Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Egészség horoszkóp -így kerüld el a betegséget júniusban!

Dátum: 31.05.2018

Kos

Kos jegy

Az egészség horoszkóp júniusra könnyed és friss gyümölcsökkel telített táplálkozást javasol. Amennyiben fogyni szeretnél, ebben hónapban nagyon komoly esélyeid vannak jó eredményre. A betegségek lelki okaira is figyelj! Most előtérbe kerülnek majd lelki bajaid! Hívd Boszi Katát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), hogy megtudd, mely gyógynövények segíthetnek bajaidon leginkább!

 

Bika

Bika jegy

Jobban kell figyelned az alvásra, az éjszakák június 21-ig csak rövidebbek lesznek! Éppen ezért nem mindegy, hogy mennyit is alszol. A mozgással nincs gond, most azt nem hagyod ki, hiszen egyre inkább nyár van. Az egészség horoszkóp nem is tart vissza téged, de nem ártana olvasnod a havi horoszkóp üzenetét sem! Hívd Lunczer Juditot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj egészség elemzést a csillagok segítségével!

 

Derítsd ki ITT, van-e mitől tartanod hosszabb távon az egészségedben!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Sokszor nem érzed az egyensúlyt. Ez nagyon zavar téged, hiszen tudod, hogy a betegségek lelki okai miatt egyre több tüneted lehet. Lelkileg egy nehéz hónap előtt állsz. Emésztési zavarok és ízületi fájdalmak jelentkezhetnek, különösen akkor, ha egészségtelen életmódot élsz. A csillagjegyek között te vagy az leginkább, aki lelki okok miatt is beteg lehet. Hívd Zeuszt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc),  kérj blokkoldást, amely segít abban, hogy szabadulj a lelki blokkoktól!

 

Rák

Rák jegy

Nagyon vigyázz a túlevéssel, mert könnyen kaphatsz most magadra plusz kilókat! A nagy melegben sem tesz neked jót, ha túlzottan jól vagy lakva. Az egészség horoszkóp legtöbbször csak figyelmeztet, de ha tényleges gondjaid vannak, érdemes valami személyesebb elemzést kérned! Hívd Etát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj asztrológia elemzést egészségedről, hogy tudd, mit várhatsz a jövőtől!

 

A karma törvénye mindeközben aktívan működik! Nézd meg ITT, karmád-e a jó egészség vagy a sok pénz!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Hallgass a szívedre! Ebben a hónapban kíméld magad, mivel nagyon sok fáradtság jön ki rajtad a múltból. A horoszkóp szerint keringési rendszered lehet sokkal érzékenyebb, mint máskor. Éppen ezért, nem szabad túlhajszolnod magad. Szent Iván éjjelén nagyon figyelj az álmaidra, mert vagy a szerencséről vagy az egészségről kaphatsz információkat! Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), amennyiben tudni szeretnéd, hogy mit is jelent az álmod!

 

Szűz

Szűz jegy

Az egészség horoszkóp a megerősödés hónapjaként jelzi előre számodra a júniust. A csillagjegyek közül a te jegyedre építő hatást gyakorolnak a bolygók. Éppen ezért, mindent meg kell tenned, hogy erősödj az első nyári hónapban. A hónap végén viszont ízületeid érzékenyebbe lehetnek a szokásosnál! Hívd Kamillát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj gyógyító energiákat, amelyek még jobban segítenek az erősödésben!

 

Az egészség a legnagyobb kincs, és ha az megromlik, már probléma problémát követhet! Számodra van megoldás akkor is, ha a betegségek megelőzése a célod, és akkor is, ha gyógyulni szeretnél! Hívd Aurethielt vagy Kamillát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), kiváló látók és gyógyítók!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Időnként tested megállít, ami ellen semmit sem tehetsz. Ne légy makacs, görcsös, inkább fogadd el a tényt, hogy te magad sem vagy fáradhatatlan! Olvasd el a havi horoszkóp neked szóló sorait, mert talán az segíthet abban, hogy kicsit visszább vedd a tempót! Még jobban jársz, ha hívod Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), és kérsz egy személyre szabott egészség elemzést a cigány kártya segítségével! A hónap idusán érzékenyebb lehet emésztésed, a könnyed nyárias ételeket részesítsd előnyben.

 

Skorpió

Skorpió jegy

Ha stabil tudsz lenni és képes vagy örömet okozni önmagadnak, akkor a betegségeknek is képes leszel ellenállni! Most ne vonj meg magadtól semmit, nem az önmegtartóztatás ideje van. Viszont a mértéktelenséggel is légy óvatos, különösen rosszul jöhet ebben a hónapban egy másnaposság! Hívd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj egészség megőrző mágiát, amely védőangyalod segítségével óv meg a betegségektől!

 

Siker, szerencse, pénz vagy szerelem? Tudd meg ITT, melyik lehet a tiéd még ebben az évben!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Ne gabalyodj bele túlságosan az érzelmeidbe, mert lelki világod az egészségedre is hatással lehet. Inkább próbálj lazulni, szórakozni és kiteljesedni valamilyen felszabadító cselekvésben. Munkában sem szabad magadra venni a dolgokat, mivel változtatni egy darabig úgy sem vagy képes semmin. Hívd Matt Médiumot a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj egészség elemzést, hogy tudd, nem blokkol-e valamilyen rejtett baj!

 

Bak

Bak jegy

A hónap első felében könnyen lehetsz kicsit magad alatt, akár fizikai tüneteid is lehetnek, mint például a szokatlan fáradtság. Az egészség horoszkóp szerint a fáradékonyabb időszak a hónap utolsó hetére megszűnik. Energikusabb leszel, viszont légy óvatos, mert kisebb balesetek okozhatnak gondokat! Hívd Edit Jósnőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj sorscsapások elleni védelmet, hogy a bajok helyét a szerencse vegye át!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Amennyiben minden rendben van ízületeiddel, egész jó hónapra számíthatsz. Más esetben viszont nem árt kímélned magad, mert sérülékenyebb lehetsz, mint máskor. Kerüld a hirtelen mozdulatokat és ne légy most súlyemelő! A napon vigyázz, mert bőröd éppen olyan érzékeny lehet, mint egy Bak szülött bőre! Hívd Violát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj rontás elleni védelmet, hiszen egészségedre nem csak a betegségek hathatnak negatívan!

 

Halak

Halak jegy

Megérzésed nem csak a szerencsében segíthet, hanem az egészségeddel kapcsolatban is jó tanácsadó lehet. Most a szívedre kell hallgatnod, mert ha az eszedre hallgatsz, ismét túl hajtod magad. Inkább önmagadra kell fordítanod figyelmet, ebben a hónapban mások csak lemerítenek, ami miatt még az ellenállóképességed is csökkenhet! Hívd Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), kérj asztrológiai elemzést egészségedről, hogy megtudd, van-e karmikus betegség beléd kódolva!

Hagyj hozzászólást

*