Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A dobókocka jóslás

A dobókocka jóslás

Dátum: 27.12.2011

A szállóigévé vált “a kocka el van vetve” egyik értelmezése az, hogy ennek így kellett történnie. A római császár korában a kocka nem csupán a katonák játékszere volt, ennél sokkal többre hivatott, ugyanis sorsvetésre használták. A  jóslás dobókockával a kockák összegéből kijött számok alapján történik. „Alea iacta est” mondta Julius Caesar, amikor átlépte a Rubicont.

Alkalmazza a vonzás törvényét, hogy beindulhassanak a pozitív változások az életében! ITT segítünk benne!

 

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

Nem csupán az Ókori Rómában találkozunk a jóslás formával. A kockavetés nagyon népszerű jóslás forma volt már évezredekkel a kártya jóslás előtt. Kínában például már négyezer évvel ezelőtt használták az elefántcsont kockákat, sőt még ennél régebbre is visszamehetünk, hiszen az ősi népek megjelölt kavicsok „tanácsára” hallgattak, amikor fontos ügyekben döntöttek.

A kocka jóslás, a kártyajóslás megjelenésekor háttérbe szorult, de néhány nyugat-európai országban ma is népszerű jóslás forma. Ennek az az oka, hogy alkalmazása rendkívül egyszerű.

Nem kell hozzá más, mint kettő (esetleg három) dobókocka és egy pohárka. Lehet egyetlen kockával is jósolni, de ilyenkor nagyon leszűkül a válaszok köre.

 

ITT megtudhatja, mely napokon lehet szerencséje ebben az évben!

 

Szigorú szabályokat kell betartani a dobókocka jóslás eléréséhez:

– Egy kérdésre csak egyszer szabad dobni, és mivel a megjósolt esemény várhatóan hét-tíz napon belül bekövetkezik, legalább egy hétig ugyanazzal a kérdéssel nem szabad foglalkozni.

– Ha a dobókockák úgy érnek földet (asztalt), hogy egyik a másikon áll meg, akkor csak a fölső, vagyis a látható számú kockát kell értékelni. Az ilyen dobás egyben azt is jelzi, hogy a kérdezőt váratlanul valami nagy szerencse éri. Ezzel csupán csak egy gond van, hogy nem igazán tud élni a kedvező alkalommal, és rövid időn belül meg is lesz a böjtje a hirtelen boldogságnak.

A dobókocka jóslás legfőbb jelentéshordozói a kockák összegéből kijött számok, melyek segítségével a kockából jósoló szakemberek azonnal megmondják a választ a feltett kérdésre.

Próbálja ki Ön is a dobókocka jóslást, ha lehetősége adódik, ezt a nem mindennapi, különleges, ám annál régebbi időkre visszanyúló jóslás formát, és “vesse el a kockát”!

 

A jövővel kapcsolatos kérdéseire biztos válaszokat szeretne? Elakadt valamelyik életterületen, és jelentős változásokra van szüksége? Akkor hívja az ország legjobb jósait, Ágnest vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik sok éves szakmai tapasztalatukkal segíthetnek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hozzászólások lezárva