Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Egészség horoszkóp – Így kerüld a betegségeket februárban

Dátum: 29.01.2019

Kos

Kos jegy

Az egészség horoszkóp sorait most érdemes figyelembe venned! Szellőztesd otthonod rendszeresen, legyen kint bármilyen hideg is! Óvatos légy, hiszen influenza riadó van! A séta egy rendkívül jó dolog lehet számodra az esztendő legrövidebb hónapjában. Ha szeretnéd tudni, hogy mi vár rád februárban, akkor hívd Andynát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd a mágikus védelmet, amely segíthet a komolyabb betegségekkel szemben is!

Bika

Bika jegy

A sport, a mozgás lételemed is lehet, hiszen egy Bika vagy izmos, vagy éppen súlyproblémákkal küzd. Ebben a hónapban viszont hallgass az egészség horoszkóp tanácsára és sportolj mértékkel! Kisebb balesetek is lehetnek, de a fertőző betegségekre is fogékonyabb lehetsz, ha kimeríted magad. Hívd Norbertet a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd a balesetek elleni mágikus védelmet, amely a balszerencsével szemben is megóvhat!

 

2019-es nagy egészség horoszkóp ITT!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Légy mértékletes mindenben! Ne hagyd figyelmen kívül, hogy számtalan betegség kering most körülöttünk! Vigyázz, az alvás immunrendszered egyik legfontosabb eleme, nélküle most gyenge és sebezhető lehetsz! Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy megtudd, szellem okozza-e az alvászavarokat!  

Rák

Rák jegy

Próbálj mindenre kicsit jobban figyelni, mert legnagyobb ellenséged az egészség horoszkóp szerint február folyamán a kapkodás. Légy összeszedett, mert tetteid hatással vannak az egészségedre! Különösen, ha arra gondolsz, hogy a kimaradt feladatok, ha felhalmozódnak, kimerültséget okoznak. Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsod, hogyan oszthatod be leginkább az időd és energiáid, hogy az neked kamatozzon!

 

ITT elolvashatod, hogyan kérj égi segítséget, egészséged megőrzéséért!

 

 

as_aurethiel_530

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nyári hónapban születtél, a tél utolsó teljes hónapjára már nem vagy erőd teljében. Éppen ezért légy óvatos, mert most jár az influenza, amire különösen fogékony állapotban lehetsz a februári egészség horoszkóp szerint! Hívd Violát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj egy mágiát, ami erővel tölthet fel akár születésnapodig!

 

Szűz

Szűz jegy

Az esztendő legrövidebb hónapja neked jó egészséget és erőt ad. Még az influenzának is jobban ellenállsz, mint mások. A teljesség megélése számodra most adott lehet, éppen ezért légy aktív, mozogj sokat. Ha az anyagi helyzeted megengedi, még síelni is elmehetsz. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj egy igazi pénzmágiát, hogy elmehess síelni vagy máshová végre, ha szeretnél!  

 

Kérd az éves cigánykártya jóslást Boszi Katától vagy Váradi Évától a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy időben fény derülhessen arra is, ha gond leselkedik rád ebben az évben, és arra is, ha lesznek fantasztikus lehetőségeid!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

A téli séta is fontos része az egészségnek! A hideg nem a barátod, de együtt tudsz vele létezni. Rostokban gazdag táplálkozást részesíts előnyben, az emésztés kulcsfontosságú lesz február folyamán. A sok gyümölcs és zöldség nagyon jótékony hatással lehet szervezetedre. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj cigánykártya elemzést, hogy tudd, mi minden vár rád ebben az évben!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Az egészség horoszkóp szerint az egyensúlyra kell törekedned február folyamán. Kerüld el a feszültséget generáló helyzeteket, kerüld a vitákat, mert nem csak mentálisan, de testileg is képesek kimeríteni. Légy étkezésben és sportban is az egyensúly híve! Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mennyire van egyensúlyban szervezeted a tarot lapjai szerint!

Nyilas

Nyilas jegy

Legnagyobb ellensége lehetsz önmagadnak, különösen, ha mindent kapkodva végzel. Nem jellemző rád a kapkodás, most valahogy mégis… Az egészség horoszkóp szerint még a gyors evés is megbosszulhatja magát, éppen ezért itt az ideje kicsit lassítanod a tempón! Hívd Eugéniát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj mágikus életmód tanácsokat, amelyek egyszerre erősíthetnek testben és lélekben!

 

Vannak kövek, melyek mágikus erővel bírnak. Könnyen beszerezheted a hozzád illőt, mely óvja egészséged. ITT találod őket!

 

Bak

Bak jegy

Egy ideje fáradékonyabb vagy a kelleténél, úgy néz ki, hogy a csillagok most kicsit a pihenés felé akarnának küldeni. A látszat viszont néha csal, éppen az ellenkezőjét kell tenned, az egészség horoszkóp szerint. Arra viszont nagyon kérlek, a mértékekre figyelj oda! Légy mozgékony, rugalmas, pörögj, de ne terheld túl magad! Hívd Elizát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot, mi is a te energetikai szinted!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Túl gyors a tempó, most egy kicsit lassítanod kell, mert fogékony a jegyed az influenzára. Kerüld a járványt, a vele járó anyagi veszteséget! A táplálkozás nem azért van, hogy terheld a szervezeted, hanem azért, hogy építsd önmagad! Amikor az energiára gondolsz, az lehetőleg tiszta energia legyen, kerüld a feldolgozott élelmiszereket! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, horoszkópod szerint milyen táplálkozás illik hozzád a leginkább!

 

Halak

Halak jegy

Te nem lehetsz beteg? Sokszor mondod ezt, majd vállalod túl magad. Most légy óvatos, az egészség horoszkóp sorai, az influenza, mind arra intenek, hogy vigyázz! Pihenés, sok zöldség és gyümölcs, mindez segíthet neked. Asztrológiai szempontból a hüvelyesek is nagy segítségedre lehetnek. Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit is rejt a jövőd!  

 

Hagyj hozzászólást

*