Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Egészség horoszkóp -így kerüld el a betegséget júliusban!

Dátum: 04.07.2018

Kos

Kos jegy

Az egészség horoszkóp a teljesség irányába terel téged. Rossz lelki hatások miatt akár ízületi bajaid is lehetnek, éppen ezért ne aprózd el energiáid. Csak annyi dologba kezdj bele, amit el is bírsz. Hívd Aurethielt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj gyógyító energiákat, ha úgy érzed, valami blokkol! Figyeld meg, miként hatnak rád a csillagjegyek, mert van, aki leszívja az erőd!

 

Bika

Bika jegy

Nem szabad túlzásokba esned. Annak ellenére, hogy nyár van, még képes lehetsz kimerülni. Hagynod kell időt a pihenésre is. Július utolsó felében az egészség horoszkóp szerint fogékonyabb lehetsz a fertőző betegségekre! Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj sorsfordítást, hogy elkerülhesd a betegségeket! Érdemes olvasnod a havi horoszkóp sorait, hogy tudd, miért van szükséged több erőre!

 

Melyik hónapban születtél? Tudd meg ITT, mi minden vár még rád az év második felében!

 

Ikrek

Ikrek jegy

Légy légiesen könnyed, ne akadj fenn semmin, mert könnyen teremthetsz akadályokat önmagad számára! Különösen igaz ez az étkezésre. Használd ki a nyarat, egyél évszaknak megfelelő ételeket. Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj egészség elemzést, amely már sok hívónak megmutatta a helyes utat! A stresszoldás is fontos, időnként nem árt egy kis nevetés!

 

Rák

Rák jegy

Annak ellenére, hogy nyár van, az egészség horoszkóp szerint érdemes kerülnöd a hideg dolgokat. Könnyen alakulhat ki nálad torokgyulladás, amit megelőzhetsz, ha mértékkel hűtöd magad a meleg napokon! Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj nagy egészség elemzést, hogy megtudd, nincs-e valami gond a felszín mögött! Óvatosan majd az étkezéssel, ebben a hónapban hajlamosabb vagy kilókat magadra szedni!

Ismerd meg a nagy egészség horoszkóp tanácsait is! Tudd meg ITT, mi vár rád még ebben az esztendőben!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Többet kell mozognod, mert nagyon visszaestél az elmúlt hónap során, éppen ezért, most van mit bepótolnod! Légy óvatos kezdetben, mert ízületeid nagyon berozsdásodtak, kerüld el a sérüléseket!  Hívd Megmondót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj energetikai vizsgálatot ingával, hogy tudd, mennyi erő is van benned éppen! Inkább a zöld ételeket részesítsd előnyben a hónap során

 

Szűz

Szűz jegy

Szédülés, émelygés – bármi lehetséges, ha ebben a hónapban rosszul táplálkozol. Inkább a friss zöldségeket fogyaszd, és a lehető legkevesebb hússal érd be. Amennyiben jól étkezel, mozgékony leszel, teszel azért, hogy akár a téli hónapokban is megőrizd kondíciód! Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj jóslást az egészségedre, mert így a legapróbb dolgokat is észre lehet venni! Egészségedre ezentúl figyelj jobban, az információkat vesd össze a havi horoszkóp soraival!

 

Hosszú ideje küzdesz már egészségügyi problémákkal? Senki nem tudja, hogy mi is a bajod? Itt az ideje, hogy kártyajósaink kiderítsék, hogy mi húzódik a betegséged hátterében! Hívd ennek érdekében Happyt vagy Megmondót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

A betegségek lelki okai olyan terület, amelyről egyre többet tudunk meg. Neked is önmagadra kell figyelned elsősorban, hogy egészséged ne zavarja meg semmi! Most egy mélypont gyomor bajokat okozhat. Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj általános jóslást, hogy tudd, mikor számíthatsz mélypontra! Közlekedj figyelmesen, bizonyos bolygók akár balesetet is okozhatnak!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Itt az idő, hogy nagy lépésekre szánd el magad ebben a hónapban. Jegyedre jó bolygók hatnak, most akár évek óta tartó káros szenvedélyedtől is szabadulhatsz. A július az életmód váltás hónapja lehet jegyed számára! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj karmikus egészség elemzést, hogy tudd, káros szokásaidtól megszabadulhatsz-e! Ne feledd, nem csak fizikális káros szokások léteznek, vannak lelki dolgok is, amelyek éppen olyan rosszak!

 

Tudd meg, mit is hoz születési dátumod erre az esztendőre! Talán még nem késő megelőznöd bajt, vagy megragadni a szerencséd! ITT megtudhatod, hogyan!

Nyilas

Nyilas jegy

Nem szabad most túl sok energiát fektetned másokba. A betegségeknek vannak lelki okai. Ha mások leszívják az energiáid, nem lesz túl kellemes hónapod! Tudnod kell azt, hogy ki épít és ki az, aki gyengít! Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj energetikai vizsgálatot a környezetedre, hogy tudd, meríti-e valami az energiáid! A hónap utolsó felében próbálj többet aludni.

 

Bak

Bak jegy

Fogadd meg azokat a tanácsokat, amelyek ebben a hónapban az egészségedre vonatkoznak! Mások jobban látják, ha valamilyen baj van körülötted, éppen ezért érdemes most félre tenned a büszkeséged! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj egészség elemzést tarot kártyával, hogy tudd, van-e okod az aggodalomra! A hónap utolsó hetében szédülések jelentkezhetnek, érdemes majd többet pihened!

Vízöntő

Vízöntő jegy

A havi horoszkóp is mutatja, hogy tartalmas hónap előtt állsz. Egészséged úgy tudod legjobban támogatni, ha egyensúlyt tartasz pihenés és aktivitás között. A kimerültség leginkább ízületi gondokat okozhat! Hívd Happyt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj energiát, ha úgy érzed, elfogytak a tartalékaid! Az egyensúlyt ne csak munkában keresd, hanem magánéletedben is!

 

Halak

Halak jegy

Nagyon vigyázz, hogy figyelmesen végezz minden veszélyes dolgot, mert ebben a hónapban megnövekszik a balesetek esélye! Érdemes vigyáznod az ártó és negatív erőkkel, rossz jel egészségedre nézve, ha szellemet látsz vagy érzékelsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot és levételt, hogy egészségedet semmi se terhelje! A rossz álmok is jelezni akarnak valamit!

Hagyj hozzászólást

*