegy

A Bak jegyeknek nagyon kell figyelniük arra, hogy a családot egyben tartsák ezen időszakban is. A szeretett személy lelkét gyakrabban kell ápolnotok decemberben, de figyeljetek a saját lelki egyensúlyotokra is!

Amire figyelned kell: lelki egyensúly, stressz kezelés.

Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), hogy mielőbb megnézhesse, van-e rajtad fekete mágia, ami tönkreteszi a kapcsolataidat!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

A Vizöntőknek oda kell figyelniük arra, ha szédülést vagy egyensúlyzavart észlelnek magukon, hiszen ez komolyabb probléma előszele is lehet!

Amire figyelni kell: keringés, szív és érrendszer.

Hívd Xalent a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), hogy segítsen eligazodni az érzelmeid útvesztőjében!

 

Halak

Halak jegy

A Halaknak ebben a hónapban bizonyos ételek fogyasztására kell odafigyelniük, hiszen közöttük is akadhatnak olyanok, akik éppen nem tudják, hogy kezdődő cukor problémával küzdhetnek!

Amire figyelni kell: vércukorszint.

Hívd Happyt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), hogy ha van rajtad negatív energia, eltávolíthassa, hiszen, ha rajtad marad, fizikai tüneteket is produkálhat!

Hagyj hozzászólást

*