Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A dupla nyilas - Brad Pitt

A dupla nyilas – Brad Pitt

Dátum: 07.12.2011

A dupla nyilas, Brad Pitt, születési nevén William Bradley Pitt, az amerikai Oklahoma állam, Shawnee városában született, 1963. december 18-án délután. Alapjegye és aszcendense is nyilas, kínai horoszkóp számítás szerint Nyúl. Mindez kétféle módon nyilvánul meg az ő esetében. Brad tud komoly és megbízható lenni, de nem áll tőle távol a csapodárság sem.

Nyilas jegyként Brad Pittre jellemző, hogy nem viseli el a kötöttségeket, ilyen kötöttségnek érezte magát az érettségit is, hiszen a mai napig nem volt hajlandó megszerezni a diplomát. Tudatában van annak, hogy vonzó férfi, és ennek előnyét lépten-nyomon ki is használja. Szinte nem is vett részt olyan filmforgatáson, ahol ne szövődött volna egy új szerelem a számára. Jill Schoelennel, A Kivégzős forgatásán találkozott, Juliette Lewis színésznővel egy TV sorozatban jöttek össze. Még Geena Davis-hez is érzelmi szálak fűzték, annak ellenére, hogy a színésznő 6 évvel volt idősebb Prittnél.

Ha a pénzről vagy a munkáról van szó, akkor mindig helyt áll. E két területet akkor veszi komolyan, ha számára valamilyen módon érdekesnek mutatkoznak és kihívást is jelentenek.

A rövid kalandok, pár hónapos fellángolásokon túl, a sármos férfi komolyabb elkötelezettségeket is vállalt. Az egyik szerencsés hölgy Gwyneth Paltrow volt, akivel már el is jegyezték egymást. A színésznővel 1995-ben kezdtek járni, aztán 1997 júniusában közös megegyezéssel szakítottak. Jennifer Aniston-nal 1998-ban ismerkedtek meg, a színész még görög nyelvórákat is vett, hogy bizonyítsa komoly szándékait. Egy egész világ hölgyszívei irigyelték Aniston-t, amikor 2000. július 22-én belőle lett az első feleség. Az ideálisnak tűnő kapcsolatból nem lett egy életre szóló szerelem, 2005. január 7-én ért véget a frigy a Jó Barátok sorozat sztárjával. Az Ikrek jegyű Angelina Jolie (1975. június 4.) játszott ebben nagy szerepet, az amerikai színésznő csábította el Bradet, akivel 2005 nyarán össze is költöztek. Az álompár azóta is együtt él, több örökbefogadott gyermeket nevel, 2006. május 28-án megszületett első közös gyermekük, majd 2008. július 12-én ikreket, egy fiút és egy lányt szült Jolie. Pitt komoly oldala itt még abban is megmutatkozott, hogy a császármetszés apás szülés volt. Összesen 6 gyermeket nevelnek, és járják együtt a világot, jótékonykodnak, utaznak.

Filmforgatásaik során többször jártak Magyarországon, nagyon megszerették hazánkat, olyannyira, hogy már házat is szerettek volna venni nálunk. A terv azonban dugába dőlt, mert Jolie rájött, hogy Brad az interneten egy magyar fiatal szőke szépség fotóit nézegeti.

Nyilas jegyűként mi vonzza Brad Pitt-et Magyarországhoz?

Az égiek is támogatják Brad Pitt-et, mert még a munkát jelölő háza is az anyagiakkal és biztos jövővel összefüggésben lévő földies Bika jegyben áll. Szeret és tud is dolgozni, van kitartása, sőt kisugárzása, sármos jó megjelenése, így szerencsés, mert Őt keresik meg a jól fizető, hírnevet hozó munkákkal. A társkapcsolatok és házasságot jelölő VII. háza viszont a kettősséget és a kevésbé kitartó hűséget jelentő Ikrek jegyben áll, így máris ott a magyarázat arra, hogy miért volt több eljegyzés és párkapcsolat, sőt házasság, az életében. Jelenlegi felesége Angelina Jolie színésznő sincs teljesen biztonságban, mert a kicsapongás mindig jellemző lesz a 6 gyermekes apára. Többször járt már Magyarországon, filmet is forgatott, aminek az asztrológiában is van egy nagyon egyszerű magyarázata, mégpedig az, hogy dupla Nyilas aszcendens jegye miatt nagyon vonzódik hazánkhoz, mert Magyarország a Nyilas jegyhez tartozik!

 

Utoljára módosítva: 2013.12.12.

Hozzászólások lezárva